Jos davno je yahoo pricao da bi trebalo napraviti ciscenje u toj kampanji, ali mislim da vlasnici su zadovoljni i nije dobio odobrenje da nesto znacajnije menja tamo. Sad su izgubili dva kvalitetna postera, mozda ih to pokrene.
Iskreno vecinu visoko rangiranih membera u kampanji nisam puno sretao pa ne mogu reci koliko su kvalitetni, ali nekako sumnjam da bi yahoo tolerirao lose postere, posebno na mjestima koja placaju 75/100 USD. Jebiga ta mjesta su tako dobro placena da kad se uvalis tamo, nema previse smisla gledat dalje pa je onda zbog toga jako tesko napredovati jer nitko ne odlazi. Kao sto rekoh, da sam imao Full Member rang ne bi uopce pomisljao na odlazak jer je lako ispuniti kvotu, skoro svuda se moze pisati i po tom pitanju je super kampanja.
A za BestChange sam primjetio prije nekog vremena da su poceli micati lose postere, nadam se da ce nastaviti, jos tu ima amelja. Jedino je malo zajebano sto ne prihvacaju postove sa local boarda, ali nema veze, nije problem, dovoljno sam aktivan na eng dijelu.
Ima još otvorenih mjesta u
Chipmixer kampanji, ako netko nije vidio...
A rekao je darkstar da ce jos jedan biti primljen, ali ako su nam sanse za upasti bile 0.1%, sad kad je Trofo upao, sansa je pala na 0.01%. Za sebe bi rekao da su sanse jos manje jer em sto pisem na nasem djelu, aktivan sam i na boardovima gdje vec ima hrpa CM sigova.
Ima nas već stvarno dosta u CM-u za tako mali board, mislim bar 4-5 trenutno.
Imamo trojicu u biti: Marlboroza, Lucius i sada Trofo. Ali Lucius je nekako nestao sa naseg boarda u zadnje vrijeme. Ali da, slazem se, tesko da ce uzeti nekog sa naseg boarda u buducnosti, nismo dovoljno aktivan board za tako nesto.