Ne zanm jeste li primjetili ali Bountyhive ekipa postavila je na nove signature kampanje u hodogram datume do kad će napraviti verifikaciju (odnosno do kad treba držati signature) obično je to 7 dana nakon što završi kampanja.
Gde su napisali da se mora drzati do kraja verifikacije? Sad sam proverio nekoliko kampanja i na svakoj pise da se signature mora drzati do kraja kampanje, a ne do kraja verifikacije.
Jedno logičko pitanje kako će napraviti verifikaciju tvoje kampanje ako više ne nosiš potpis?
Može samo provjeriti da li imaš dovoljno postova po tjednima ali ne da li si nosio potpis.
Probaj pitati na njihovom telegram kanalu ako želiš biti siguran, meni se više neda natezati s njima.
Onda ja imam jedno drugo logičko pitanje. Ako verifikaciju rade tek u tom tjednu i imaju zabilježen dan kada si se prijavio na kampanju dođe mi da izaberem jednu dugu kampanju koja se dorbro plaća i prijavim odmah prvi dan. Nakon jedno 2 tjedna maknem potpis i radim neku drugu kampanju i onda ga vratim opet za zadnja 2 tjedna. Šta mislite kolike su šanse da Bounthive provjerava potpise? Ja mislim da provjere jednom na početku i jednom na kraju, te ako baš imaju volje još jednom random u sredini kampanje.
I ja sam već pomislio na to, pogotovo što kasne sa svim rokovima kod objave rezultata, no nećemo biti sigurni dok netko ne proba.
Postoji još mogućnost da imaju skriptu koja provjerava da li si u isto vrijeme prijavljen na više kampanja.
Trenutno mi duguju tokene za dvije kampanje tako da mi se ne riskira da mi slučajno pronađu da ih muljam pa ostanem bez svih tokena.
Da se nadovežem s najnovijim informacijama na ovaj niz postova.
Jučer i prekjučer meni su isplatili nekoliko kampanja u kojima sam sudjelovao.
GYM Rewards
CUZ, Cool Cousin
SHK, iSHOOK
Za Cool Cousin sam dobio dupli iznos Signature kampanje bez obzira što su u jednom trenutku pisali na Telegramu da za dupli iznos kampanje treba držati dodatno još mjesec dana potpis.
Kod iSHOOKa sam bio samo u telegram kampanji i za to sam dobio 58.46 SHKa no dobio sam i još jednu isplatu SHK tokena čiji je iznos u potpunosti isti (na dvije decimale) iznosu CUZ tokena, tu isplatu ne mogu objasniti na temelju čega sam je dobio. Da li se još kome takvo što dogodilo?
Moje najbolje nagađanje je da su za iSHOOK isplatu prepravljali CUZ obrazac za isplatu pa im je ostao podatak za isplatu CUZ tokena.
Uglavnom daleko su oni od dobre organizacije, ovaj put sam imao sreće, ali treba dobro paziti da ne bude obrnuto, barem signature kampanje držati na oku koje su veći iznosi.