Merhabalar,
1. BTC ve TL katılımlı Ticaret Fonumun konusudur.
Fonlarıma bu sefer yeni fikirlerle bir yenisini daha ekliyorum. Fona Türk Lirasi ile giriş de mümkün hale geldi. Bahar aylarını da içine alacak bu fonda çok ciddi bir kar elde edeceğimizi düşünüyorum, önümüzdeki dönemde birçok altcoinde çok ciddi hareketler olacaktır. Ara ara altcoin al-sat tavsiyelerimi forumda yayınlamaya devam edeceğim. [Hepsini değil tabi
]
Fonun Gelir Kalemleri- BTC/USD alım-satım
- Altcoin Ticareti
- Margin ve Lending
Fon Büyüklüğü: 33.1 BTC
Pay Fiyatı: 0.1 BTCFona TL ile Katılım için hesap bilgilerini özel mesaj yoluyla alabilirsiniz. Türk lirasını hafta içi göndermeniz önemli zira direkt olarak koinim'den alış yapılacak. Kullanılacak banka
EnPara'dır.
https://bitcointalksearch.org/topic/silinebilirteekkurler-1783557 Bu başlıktan işleminizi gerçekleştiriniz.
Fondaki payınızı başka bir kullanıcıya devredip fondan çıkabilme imkanınız bulunmakta, bunun için listeleri @mhanbostancı düzenlemekte. Devir/Satım işlemleriniz için ona veyahut konu altına yazabilirsiniz.
Fon gelir garantilidir, yatırımcılar
minimum %50 kar ile ayrılacaktır. Fon %50 büyüdükten sonraki karı ise yarı yarıya paylaşım yoluna gideceğiz.
Geçmiş fon performansımı incelemek için
bobfunds.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
Diğer fonlarıma katılım sağlamış arkadaşlar, fonlarını buraya devredebilirler.
Umarım herkes için bol kazançlı ve karlı bir alışveriş olur.
Not: Pay fiyatına 380 TL /0.1 BTC dedik, doğabilecek küsürat farklılıkları bir havuzda toplanacak ve bir hayır kurumuna bağışlanacak. Aynı şey diğer fonlardan devirde de geçerlidir. @mstfprcn dekontları burada paylaşacak, şu an için Lösev ve Korucuk vakfını düşündük, sizden gelen fikirlere de açığız.
Konu sonunda ise başından beri desteklerini esirgemeyen @mhanbostancı'ya ve bitcoin alım-satım desteği veren @mstfprcn'a teşekkür etmek istiyorum.
Herkese bol kazançlar ve iyi günler diliyorum.
Forumdaki Kişisel Portföy Yönetimi haricindeki fonlarımın genel istatistiği, tablo için @mhanbostanci'ya teşekkürü bir borç bilirim.
Yatırımcılarmstfprcn: 45
but3rz: 21
goraset: 6
Blau: 2
aspor: 17
yusufmet: 3
srknbyr: 27
KubraDam: 26
Gorkem07: 2
modsa26: 20
otto_diesel: 5
cnkt: 1