Pages:
Author

Topic: 🔥🔥 Bountyhive Resmi Soru Cevap Alanı 🔥🔥 - page 18. (Read 6180 times)

full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Yeni kampanyalar için Telegram doğrulaması gelmiş sanırım. Girdiğim bilgiler silinmiş. Telegram bot ile muhabbet etmem istendi.  Cheesy
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Hala sıkıntılar var sitede retry live version diyor sürekli hostta bir problem var sanırım
copper member
Merit: 110
multi girişlere karşı ne gibi önlemler alınıyor merak ediyorum. bunların tespitinin zor olduğunu biliyorum ama özellikle trendde olan bounty kampanyalarında birsürü multi hesap ile blog ve sosyal medya katılımları oluyor. Bu katılımlar normal kullancıların hakettiği payları almalarına engel oluyor.

Merhabalar. Bu konuda çalışmalarımız mevcut. Şuana kadar 1500 civarı hesap banlandı. Belirli aralıklarla kontrol ediyoruz multi hesapları.
full member
Activity: 588
Merit: 104
multi girişlere karşı ne gibi önlemler alınıyor merak ediyorum. bunların tespitinin zor olduğunu biliyorum ama özellikle trendde olan bounty kampanyalarında birsürü multi hesap ile blog ve sosyal medya katılımları oluyor. Bu katılımlar normal kullancıların hakettiği payları almalarına engel oluyor.
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Şuan site de bir yoğunluk veya bir sorun var sanırım internetim normal ama bountyhive sitesinde acayip bir yavaşlık yaşıyorum
full member
Activity: 728
Merit: 151
şaka gibi bir ülke, şaka gibi bir toplum olduk...yükselen cehalet sayesinde...

birileri biyerlerden öğrenmiş bi spreadsheet ..dönüp dolaşıp bunun üzerinden bok atılmaya çalışılıyor...girmeyin olm o zaman bu kadar basit...adam gibi efendi gibi spreadsheet eksikliğini dile getirenlere lafım yok ama bunu bahane edip adamlara dolandırıcılık ithamında bulunmak şerefsizliktir...çomarlığın alemi yok..adam olun insanların emeklerine saygılı olun.eleştiri getireceksenizde mantık çerçevesinde yazın...iyice suriye ye çevirdiniz forumu be
copper member

Değerli Bountyhive Ailesi;

4 yeni ICOmuz listelenmiştir.

Bol kazançlar dileriz.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
Evet o telegram botu işini halledin arkadaşlar bir de iki yeni kampanya geldi onları girin kotası var yavaş yavaş doluyor kotası. Girmeden önce telegram işini halledin ama.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
telegram kampanyalarına katılanlar için telegram kod istiyor artık arkadaşlar bilginiz olsun. Sonra bana neden telegram bounty den token gelmedi diye üzülmeyin. Bot a /login yazıp gelen kodu onaylatmanız gerekiyor ...
newbie
Activity: 34
Merit: 0
Ben de üye oldum siteye iki kampanyaya yetiştim şimdilik. Teşekkürler yardımlar için.
copper member
Merhaba. Auditiniz en fazla 1 aylık olmalı. Bu konuda takipçinizin artması herhangi bir sorun teşkil etmiyor öncelikle bunu söyleyeyim. Kampanyaların başlangıcı ya da bitişine takılmayın çünkü bir çok kampanya var, auditiniz güncel olsun. Audit değeriniz %85'in altında olmamalı.

Bu arada kampanya günleri artık her Pazartesi 00:00'da başlayıp Pazar gecesi 23:59' da sona eriyor.
member
Activity: 336
Merit: 13
twitter audite bir kampanyaya girerken mi bakiliyor yoksa en sonunda mi? 1 ay gecerli derken neye göre 1ay anlamadim.

Twitter audit sitesine girdiğinizde hangi twitter hesabına bakıyorsanız 'last update 3-5 days/moths ago' yazıyor ya. O süre 1 aydan fazla olmasın isteniyor.

kontrol islemini bountyye girerken mi cikarken mi yapiyorlar. girerken yaparsa 1 ay farkli cikarken yaparsa 1 ay farkli olir.
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
Win-Won-Betfury
Bide twitter audit te 1 kere giriş yaptınızmı ilk o kalıyor orası saçma yeni takipçiler geliyor tekrar isteniyor audit tekrar yaptıgımız eski olanı gösteriyor para istiyor
jr. member
Activity: 210
Merit: 3
twitter audite bir kampanyaya girerken mi bakiliyor yoksa en sonunda mi? 1 ay gecerli derken neye göre 1ay anlamadim.

Twitter audit sitesine girdiğinizde hangi twitter hesabına bakıyorsanız 'last update 3-5 days/moths ago' yazıyor ya. O süre 1 aydan fazla olmasın isteniyor.
member
Activity: 336
Merit: 13
member
Activity: 105
Merit: 10
Site düzen ve sadelik olarak çok güzel olmuş şuana kadar bir problem yaşamadım başarılarınızın devamını dilerim.İşleyiş olarak çok kolay ve gayet anlatılabilir bir biçim söz konusu.Saçma kargaşalar derdi yok ellerinize sağlık bu ekibede böyle güzel bir proje yakışırdı.
member
Activity: 322
Merit: 23
Site ve işleyiş tarzı çok güzel. Katıldığım Dropil bountysinden tokenler söyledikleri tarihde cüzdana geldi.
Herkes kazandıkları tokeni anlık görebilse harika olur. Ekip bu konuda şeffaf çalışmalı.
Ayrıca her kampanyanın başlangıç ve bitiş tairhleri aynı olursa karşıklık olmaz.

Teşekkürler.
copper member
Spreadsheet büyük ihtimalle rakipleri ortaya çıkınca yayınlanmaya başlanır. Rekabet arttıkça bu konuda düzenlemeler olacaktır. Ama şu an için en azından her kampanya için her tierde kaç kişinin olduğunu kampanya sonunda gösterseniz fena olmaz. Ya da her kampanya bitişinde bir rapor yayınlanabilir. Kaç kişi katılmış, kaç kişi elenmiş, hangi tierda kaç kişi var, ne kadar kazanmışlar vs. gibi bilgileri orada paylaşabilirsiniz. Bu sayede biraz daha şeffaf olur ve insanların kafasında çok soru işareti kalmaz, biraz da olsa güven artar.

Merhabalar. Bu konularla ilgili admin ekibi olarak konuşuyoruz. Çeşitli düzenlemeler ilerleyen zamanlarda olacaktır. Ama şuanda kurallar bu şekilde devam edecek, herhangi bir değişiklik olduğu taktirde duyuracağız tüm üyelerimize.

Bu arada 5000 Dbrain ( 11 Ethereum ) ödül kampanyamızı unutmayın arkadaşlar. 5 Mayıs'ta yapılacak çekilişle Bountyive Duyuru Telegram Kanalına abone olan 1 kişi 5000 Dbrain kazanacak.

Lütfen sadece günde 1 tweet yada retweet atın, fazlası size hiçbir fayda getirmez aksine şirketlerde rahatsızlık oluşturmakta ve sizi spam diye bize şikayet etmekteler. Hata olabilir ama alışkanlık olursa bu durum kural ihlali olarak sistemimiz tarafından değerlendirilecektir.

Özelden gelen bir soru vardı onu da burada yazayım;

Herhangi bir kampanya için anons edilen kayıt süresi dolduktan sonra bazı arkadaşlar makale yazıp sisteme girmeye çalışıyorlar, lütfen dikkat etsinler kayıt kapandıktan sonra hiçbir şekilde kampanyaya veri girişi yapamıyorsunuz. Kuralları doğru okuduğunuzdan emin olun ve sağ tarafınızdaki Kayıt Kapanışı, Kampanya Bitiş Tarihi ve Dağıtım Tarihlerini kontrol edin, emeğiniz boşa gitmesin.

Teşekkürler.
member
Activity: 532
Merit: 12
Biraz fazla abartılmadı mı arkadaşlar, adamlar kimseye zorla katılın demiyor. Sistem bu isteyen gelir isteyen gelmez diyor. Kurallarda basit, aylık twitter audit yap, fake hesapla girme, spama yol açacak paylaşımlar yapma, makalen 500 kelime olsun, makul sayıda izlenmesi olsun  vs vs 3-5 tane basit kural. Bunları çözemeyecek adam gitsin iddaa oynasın zaten. Adamlar tamamladıkları 2 tane bountyi de söz verdikleri günde hesaplara geçti. Kimse de çıkıp demedi ki, elinize sağlık sözünüzü tuttunuz.

Böyle cevval ve iddalı yorumları gidin diğer bounty yönetim gruplarının başlıklarında yapın. Adamlar tenezzül edip, Türk temsilci bile seçmemiş, Türkçe yazılan 10 makaleden 9'una basıyorlar 0 stake, kimseden ses yok.

Hocam yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum. Birşey soracaktim aylık audit nasıl yapılıyor. Twitter audit ile güncelledik diyelim. Onu bountyhive nasıl belirtecegiz. Kolay gelsin

Türkiye Telegram grubunda arkadaşlar audit konusunda yardımcı oluyor. Audit için gerek yok herhangi rapora, sistemimiz otomatik olarak algılıyor üyeliğinizin güncelliğini.

İmza kampanyası her Pazartesi günü başlayıp Pazar gecesi sona eriyor. Kurallarda olması lazım diye hatırlıyorum, yoksa da ekletiriz.

Teşekkürler.

Sağol kardeş. Ben de sorumun cevabını aldım. Gördüğüm kadarıyla her soruya cevap veriyorsun Ilgın için ayrıca teşekkürler. Site bence gayet güzel. Sıkıntıları zaten hep belirtiyorlar mesela spreadsheet gibi. Tek o var onun dışı çok harika. Söylenen tojenin vaktinde gelmesi gayet güzel. Birde bu icolar tutarsa demeyin keyfimize. Sonuçta taş atıp kolumuz  yorulmuyor. İnşallah retweet olayından sıkıntı yaşamam. Geçenlerde yazmıştım. Dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen aynı bounty nin 2-3 farklı twitini RT yapiyorum
full member
Activity: 504
Merit: 120
Spreadsheet büyük ihtimalle rakipleri ortaya çıkınca yayınlanmaya başlanır. Rekabet arttıkça bu konuda düzenlemeler olacaktır. Ama şu an için en azından her kampanya için her tierde kaç kişinin olduğunu kampanya sonunda gösterseniz fena olmaz. Ya da her kampanya bitişinde bir rapor yayınlanabilir. Kaç kişi katılmış, kaç kişi elenmiş, hangi tierda kaç kişi var, ne kadar kazanmışlar vs. gibi bilgileri orada paylaşabilirsiniz. Bu sayede biraz daha şeffaf olur ve insanların kafasında çok soru işareti kalmaz, biraz da olsa güven artar.
Pages:
Jump to: