Pages:
Author

Topic: bounty kazançlarına dokunmazsak ne olur? - page 11. (Read 20694 times)

legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Dokunmazsanız ilk zamanlar 500 dolar eden coin 6-7 ayda 25 bin dolar eder Wink
newbie
Activity: 66
Merit: 0
en mantıklısıda dokunmamk zaten uzun vadede yükseldiği zaman satış yaye tpılırsa fayda açısından maximimum olur diye tahminde bulunuyor çevrem.
member
Activity: 392
Merit: 11
Boğaya kadar hiç dokunmayacağım. Ne eskilere ne yeni gelenlere. Malum boğada hiçbir anlamı işlevi olmayan coinler bile 3-5x yapıyor. Döner parasına bozdurmaktan iyidir.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
İco coinleri de airdroptan gelenler gibi oluyor. 100 tanede birkaçı ico fiyatının üstüne çıkıyor. O zaman satıp çıkarsanız maksimum kazanç sağlayabilirsiniz
jr. member
Activity: 224
Merit: 4
hocam her zaman hedefin olsun. bugün sana verilen bounty tokeni geleceği vardır yoktur, ölçer tartarsın. baktın arttı satarsın güzelce ethere geçersin. etherde gerileme mi var tethere geçersin. artık pump mu başladı gider coin alırsın hangisi senin gözden ise yani her ihtimali gözden geçirerek planın olsun.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Projeyi çok iyi öngörmek gerekiyor. Çünkü bazı projeler gerçekten fikir olarak iyi, takım iyi ama işte reklam kısmı olmayınca yok olup gidiyor. Aslında dokunmamak değil de, doğru yerde bozdurmak çok önemli.
full member
Activity: 364
Merit: 102
benim gözümde misal cs çok güzel bi kampayanydı onun fiyat bile baya düştü makul fiyatı görünce satın arkadaşlar dokunmamazlık yapmayın.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
İş yapacak proje ve ekip kendini belli eder.Ona göre pozisyon alırsın ya tutarsın ya satarsın.Mesela Pundi X tutuyorum 8 ay oldu.Büyük borsalara girene kadar tutacağım hedeflediğim fiyata geldiğinde satarım.Çöp olacak coinle adam olacak coin kendini belli ediyor.Hacim olarak alım var mı yok mu ekibin çalışması nasıl bunlar az çok bilgi veriyor.
newbie
Activity: 84
dokunmak ve unutmak değilde kazandığınız tokenlerini geleciğini takip ederseniz iyi olur zaten biraz anlıyorsanız çöp olacağını veya geleceğinin olduğunu anlıyacaksınızdır.
full member
Activity: 378
Merit: 103
Ben fiyati makul geldigi an satma taraftariyim sonrasinda acikcasi cop olabiliyor oyuzden en risksiz sey satip degerlendirmek
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
sonucu belirsiz soru bu. cüzdanda bugün 10 dolar değerin atak yapar 20 olur tutarsın seneye 1 dolar da olabilir. kardaysan satıp çıkacaksın. ico fiyatının üzerine geldiyse azar azar satıp çıkarsın. flash emlak oyunu vardı. fiyatı ucuzken alıp, pahalıdan satarsın o kadar kolay değil piyasa kılı kırk yarman gerek.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Hiçbir şey olmaz eğer Myetherwallet adresin birileri tarafından hacklenmezse aynı olduğu gibi yerinde durur. Fakat değer olarak bir şey diyemem ama şu son bir ve iki ay içerisinde neyi beklettiysek 2 katı değer kaybettirdi. Bounty'den gelenleride tutma taraftarı değilim. Değerini buldun mu sat gitsin.

Dediklerine yüzde yüz katılıyorum. Bende Monetha ve Worldcore bounty'lerine katılmıştım. Eğer aldığımda satsaydım baya iyi bir miktar kazanacaktım. Fakat günden güne gözlerimin önünde eridi fiyat. Öylece duruyorlar Myetherwallet cüzdanımda tokenlar.
member
Activity: 182
Merit: 10
Hiçbir şey olmaz eğer Myetherwallet adresin birileri tarafından hacklenmezse aynı olduğu gibi yerinde durur. Fakat değer olarak bir şey diyemem ama şu son bir ve iki ay içerisinde neyi beklettiysek 2 katı değer kaybettirdi. Bounty'den gelenleride tutma taraftarı değilim. Değerini buldun mu sat gitsin.
jr. member
Activity: 84
Hocam büyük ihtimalle bi tanesi çok iyi kazandırır kimleri çöp olur ama benim fikrim holdcu her zaman karlı çıkar. Tam olarak benim planımı yazmışsın cüzdana kesinlikle 2 3 yıl dokunmayı düşünmüyorum.
jr. member
Activity: 168
Çoğunluğu batsa da bir tanesi eşşek değildir herhalde 20x 30x yapmasın =)
Yinede yükseldikçe satıp onunlada trade yapsan daha kazançlı çıkabilirsin.
jr. member
Activity: 75
Merit: 3
rezil de olabilirsin vezir de. tokenlerin bir yere kaybolacağı yok değişecek tek şey değerleri. onun da nasıl değişim göstereceğini kimse bilemez . batadabilir uçadabilir. sen şifreni kaybetme yeter.
member
Activity: 308
Merit: 11
Yıllarca bekleteceğim diye bir şey yok. Özellikle bu yılki bountlerin çok az bir kısmı ıco fiyatının üstüne çıktı. Ben ico fiyatına ulaşanı satma taraftarıyım. sonra düşünce tekrar alınabilir. bu sana kalmış artık.
newbie
Activity: 196
Benim gibi dokunmaz beklerseniz dibi de görürsünüz tavanı da. İlk fırsatta yükselince elden çıkarın derim çünkü uzun vadede değer kaybediyor aman üç kuruş fazla olsun derken eldekinden de olmamak gerek diye düşünüyorum
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
Dokunmayınca bir servet olacak gibiymiş gibi bir etkisi olsada tecrübeyle sabittir sonuç fecaat olabilir. En azından yarısını satarak kalanını bekletebilirsiniz, bounty tokenlere para vermeesekte emek veriyoruz boşa gitmesin.
newbie
Activity: 126
çöp olma ihtimali yüksek fakat bi ihmaii daha düşünmek lazım ya tutarsa..ben öyle yapıcam ve 1 2 sene bekletecem
Pages:
Jump to: