Imali su Bounty ali s obzirom na prodane tokene ne čini toliko velik dio. Većina 'naših' je kupovala dok je ETH bio oko 100$, samim time su si već osigurali plus
Svi bonus tokeni koji su davani u paketima su lockani tako da ni taj dump vjerojatno neće biti velik, a W12 ipak kreće na 5 mjenjačnica (što god mislili o njima) pa će se i taj eventualni dump vjerojatno malo razliti. Tokeni tima su i dalje lockani, 2/3 svih tokena vanjskog osoblja koje je radilo na projektu (poput mene) je lockano.
Samo kroz IEO je prikupljeno već više od milijun dolara, ja sam oko ovog ipak nekako optimističan.
Sve to zvuci lijepo kada tako kazes ali ja sam ipak skeptican. Ko je htio kupiti w12 imao je vec miljun prilika. Pa stalno su isle neke akcije za racune pa onda IEO na 5 mjenjacnica. Ko do sad nije kupio ni nece po nekim normalnim cjenama. I onda dodje do toga da ima puno prodavatelja i skoro nista kupaca u trenutku pocetka trgovanja. Onda se neki prodavatelji preplase i pocnu dumpat ko ludi. I to traje dok cijena ne padne dovoljno da opet postane nekome zanimljiva.
Nadam se da sam u krivu.