Pages:
Author

Topic: 🔥🔥 Bountyhive Resmi Soru Cevap Alanı 🔥🔥 - page 15. (Read 6180 times)

sr. member
Activity: 602
Merit: 277
Bontyhive Twitter kampanyalarından daha fazla kazanılamaz zaten. En kötü 4000 kişilik katılım oluyor. Raporlama derdi yok bu yüzden ödül alacak katılımcı oranı  raporlu twitter kampanyalarından çok daha fazla oluyordur. Adam başı $20 desen zaten $80,000 para yapıyor. Twitter için çok fazla bütçe ayrılmıyor maalesef. Belki bu sayede raporlu kampanyanların katılımcı sayısı düşer, oradan daha fazla kazanılmaya başlanır. Onla da ben uğraşamıyorum. Smiley
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
bitcoinus entry leri sayılmış bende telegram entry kısmında 4 token yazıyor ama bu 4 tane token gelecek anlamına mı geliyor?

Evet 4 token gelecek anlamına geliyor bu sefer az olmuş ödüller bitcoinus'un kampanyalarında.  Genel olarak herkese düşük gelmiş ödüller.
member
Activity: 252
Merit: 13
Bugun bitcoinus projesine baktım tam 1 aylık twitter kampanya ödemesi olarak 8$ bir ödeme yapmıslar  Huh Huh

dolar olarak nasil hesaplaniyor ki daha piyasada olmayan koinler.

ico satışı baz alınarak yapılmış bir hesap. Tahmini olarak genelde birçok ico borsalara sattığı fiyattan giriyor arkadaşta onu baz alarak bir hesap yapmış.
jr. member
Activity: 123
Merit: 1
bitcoinus entry leri sayılmış bende telegram entry kısmında 4 token yazıyor ama bu 4 tane token gelecek anlamına mı geliyor?
member
Activity: 336
Merit: 13
Bugun bitcoinus projesine baktım tam 1 aylık twitter kampanya ödemesi olarak 8$ bir ödeme yapmıslar  Huh Huh

dolar olarak nasil hesaplaniyor ki daha piyasada olmayan koinler.
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
jr. member
Activity: 123
Merit: 1
valla değişik bir platforma benziyor, ama bunun yanında spreadsheet olmaması, çok büyük dolandırıcılıklara gebe bir durum diye düşünüyorum, her türlü çalacağını çalar yani adamlar

Böyle bir şey yapmaları için hiç bir sebep mevcut değil.Uzun vadede kazanacakları para kısa vadede kazanacaklarından daha fazla olacaktır.
newbie
Activity: 280
Merit: 0
valla değişik bir platforma benziyor, ama bunun yanında spreadsheet olmaması, çok büyük dolandırıcılıklara gebe bir durum diye düşünüyorum, her türlü çalacağını çalar yani adamlar
full member
Activity: 602
Merit: 118
sitede ki kampanyaların hemen hemen hepsinde reddit ile olan başvurular dolmamış. tam olarak reddite girenlerden ne isteniyorda bu kadar güdük kalmış. reddit çok farklı bir yapı gibi galiba insanlar twiter gibi ya da facebook gibi tam olarak çözemedi. face ve twitter hemen doluyor fakat reddit nerdeyse kompleboş çok az a katılım var.
newbie
Activity: 154
Merit: 0
Irfanpak da benzer bir platform geliştiriyor, bounty konusu imza hariç forumdan çıkacak galiba.
member
Activity: 532
Merit: 22
bountyhive in kampanyalarına katılmak için en az jr mı olmak lazım. bu halim ile katılmam mümkün mü? imza zaten olmaz da diğerleri için soruyorum. herkese bol şans

Öyle bir sınırlama yok herkes katılabiliyor. Sadece imza kampanyaları için minimum Jr. Member olmak gerekiyor onun dışındakilere katılabilirsin Smiley

teşekkürler hocam değer verip cevapladığın için.
copper member
Activity: 476
Merit: 110
Değerli Arkadaşlar;

Bountyhive global bir marka ve 20.000 den fazla üyesi olan bir sistem. Bitcointalk platformu haricinde Global Grup, Türkiye, Rusya, Asya, Endonezya, Hindistan, Çin, Hollanda ve yakında açılacak 3 grubumuz var. Bu sebeple kampanyalara katılım süreleri kısalmakta.

Yeni bir proje sisteme dahil edildiğinde https://t.me/bountyhiveio telegram duyuru kanalımızda direkt olarak üyelere duyuru yapılıyor. Ayrıca global bountyhive telegram adresi ve Türkiye Telegram grubunda anında paylaşım yapılıyor.

Bountyhive Türkiye Resmi Telegram Adresi: https://t.me/bountyhivetr

Telegram adresimizden tüm sorularınıza cevap alabilirsiniz, iyi bir arkadaşlık ortamı da kuruldu ayrıca grubumuzda. Üyelerimizin bu gruba katılmalarını öneriyorum, sürekli yardımcı olmaya çalışıyoruz üye arkadaşlara.

Ayrıca bu hafta 5 yeni ICO kampanyası daha sistemimize dahil olacak. Bu sebeple programlara katılanların geç kalmaması için özellikle duyuru kanalımızın sesini açık tutun. Smiley

Teşekkürler.
hero member
Activity: 644
Merit: 502
24 saat bakmadım 3800-4000 kişi sosyal medya kampanyalarını dolduruyor gerçekten . Adamlar bountyhive in başında bekliyorlar herhalde .
jr. member
Activity: 210
Merit: 3
bountyhive in kampanyalarına katılmak için en az jr mı olmak lazım. bu halim ile katılmam mümkün mü? imza zaten olmaz da diğerleri için soruyorum. herkese bol şans

Öyle bir sınırlama yok herkes katılabiliyor. Sadece imza kampanyaları için minimum Jr. Member olmak gerekiyor onun dışındakilere katılabilirsin Smiley
member
Activity: 532
Merit: 22
member
Activity: 1106
Merit: 25
Site kullanışlı ve raporlamaya gerek duyulmadığı için katılım oldukça fazla. Site yönetimi takvime uyuyor ve tokenler anında cüzdana yansıyor. Talep bu yüzden fazla. Bot hesapları bulup diskalifiye ediyorlardır.
Bu şekilde devam ederlerse bounty icolar çıktığı saat dolar.

anlamadığım bu işte nasıl bot kullanıyorlar. hadi borsa da ki a satı anladım ama bu aklıma yatmadı bir türlü. ayrıca bu bountyhive sadece bizim ülkemize has değildir herhalde yoksa bu kadar çabuk dolması ve bun kadar katılım olması imkansız gibi bir şey
member
Activity: 566
Merit: 29
Telegram'a katılım yetiyormuş sadece, katılım sayısını az bulan arkadaşlar ödülleri aldığı zaman ne kadar az tokenler geldiğini görünce buradaki cevaplarını güncelleyecekler eminim  Wink
full member
Activity: 490
Merit: 105
güzel bir proje olan bountyhive şimdiye kadar 3 kampanya bitti ikisinin ödülleri geldi kaldı bir tane güzel işlerde oluyor.
member
Activity: 322
Merit: 23
Site kullanışlı ve raporlamaya gerek duyulmadığı için katılım oldukça fazla. Site yönetimi takvime uyuyor ve tokenler anında cüzdana yansıyor. Talep bu yüzden fazla. Bot hesapları bulup diskalifiye ediyorlardır.
Bu şekilde devam ederlerse bounty icolar çıktığı saat dolar.
member
Activity: 202
Merit: 21
ya gecen bissürü kampanya geldiğinde siteye kaç defa giremedim 2 3gun girmedim en son canımı sıktıgından ve kampanyalar ful dolmuş btctalkda bu kadar üye yok bence bişeyler var çünki bu kadar kişi olması imkansız!
Pages:
Jump to: