Sretno svima koji se prijave, bit ce navala s obzirom na manjak dobrih kampanja u zadnje vrijeme.
14x Hero/Legendary Members - $60 in BTC/Week.
5x Sr. Members - $40 in BTC/Week.
https://bitcointalksearch.org/topic/cfnp-freebitcoin-signature-campaign-srherolegendary-5230893
Hvala za info! Ne znam kako tako brzo skužite da je otvorena nova kampanja... Dobar je menadžer, dobra je zarada pa sam se prijavio. Neće biti problem napisati pet postova u Gambling dijelu. Samo pitanje... Znači li to isključivo u Gambling sekciji ili može i u podforumima (npr. Gambling discussion)?
Može u gambling discusion. Uglavnom ti prihvaćaju sve osim Games & Rounds.
Kako misliš kako skužimo pa ima ona tema gdje izađu sve BTC kampanje. Bila je linkana već 10 puta ovdje, barem par puta od moje strane. Ako treba još jednom reci pa budem
Ako ti nije problem, daj stavi link. Na mobitelu sam pa mi nije zgodno tražiti po forumu, a na Services nisam pronašao. Sjećam se da je bila neka tema ali kako prije nisam tražio BTC kampanje, nisam spremio link.
Sad vidim da nisam upao ali nisam niti očekivao jer skoro nikad ne pišem u Gambling dijelu. Trofo i big_daddy, vi ste upali tako da čestitam.
Ali pošto je Trofo unutra, onda mi nije žao da nisam upao jer će ionako uništiti kampanju
Slackovic, Hhampuzu je, koliko vidim i pratim, glavni kriterij za sudionike u kampanji broj merita u zadnjih 120 dana a ne toliko navike pisanja na forumu.
Koliko sam vidio, gotovo svi koji su upali su imali oko 100 ili više merita.
Kada je ovako "žestoka" konkurencija tada su meriti glavni kriterij jer najbolje pokazuju reputaciju i kvalitetu postova prijavljenih sudionika.