8x Full Members - $35/Week.
12x Sr. Members - $45/Week.
12x Hero/Legendary Members - $60/Week.
Uvjeti su super za ljude koji ne pišu 99% u lokalnim sekcijama jer se postovi u local boards ne računaju. Ma nema veze... Prihvaćen sam u Bitvest kampanju koja stvarno traje dugo i nadam se da će potrajati i dalje. Možda bi mi bilo pametnije da nisam niti otišao iz nje (jer bi sad već bio Tier C ako ne i B), ali onaj SmartMixer je stvarno davao dobru lovu.
Jesi li siguran za postove u local boardsima? Ne vidim ništa o tome u pravilima kampanje... Evo ja sam već nekoliko tjedana u kampanji i koliko vidim sve mi se računa. Imao sam samo nekoliko odbijenih postova koji su vjerojatno bili kratki odgovori ili prijave na nekakve promocije.
Istina, slabo plaćaju u početku (Tier E) ali uz malo sreće moguće je napredovati u relativno kratkom vremenu jer manager Brainboss svaki tjedan provjerava sve članove i sankcionira one koji nisu zadovoljili sve uvjete. Ja sam napredovao u Tier D za manje od mjesec dana.
Jedini bad mi je plaćanje kvantitete. 60 postova tjedno, za maksimalnu isplatu, je nemoguće ostvariti bez spamanja foruma a to nikako ne želim. Ali tako je, pretpostavljam, bilo i u svim drugim kampanjama...