Malo sam čitao po forumu i naletio na zanimljiv kut gledanja kako odabrati dobru bounty kampanju, pa da podjelim s vama.
Dosta bounty huntersa osim što gleda jel dobar ili ne neki projekt, gleda i ko ima vodi kampanju tj ko je bounty menager. Čovjek koji je već imao puno dobrih kampanja, isplatio ljude, vjerovatno neće ni sada imati loš projekt ili scam. Također, kad ste svejsni ko vodi kampanju točno znate i kako prihvaća odrađene zadatke, na koje kampanje odvaja veće nagrade i sl.
Evo lista nekih bounty menagera
https://bitcointalksearch.org/topic/good-bounty-manager-3085997Nadam se da će pomoći nekome!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeli uspio tko u posljednje vrijeme prijaviti se na koju telegram kampanju Bounty hivea?
Iskreno, pobjegle su mi zadnje 3.
Kako telegram tako i twitter.
Jer su uvelike smanjili broj korisnika koji mogu pristupiti a redovito ih objavljuju 01-05 AM po nasem vremenu.
Dok ih vidite vec je sve gotovo.
Imao sam srecu da se prijavim na zadnje 4 kampanje od bountyhive.Twiter,facebook i telegram.Samo zato sto rano ustajem nedeljom ili subotom .Oni negdje oko 3-4 sata ujutro po nasem vremenu objavljuju nove kampanje,nekad i oko ponoci,ali nikad kad smo mi europljani budni.Bar je tako bilo u zadnjih 8 kampanja.
Nego ako je neko jos zainteresovan za te automatske kampanje,imam jos jedan link
https://alpha.bounty0x.io/bountiesJa se na žalost nisam uspio prijaviti na već 4-5 zadnjih kampanja s izuzetkom kampanje koja je danas objavljena...
Jednostavno se kampanje prebrzo popune, već u roku par sati. Još prije dva-tri mjeseca kad sam počinjao sa bountyjima su kampanje ostajale nepopunjene i po tjedan dana.
I ja sam propustio zadnjih 5 ako ne i više telegram kampanja, vjerojatno gledam u krivo vrijeme na Bountyhive stranicu, pogotovo ako objavljuju u 3-4 sata ujutro...
Ja sam se stigao prijaviti 8/10 zadnjih bountyhive kampanja. Al razumijem vas jer se redovno prijavljujem u drugoj polovici popunjavanja, a budim se između 4 i 5h ujutro pa uz kavicu provjerim šta ima novo.
Jučer mi je skoro promakla jer sam provjerio 5 minuta prije nego je izašla. Kasnije sam slučajno otvorio telegram i vidio da je izbačena nova kampanja i prijavio se među zadnjih 250 mjesta