botu bende denedim önce herşey cok iyi gitti
dün de biraz kar yaptım gece sonra bıraktım botu oyle poloya kendim de yattim sabah kalktigimda bakiye de 0.03 azalma olmuş .. coinler dump'a gittikçe bu almiş dumpa'a gittikçe almiş elimde birikmiş bir dünya neyse sıkıntısı yok zarar yüzdeliğini biraz yüksekten açtıgım için coinler elimde yükselince satarim problem değil ama şöyle bir ekleme yapilabilir atiyorum etc'den alacak diyelim süre yüzde zarar seceneklerinin yaninda maximum coin eklenebilir örnek etc'den 0.03 düzeyinden fazla alim yapma gibi.dün coinlerin yarisini xrp'den yarisinida dgn den topladim mesela
piyasalar da cok spekülasyon yok iken kullanilabilir cumartesi pazar günleri cok güzel fırsatlar yakalamiş bot iyi fiyatlardan alip sonra yüzde 1-1.5 kar oranıyla yüzlerce işlem gerçekleştirmiş. bu tarz margin için bir bot yapilamazmi yada bu bot aynı zamanda margin tradinge sokulamaz mi.
Önerilen ayarlarda yüksek hacme sahip coinlerin tercih edilmesi söyleniyor.
genel olacak BTC bazında yüzde 24 kardaydım sabah btc artışından dolayı altcoinler geri çekilmişti kardan bir miktar zarar vardı, satmadım şimdi toparladılar.
Bundan bir bucuk ay evvel 0.000074 dolayında pumplanınca 0.000056 dan XRP almıştım. sonra birden aşağı çaktılar. Düştüğünde değil ama sattığımda zarar ettim.
Bir ay sonra 0.00025 oldu, coin eninde sonunda (eğer çöp değilse) tekrar toparlıyor.
Bota dönecek olursak seri al satlar yaptığı için bazen zararına satmak ta icap edebiliyor, nakit olursa başka fırsatlar değerlendiriliyor.
Bunun için şu kadar zararda sat seçeneği var. (ben kullanmıyorum yüzde 300 ayarladım)
Bot daha yeni, yeni fonksiyonlar ekleniyor, daha da iyi olacağına inanıyorum.
Resul Bey özverili çalışıyor.