Pages:
Author

Topic: bounty kazançlarına dokunmazsak ne olur? - page 26. (Read 20696 times)

jr. member
Activity: 154
Merit: 1
dokunmazsan hiç birşey olmaz kardeşim aksine çok çok iyi olur senin için.eğer bountyden gelenleri hold etmiş olsaydım ev aalcak param olmuştu şimdiye kadar.özellikle member üyeyken videhub imzasına girmiştim ve 33k token kazanmıştım yanlış hatırlamıyorsam bi ara 3- dolara çıktı vibe fiyatı o zaman satsam 100 bin dolara yakın edecekti ama erkenden satıp 2-3 bin dolara tamah ettik

zeki mürende bizi görecek mi
full member
Activity: 490
Merit: 193
dokunmazsan hiç birşey olmaz kardeşim aksine çok çok iyi olur senin için.eğer bountyden gelenleri hold etmiş olsaydım ev aalcak param olmuştu şimdiye kadar.özellikle member üyeyken videhub imzasına girmiştim ve 33k token kazanmıştım yanlış hatırlamıyorsam bi ara 3- dolara çıktı vibe fiyatı o zaman satsam 100 bin dolara yakın edecekti ama erkenden satıp 2-3 bin dolara tamah ettik
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
durup dururken coinler silinmeyeceğine göre bişey olmaz atabilirsiniz. he tokenların fiyatları o zamana kadar çöp olursa bişey diyemeyiz
newbie
Activity: 93
Merit: 0
Arkadaşlar myetherwallete gelen bounty kazançlarına hiç dokunmasak birşey olurmu?
1-2 yıl sonra hepsini yine istedigimizde işlem gördüğü sitedeki wallete atarsak gidermi.
işleyiş nasıl oluyor
teşekkürler
Pages:
Jump to: