Pages:
Author

Topic: Blockmason Link Proje Bilgi Alışverişi - page 9. (Read 6615 times)

legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
İlk ürünleri olan "kredi protokolünde", sabit blockchain tabanlı kredi ve borç takibine odaklanmışlardı.
Blockmason Link'te ise, tüm akıllı kontratlar için geleneksel web tabanlı API'ler oluşturulmasını hedefliyorlarmış.
Ekip iyi çalışıyor olsa da Credit protokolünde istedikleri fiyatllara ulaşamadılar, çok düşmüş ve uzun zamandır da yatay konumda.
Blockmason Link için çok daha farklı bir strateji izlemeleri lazım. Yoksa bu da diğeri gibi olabilir.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
Valla ben daha önce hiç duymadım bu projeyi, pek bir reklamı yok gibi heralde,   ama bir kaç üyede imzasını gördüm. biraz daha ağırlık vermeleri gerekiyor tanıtıma
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
blockmasonun projenin içinde olması duyulan güveni şüphesiz arttırıyor. sosyal medyada da aktifler yan gelip yatmıyorlar gibi.
member
Activity: 504
Merit: 11
Link projesinin arkasında Binance'de de listelenen Blockmason var.

Benim bu projede asıl merak ettiğim, web uygulamalarının belirtildiği kadar kolay bir şekilde entegre edilip edilmediği ve gerçekten de herkesin bu sistemi kullanabilecek derecede basit olup olmadığıdır.
jr. member
Activity: 546
daha şimdiden borsalarda ico fiyatından satış yapılıyor olması güven duygusunu ekstra arttırıyor. umarım çok daha yüksek olur fiyatı.
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
Bu güven sanırım bountyhive'den kaynaklanıyor aslında... BH yapıyorsa iyidir deyip giriyoruz gözümüz kapalı bountylerine. Bakalım bu da iş görebilecek gibi duruyor ama sekteye uğramaz umarım zaman içerisinde vaadler...
jr. member
Activity: 252
İmzasını taşıyorum ama henüz çok bilgi sahibi olamadım proje ile ilgili. Çok fazla bir tanıtımıda yok bounty dışında. Güvendiğim tek nokta arkasında başarılı bir proje olan blockmason'nun olması. Bu sebeple başarılı olacağını düşünüyorum.
full member
Activity: 1386
Merit: 116
Arkadaşlar merhaba,

Bu konu başlığı altında Blockmason link projesi hakkında bilgisi olan , kampanyalarına katılan arkadaşlarla bu konu hakkında olumlu olumsuz bilgi alış verişi yapalım. Bu proje ve ekibi hakkında ne düşünüyorsunuz ? Sizce bu proje güzel yerlere gelir mi ? Zira bazı projelerin aksine , sosyal medya hesaplarında oldukça aktif gözükmekteler.
Pages:
Jump to: