Onda se u tom slučaju spam seli u Metu gdje će se otvarati teme o progonu Azijata, Turaka, Rusa, fašizmu, nacionalizmu i sličnim stvarima zbog onih koji će te i takve korisnike kažnjavati. Nažalost, nema idealnog rješenja.
Neka, tamo je samo aktivan onaj tranthidung degen koji si svaki dan bumpa jedno 10 postova. SVAKI.JEBENI.DAN!
@btcltcdigger
Kažes da su ti dojadile bounty kampanje, itd. Što ne pokušaš sa BTC kampanjama? Ima već dosta menadžera za BTC sig. kamanje ali i ti imaš iskustva iz altcoin kamanja koje si vodio.
Iskreno malo imam burnout. Žena, deca, poso, birtija, i ekstra sve gluposti koje me zanimaju, ne trazim uopce aktivno nove kampanje, bile one btc ili altcoin. Ako nesto doleti, super.
Frendovi i ja koji smo radili na bounty management, manje vise sad chillamo na TG u jednoj nasoj TG grupi, kenjamo kvake, pricamo gluposti, malo diskusije u sta je pametno ulozit, malo TA. Uglavnom laganini.
Uzmi u obzir da se danas kod pregovora sa projektima cigani na N-tu. Ekipa ti pokusava smanjit pa makar za $10 dolara, samo da smanji.
Ono, dogovaras, nesto se dogovorite, pripremis template, forme, tablice, ovo ono, i onda ti ulete "e ipak cemo te platit upola manje, uzmi ili ostavi", jer im se u medjuvremenu javio neki indijac koji je spreman radit za 25$ tjedno. I tu onda flippas table i posaljes ih u kurac. Nemam vise zivaca kao prije za te zajebancije. Zato i prcam manje vise huntere sada gdje god stignem