Ti Kick tokeni vrijede u međuvremenu i preko $600, ali samo na papiru.
Ono malo što sam pročitao kaže se da kada njihova Kick mjenačnica počne sa radom biće više informacija i koraka koje korisnici moraju poduzeti da bi otključali tokene. Tu se može u najmanju ruku očekivati KYC a možda čak i nekakvo slanje BTC, ETH zauzvrat. Baš me zanima kakvu će priču sklepati.
Taj KICK opcenito izgleda u najmanju ruku kao klasicni pump&dump shitcoin, a najvjerojatnije i scam. Bas sam na njihovoj Telegram grupi vidio da je CEO Anti Danilevski potvrdio da ce za otkljucavanje tih tokena prvo trebati odraditi KYC na KickEX mjenjancnici, a uz to smislili su jos jednu pizdariju: morat ces trejdati na KickEXu da bi otljucao te tokene, kao fora sto vise trejdas, to vise tokena otkljucavas. Evo direktan sa Telegrama od njihovog CEO u vezi KYC i nacina otkljucavanja tokena
Uz to sto su u prvom valu poslali 888,888 KICK na 167,375 adresa, sad imaju jos jednu foru, planiraju poslati tokene na
1 milijun adresa. Cisto pumpanje njihovog mcapa i nista vise, jer svi ti zamrznuti tokeni se broje. Trenutno im je mcap cca 260 miliuna USD, a bio je i preko 500 milijuna do prije dan-dva. Za usporedbu, prije 3 mjeseca mcap je bio cca 1 milijun. Sve legit, nista sumnjivo ovdje.
Don’t forget, FrozenDrop will continue until the official launch of the KickEX exchange, and the second wave of FrozenDrop is coming in the next few months. If you haven’t already received tokens from FrozenDrop, follow the simple guidelines below and you’ll increase your chances of receiving 888,888 KickTokens next time.
- Hold at least 500,000 KickTokens in your personal wallet (a personal one, NOT an exchange wallet). The tokens should not be transferred from a wallet that already received FrozenDrop. In this case, your wallet will not be considered eligible for a FrozenDrop.
- Users who have already received frozen tokens from previous FrozenDrops will not be eligible for future drops.
By the end of the total FrozenDrop, 1 million Ethereum addresses will each have received 888,888 KickTokens!
IzvorZnaci ako nisi bio jedan od tih "sretnika" koji su dobili tokene u prvom valu, mozes hodlati 500k KICK za mogucnost da dobijes jos tih dodatnih 888,888 tokena (znaci mozes dobiti, ali i nemoras)
Kad se na sve ovo sto sam naveo nadoda ona njihova referral kampanja gdje se isto dijeli KICK sakom i kapom, nema sanse da ne bude fail. Ocekujem vrijednost tokena 1 satoshi.