Ma jasno... Ali ti si jako aktivan u Gambling dijelu koji je jako tražen među bounty kampanjama. Ja sam aktivan jedino u našoj sekciji i ne da mi se pisati na drugim mjestima. Malo sam pokušavao nešto u Begginers i Altcoins ali tamo nema šanse pokrenuti raspravu. Netko napiše post i onda slijedi 4-5 stranica odgovaranja na taj prvi post. Čak i ako napišeš neki post koji bi trebao pokrenuti raspravu, najčešće se nitko ne "uhvati".
Naravno da se ne uhvati kad je vecina shitpostera tamo.
Ni ne gledaju sto je zadnje nego samo quote na OP i onda neku nebulozu, najcesce gramaticki izmasakriranu da te bole oci.
ovo je bas tako, kad na petoj strani nadjes quote na OP, i odgovor koji veze sa mozgom nema, nakon 15 dana, bez citanja icega sto se u tih 100 postova izmedju napisalo, stvarno je fascinantno, ali radi posao, reklama/signature je tu, i dobiju isplatu, sto znaci da ce takva praksa i dalje biti aktuelna
Bitno da se ljudima brišu računi zato jer je u nekom postu prije tri godine napisao isti generički tekst kao netko drugi. Joj kako mi ovaj forum sve više ide na živce! Postoji li ijedna sekcija osim naše i Gamblinga gdje vrijedi sudjelovati? Stvarno mi se ne da lupetati bez veze samo da bi dobio $2 više u tjedan dana.