Znam za taj topic, Ali nije odgovorio na zadnjih par zahtjeva pa pretpostavljam (kao i Trofo) da mu je istekla pretplata.
Sve si mislim da bi mogao platiti tih $5 mjesečno da si radim audite. Čak i da po jednoj Twitter kampanju zaradim $20 u mjesec i pol, opet se isplati jer ih mogu raditi puno (za razliku od signature kampanja). Jedino bi si morao voditi neku evidenciju da znam kad sam i za koju kampanju napravio retweet.
A mogli bi i napraviti neki deal da svaki mjesec netko drugi plati tih 5$ pa radi svima na HR dijelu audite (ili ako je komplicirana registracija pošalje protuvrijednost ETH ili BTC nekom dobrovoljcu koji ima account). Napravimo temu i svi koji su zainteresirani daju svoj @twitter. Složimo listu usera u op i svaki mjesec netko drugi odradi audite svih na listi možda dva puta za svaki slučaj.
To mi se čini ko ok ideja ali nekako nisam siguran da mi se uopće da baviti twitter kampanjama. Lova mi se čini premala a pogotovo kada uzmeš u obzir da ih bar 50% neće vrijediti ništa (vjerojatnije 90%). A ne da mi se baš ni istraživati sve te projekte. Možda bi mogli i dobre twitter kampanje imati u tom istom postu. Vjerujem da bi dobrovoljci koji nešto odrade skupili i merita za svoj trud pa vjerujem da bi bilo dobrovoljaca.
Negativna strana. Vjerojatno bi vrlo brzo doletjela hrpa newbie bounty huntera iz svih djelova svijeta i 50000 sljedbenika i živjela na našoj grbači. Ovo bi po meni funkcioniralo jedino ako nas ima dovoljno a ne previše 10-30 korisnika.
Molim vas pokopajte u korijenu ili zalijte da izraste u nešto.....
Count me in
Napravi topic za audite
Taman sam poceo graditi tw account jer jos nisam na “ti” sa tw kampanjama pa ce i meni i ostalim noobarama sa auditom biti lakse sve popratiti
U načelu podržavam ideju. Ali ja sam mislio uplatiti kad se vratim s godišnjeg (budala u žurbi zaboravio laptop, dobro da dijete nisam zaboravio
). Tih $5 mjesečno me neće "ubiti" jer toliko potrošim na jednom posjetu McDonald'su. Uostalom, obično kampanje traju po mjesec i pol dana. Uzmem 10 kampanja i ako mi je zarada $20 po kampanji te ako računam da ih 50% uspije, to je zarada od $100-tinjak minus onih $5. A kad se "ufuram", možda uzmem i više kampanja pa mi i zarada bude veća.
Ako nekome pomognem s re-auditom, super. Ako taj netko ima viška sMerita i udijeli mi jedan, još bolje
Osim toga, s Meritima će doći i veći rang s kojim ću više zarađivati od sig. kampanja. A i tražim follow od svakog kome radim re-audit pa će mi i tu biti nešto veća zarada.
Samo da još napomenem... Ne očekujem da ću se obogatiti na Twitter kampanjama ali može se OK zaraditi. Mislim da smo se malo razmazili sa sig. kampanjama u kojima zaradimo i preko $1000, a ustvari samo pišemo po forumu što bi ionako radili. Treba ipak to pogledati sa strane da dobiješ 120 kn za posao za koji ti, realno gledajući, ukupno treba možda sat vremena. Tu mislim na količinu posla koja je potrebna za sve retweetove u jednoj kampanji za cijelo vrijeme njenog trajanja. OK, s povećanjem broja kampanje povećava se i posao jer treba pratiti što si radio, kad si radio i za koga, ali i zarada je veća. Neki ljudi rade teške poslove za novac koji mi ovdje smatramo sitnišem...