Upravo mi je verified prva i jedina sig kampanja koju sam radio na bountyhive
ako dobro citam ovo, na profilu mi pise da sam zasluzio 46135.92 tokena za projekat FOREVER HAS FALLEN
e sad, prvobitna cijena u ICO je bila $0.05 sto bi bilo preko $2000 međutim ljudi su otkazali token sale, osmislili su kao neki drugi plan za sve to. Suma sumarum, nisu na twitteru dva mjeseca nista objavili tako da mislim da sve ovo samo mogu lagano otpisati.
Dakle, napomena: dobro provjerite kakav je projekat za koji radite kampanju - razlika izmedju 10 i 15% bounty pool-a (ili hocete li praviti 5 ili 10 postova sedmicno) je zanemariva sa situacijom da tokene mozete samo otpisati tj. da ste dzaba drzali sig mjesecima.
Kad se radi neka bounty kampanja najbitnije je da projekt u ICO-u dosegne soft cap, a ako dosegne hard cap, to je fenomenalno! Međutim, jako je teško prema opisu samog projekta procijeniti hoće li ili neće imati uspješan ICO. Uspješan ICO, naravno, ovisi o samom projektu ali jako ovisi i o sposobnosti tima koji stoji iza projekta.
Nakon što se analizira je li projekt uopće dobar i ima li smisla da se bazira na blockchainu (ima projekata koji se baziraju na blockchain tehnologiji, a to uopće nema smisla) treba vidjeti ima li ekipa ljude koji bi mogli to ostvariti. Bitno je da osim developera imaju i dobre ljude u marketingu jer i najbolji projekt će propasti ako za njega nitko ne zna. Kako signature kampanje obično traju mjesec-dva, a nekad i više, ja obično krenem tražiti i istraživati tjedan-dva prije kraja. Prvo pogledam što ekipa ovdje priča (zbog toga sam ušao u ZiChain). Onda proučim malo o čemu se radi u projektu. Ako mi se svidi, onda idem gledati kakve su ocjene na ICObench i sličnim stranicama.
Do sad (hvala Bogu) nisam bio u kampanji koja je propala ali zato me ekipa iz Bounthive zeza s dvije kampanje (Kora Network i Velix.ID). Kora Network mi je završila prije nekoliko mjeseci, a još uvijek ne znam hoću li išta dobiti i ako hoću, koliko ću dobiti. Najbolja stvar je što ekipa iz Kora Network piše da će se s tokenima početi trgovati za par dana, a na Bountyhive i dalje nitko ništa ne zna
S Velix.ID projektom barem znam koliko trebam dobiti, ali ne znam kad ću dobiti tokene.