Želim ti sreću da uspiješ i nađeš nešto ''pametno'' no većina campaign managera ti traži upravo to, da prvo staviš njihov potpis a da se tek onda prijaviš.
U početku je STeve vrlo brzo prihvaćao nove članove, mene recimo 15 minuta od prijave
Sad vjerojatno ima previše članova i previše poruka i vjerojatno to više ne može dobro pratiti kao prije.
To NIKAKO nije opravdanje. Zašto onda ne napiše da ima jako puno posla i da se dugo čeka na odobrenje prijave te zbog toga dozvoli da se potpis stavi tek nakon odobrene prijave? E pa mene neće vidjeti niti on, a niti bilo koji drugi menadžer koji ima jako puno posla i nema vremena raditi posao za koji je plaćen. Stvarno mi je dosta toga da bounty menadžerima moram "lizati jaja" da bi me prihvatili i dozvolili mi da za neku siću reklamiram projekt. Na žalost, ima jako puno ekipe kojima to nije problem i zbog toga su menadžeri takvi.
EDIT: Evo, taman kad sam ovo gore napisao, javio mi se Stiv. E pa neću... OK, pošteno od njega da me upozorio na nova pravila (točnije nove iznose) ali svejedno se ne želim uključiti u kampanju. Ionako sad neću imati puno vremena za forum, a za zaradu na Stake kampanji treba dosta "spammati" forum.
Potpuno se slazem s tobom. I ja sam dobio odgovor od Stiva danas. Kada sam mu poslao zahtev, bio je 17 maj, danas je 24ti. Posle sedam dana info da ce biti slobodnih mesta. Ocigledno je zeleo sve da nas drzi na leru, pa sad da popuni na brzinu. Zao mi je, ali i odnos vodjenja kampanje oslikava i sam projekat, najvise zbog toga i ne zelim da ih reklamiram. Plus sto je odnos isplate i broja postova u najmanju ruku mrsav.
Ma Stake kampanja je očito išla na masovnost, a ne kvalitetu. Zato su plaćali malo ali na svim temama (čak i offtopic). Ali svakako mi se odnos bounty managera prema potencijalnim bounty hunterima ne sviđa. OK, ima puno posla pa ne stigne. Ali ne možeš tjerati ljude da te besplatno reklamiraju tjedan dana da bi im onda napisao odgovor. To je baš bezobrazno...
Uglavnom, sad kad ste se ohladili od Stake kampanje, ima li netko kakav prijedlog?
Osim ovog Veila za koji treba puno postova u engleskom dijelu.
Da,išli su na masivnost ali su prihvaćali i plaćali praktički sve
Tako, ako si bio recimo na godišnjem i imao slobodnog vremena, i pisao dosta, mogao si relativno pristojno zaraditi.
No, sada je vrijeme za nove projekte.
Ima tko kakvih prijedloga?