Fina lova treba kapnut za zichain, čestitke i cryptofrka za prijevod, to je valjda najlakših $7000 ikad
Sad vidim da je objavljeno pa mi ništa nije jasno. Ja sam mislio da je to iznos ako dosegnu Hard Cap - tj., još uvijek to mislim.
Stakeovi su izračunati, ali na prvoj stranici bounty teme i dalje stoji sljedeće:
14,062,500 ZCN tokens or 2% of the total token amount is allocated for funding Bounty Campaign.
If the project's hardcap is not reach before the end of the ICO, the number of tokens allocated to the bounty would be proportionally reduced.Po tome, mislim da se mrvicu prerano radujemo.
Hard cap je 25 milijuna dolara, zadnje informacije do kojih sam uspio doći su bile prije cca 2 tjedna i tad su bili sakupili cca 8 milijuna $.
Da i ostane tako, dobivam trećinu tih stakeova što je opet nešto s čime sam prezadovoljan.
Ako su promijenili neka pravila ili imate kakvih novosti, bilo bi mi drago čuti jer ovih 8800$ djeluje nestvarno.
Sad kad si spomenuo, ima smisla da je to broj tokena koje ćemo dobiti ako hard-cap bude dostignut. Samo nije mi jasno zašto su onda odmah dali broj tokena za svakoga. Ako ne dostignu hard cap, moglo bi biti problema s ljudima koji će govoriti da su pokradeni kad im smanje broj tokena. Mislim da su se malo zaletjeli s tim.
Ali dobro, tih 8 milijuna $ je sasvim solidna cijena obzirom da je to bilo prije 2 tjedna i tada je bilo još dva mjeseca do kraja ICO-a. Projekt mi se sviđa i mogao bi (nadam se) postići hard cap.
Samo bez pretjerane euforije, neka prvo završi ICO, sjednu tokeni na račun i počne trgovina s njima u volumenu da možete bez problema prodati svoje tokene.
Tad ćete stvarno vidjeti koliko ste zaradili, i možete li častiti društvo, ne bih htio biti pesimista ali moglo bi se dogoditi da će do trenutka kad tokene možete prodati iznos trebati podijeliti s 10.
Ma naravno. Malo smo se iznenadili s mogućom zaradom, ali nitko ne očekuje da je to 100% sigurno. Bar ne bi trebao. Osim toga, ako krene bull run kojem se svi nadamo lako bi se moglo dogoditi da iznos ne dijelimo s 10 nego množimo
Ali to su samo puste želje. Vidjet ćemo još što će biti...