Bio sam pricao o onoj mojoj ideji. Ideja je bila da otvorim BHive Balkan grupu gde bi mogli mirno i bez stresiranja da se informisemo o svemu,bez da bilo sta pitamo administratore,mislim bilo bi lakse.Da se realizovala ideja mislio sam izaberem par vas koji bi mi pomogli u radu,naravno,ali za sada jos nista. Pitao sam Lukasa(admina) rekao je da je prosledio moje pitanje za otvaranje Balkan grupe,ali izgleda da od toga nece biti nista. Jedino da nekako pokusamo da "navaljujemo" da sto vise ljudi pita za otvaranje nase grupe. Realno nas ima puno koji radimo kampanje na BHive-u,kapiram da se otvori mogli bi i da zaradimo nesto samim tim kad bi nas par odabranih vodilo tu grupu.
To je bila moja ideja,znam da bi imali posla,ali verujem da bi davali neke pare za takav rad.
I ja sam ih pitao jel žele balkan grupu pa ništa od toga
Ma ja sam prije cca 2 mjeseca tu otvorio temu gdje sam pozvao ekipu da napravimo whatsapp grupu za obavijesti o novim kampanjama na bountyhive-u, ali ju je neko obrisao isti dan. Ipak je nas 4 napravilo i imamo grupu te se obaviještavamo o novim kampanjama. Išlo je dobro do prošlog tjedna ali sad se još brže popune pa smo kasnili sa obavijestima. Ako ko želi da ga dodam u tu grupu nek mi pošalje broj u pm