https://bitcointalksearch.org/topic/m.52676532
25$ tjedno, isplate u BTC
Sretno.
Hvala na informaciji, ovo izgleda primamljivo ali naravno vidim da je navala, cak i Hero Member rankovi se prijavljuju za member spot. A ja sam jos friski tu na forumu tako da su mi sanse minimalne.
E sad mene zanima kako ostali bounty manageri gledaju kad se clanovi njihove kampanje prijavljuju na neke druge? Recimo kad Hhampuz bude provjeravao moje postove i vidi da sam se prijavio negdje drugdje. Da li micu takve iz kampanje, ili mozda demotaju, takve neke fore, kako se opcenito gleda na to ovdje?
A to kako drugi manageri gledaju na shaltanje, neznam, ali sigurno moze biti kontraproduktivno
Ja sam malo “šarao” pa sam yahoo-u na ignoru, ili barem tako mislim, jer me ne jebe 5-9
Upravo tako. Recimo, ja gledam po sebi. Da sam bounty manager i da mi netko ode pa se vrati nakon što je dva mjeseca nosio potpis bolje plaćene kampanje... Pitanje bi li ga pustio. Možda bi ako ne bi imao popunjenu kampanju. Ali ako bi imao red čekanja, takav korisnik bi mi vjerojatno uvijek bio na kraju reda čekanja. Osim toga, netko je ovdje napisao da Hhampuz voli lojalnost.
EDIT: Sad sam primijetio nešto. Nakon što sam napisao gornji post, u profilu mi je pisalo da imam 3471 post. U tablici Bitvest kampanje mi piše da s toliko započinjem ovaj tjedan. Kako to kad sam danas već napisao pet postova? Je li netko primijetio isto?
Upravo tako.
Btc campaign manageri ne vole one koji često mijenjaju kampanje jer to onda znači više posla za njih i češće traženje novih članova što im je, vjerujem, uvijek "tlaka ".
Znam sigurno za Yahoo ali vjerujem da i drugi manageri imaju svoje osobne "crne liste " i ako ste prepoznati po spamanju ili čestim i brzim mijenjanjem kampanja, manja je šansa da će vas uvrstiti u kampanju kada se idući put prijavite, čak i ako ispunjavate uvjete i bolji ste od drugih.
Vjernost kampanji se cijeni i zato je i uveden sustav tierova gdje se ta vjernost dodatno i nagrađuje.
Osim toga, što vam vrijedi preći u bolje plaćenu kampanju ako će se zatvoriti za par tjedana i onda ćete opet izgubiti par mjeseci pokušavajući naći neku kampanju gdje će vas primiti?
Bitvest kampanja traje već skoro godinu dana, isplate su sigurne i na vrijeme a manager pouzdan i sa besprijekornom reputacijom.
Iza ove kampanje nema nikakvih "repova ".
Stavite u računicu, na papir kampanju koja traje kratko i više plaća i kampanju koja traje mjesecima i godinama bez prekida i vidjet ćete da se ne isplati biti u ovim kratkotrajnim kampanjama pa onda opet čekati dugo na neku drugu kampanju.
Osim toga, konkurencija na forumu je žestoka i gotovo je nemoguće upasti u one top kampanje koja najbolje plaćaju.
Slackovic to je malo čudno.
Pošalji poruku manageru, vjerojatno je neka greška.