Pages:
Author

Topic: bounty kazançlarına dokunmazsak ne olur? - page 14. (Read 20694 times)

member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
Çok önermiyorum ben,aldığınız zaman para ediyorsa satın gitsin elinizde 3 5 kuruş bir şey kalsın en azından
member
Activity: 336
Merit: 17
Zaten o kadar süre bekleyemezsin ama beklersen de çok güzel sonuçlar alabilirsin. Geçenlerde hydrogen vardı ilk yükselişte hemen sattım. Daha sonra ben satiktan bir hafta sonra 6-7 kat daha arttı. Yani 2 bin TL yerine 12-14 bin TL kazanacaktim.. keşke dedim bir hafta sonra görseydim . Ama sonuçta yani yine kazanç sağladım. Yatırım yapmadım. Birşey yapmadım bedavadan geldi. Şuan elimde lympo var onu uzun bir süre bekletmeye düşünüyorum. Yada kendime bir hedef fiyat koyup oraya yükselince satmak en güzeli.
full member
Activity: 366
Merit: 101
Hiç dokunmamak değil de en tepedeyken yakalayıp satmak lazım ya, flixxodan gelen bounty ödülünü 4 gün bekletseydim 10x civarına bozduracaktım, daha sonra tekrar sattığım fiyatlara indi. Diğerinde bekliyim bu hatayı yapmıyım dedim 4x gördü bozdurmadım daha çıkar diye oda tekrar düştü Smiley Biraz şans biraz tecrübeyle kafaya satıcan çıkıcan.
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Ne olur söyleyeyim ya batarsın kardeşim benim gibi yada hodlun diğer yüzünü görür zengin olursun =D
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
ilk borsadaki değeri 100 dolar ise bekletmeye gittiğinde 10x yapabilen nadir tokenlerden birini almış olabilirsin. böyle ihtimalleri seviyorsan eğer beklet gitsin. o paraya ihtiyacın varsa sat tamamen sana kalmış.
full member
Activity: 406
Merit: 100
Eğer iyi bir proje olduğunu ve gelecek olduğunu düşünüyorsanız tutun bence uzun vade, fakat aksi takdirde bir kısmını en azından satmak gerekir diye düşünüyorum.
member
Activity: 1106
Merit: 25
Boğa piyasasına denk gelirse bir şeyler olabilir ama onun dışında tirt. PolicyPal Network un bountysine katılmıştım. Adamlar akıllı , ayı piyasasında olduğu için gerek ico ya katılanlara gerekse ödül kazananlara tokenleri hemen yollamadilar. Tokenleri kilitli tutup. Bundan 20 gün önce yolladılar...
sr. member
Activity: 504
Merit: 256
Şahsen yarisını bozdurup yarisini da hold yapiyorum... Böylece çöp olsa bile yeterince kar ediyorum... Yükselirse de yarısını bozdurduğuma üzülmüyorum... Zira elimde kalanlar bana yetiyor...
jr. member
Activity: 294
ben hep borsaya atarım ve bir hafta trade yaparım örnek 400 docademic vardı şuan 1200 oldu çok fazla in çık olduğu için sayıyı arttırma taraftarıyım
member
Activity: 392
Merit: 11
Ben bir boğa yakalayana kadar dokunmama taraftarıyım. Nispeten tecrübeli arkadaşlar bounty kazançlarının hiçbirine dokunmamış olsa şu an ne kadar artıda olurlardı bir düşünsünler. Çorba parası eden 2-3 farklı coin ilerde araba parası edebilir.
newbie
Activity: 56
Merit: 0
Myetherwallet cüzdanınıza bountylerden gelen tokenleri www.ethplorer.io isimli siteden cüzdan adreslerinizi yazarak kontrol edebilirsiniz. ayrıca piyasadaki en güvenli cüzdanlardan biri olarak paper cüzdanlar geçiyor. Myetherwallet de bir paper cüzdandır. istediğiniz zaman atabilirsiniz ve private keyi herhangi bir yerde paylaşmadığınız sürece herhangi bir sorun yaşamazsınız
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Bounty kazançlarına dokunmayınca çok iyi yerlere gelebilir. Ya da hiç olabilir. Burada proje yakından takip edilip, durumuna göre HOLD edilebilir.
full member
Activity: 406
Merit: 102
Coinin 10x te yapabılır yokta olabilir eher guzel mıktar edıyorsa suankı halını sat derırm az para eden coinlere dokunma paraya ihtiyacın yoksa kalsın belki degerlenebilir  Smiley
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Nakit paraya ihtiyaç yoksa yatırım gibi düşünüp bekletmek uygun olabilir. Son beş aydır çıkan projelerin bir kısmı piyasadsn dolayı değerinin altında işlem görüyor. İçlerinde geleceği parlak olanlar sonradan değerlenecektir.
newbie
Activity: 252
sevgili arkadaşlar ben şahsen kendim iki sene bounty ödulerime hiç dokunmicam size tavsiyem sizde saabırla bekleyip satmayın ilerde siz ne kadar kazanclı çıkacagınızı anlarsınız
sr. member
Activity: 504
Merit: 250
Sizi bilmem ama ben bunu ne zaman denediysem bin pişman oldum, iyice eridi gitti. Zaten bu aralar her gelen token ico fiyatının altında kalıyor, sonra bekleyeyim derken iyice dibi görmek gibi bir ihtimal var. Artık şansıma mı bahtıma mı söveyim, tecrübeyle sabit  Grin
hero member
Activity: 1666
Merit: 629
Projelere bağlı olarak değişir tabii ki sorunun cevabı. Katılmış olduğunuz proje gerçekten güzel ve başarılı bir proje ise uzun vadeli olarak değerleneceği kaçınılmaz bir gerçektir fakat katıldığınız proje kalitesiz ve başarılı olamayacak bir proje ise işte o zaman zarar edilmesi dahi söz konusu olur. O sebeple katıldığınız projeyi iyice araştırdıktan sonra uzun vadeli olarak karar vermeniz gerekiyor.
jr. member
Activity: 308
Çoğunun çöp olduğunu zaten sitelerine girerek anlayabilirsiniz. Ayrıca grafik incelemesi de yapın çöplerin döngüsünü iyi izleyin bu coinlerin çoğu birilerinin birilerine çaktığı para tuzakları olarak kalacak sadece, isteyen cmc de geçmiş yılların top 100 listesine baksın. Dokunmazsanız çöp olur kısaca.  Smiley
newbie
Activity: 168
çöp olma riski herzaman var ama sonuçda para ile almıyorsun airdropdan geliyor. bence unut gitsin belki 1 2 yıl sonra güzel paralar etmiş olur
member
Activity: 210
Merit: 16
Ben şahsen miktar olan çok olan coinleri hodl yapmayı düşünüyorum. mesela 100.000  tane gelen tokenler var . bunlar biraz kıpırdansa bile çok büyük karlar bırakabilir. Projeleri araştır kafana yatmayanları sat , binance gibi borsalarda başka bilindik coinler al onları Hodl et duruma göre
Pages:
Jump to: