Pages:
Author

Topic: 🔥🔥 Bountyhive Resmi Soru Cevap Alanı 🔥🔥 - page 22. (Read 6180 times)

copper member
Activity: 476
Merit: 110
bountyhive sitesinde bounty katıldığımız zaman haftalık olarak ne durumdayız takip edemiyoruz sanırım. Diğer bountylerde olduğu gibi haftalık güncellenen liste falan göremiyoruz mu?

yok hocam edemiyorsunuz, ben de katılacaktım katılmadım, jan janlı, çin keranesi gibi site yapmışlar ama etik ahlak sıfır resmen

Terbiyeye davet ediyorum. Ne ahlaksızlığımızı gördün de bunu yazıyorsun?
member
Activity: 322
Merit: 23
İki yeni bounty kampanyası daha listelenmiş arkadaşlar. Katılmak isteyenler hızlı olsun..
sr. member
Activity: 478
Merit: 250
Her şey güzel ama ColorlessK'nin insanların şikayetinin farkında olup derhal spreadsheet getirmesi gerekiyor.. Sonuçta ekibe coinlerinin ödenmesi için bir spreadsheet gönderilmek zorunda, o spreadsheet neden insanlarla paylaşılmıyor? Ekip ile paylaşıldığından eminim.
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
bountyhive portalı gerçekten çok başarılı olmuş. tüm kampanyalarına katılmaya çalışıyorum. Bildirim yapmaktan artık gına gelmişti. Kampanyalara limit gelmesi de iyi olmuş. Yoksa çöpe dönecekti.
newbie
Activity: 280
Merit: 0
bountyhive sitesinde bounty katıldığımız zaman haftalık olarak ne durumdayız takip edemiyoruz sanırım. Diğer bountylerde olduğu gibi haftalık güncellenen liste falan göremiyoruz mu?

yok hocam edemiyorsunuz, ben de katılacaktım katılmadım, jan janlı, çin keranesi gibi site yapmışlar ama etik ahlak sıfır resmen
member
Activity: 224
Merit: 12
member
Activity: 294
Merit: 10
spreadsheet olmaması çok büyük eksi, resmen arada neleri neleri cukkalıyorlardır bunlar,
member
Activity: 1106
Merit: 25
Katılımcı sayısı aşırı yükseldi gibi geliyor bana.18 bin kişinin katıldığı kampanyalar var.Böyle giderse pek fazla bir şey gelmeyecek gibi gözüküyor.Buna çözüm bulmaları gerekir.Katılan ıcoları çoğaltıp katılım sınırlaması getirilebilir.Farklı yollar çözüm aranmalı.

bence de. dropil geldi ama ederi çok düşük toplam miktarı da 30 milyar adet. eline fazla token gelen varsa belki onlar çok kazanır. bize gelen ile şey bile çekilmez...
sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
12K' da bana gelmiş . Ne kadar ettiğini bilmiyorum bu kadar hızlı olmaları gerçekten çok iyi .
copper member
Katılımcı sayısı aşırı yükseldi gibi geliyor bana.18 bin kişinin katıldığı kampanyalar var.Böyle giderse pek fazla bir şey gelmeyecek gibi gözüküyor.Buna çözüm bulmaları gerekir.Katılan ıcoları çoğaltıp katılım sınırlaması getirilebilir.Farklı yollar çözüm aranmalı.

Her kampanyada sınırlama var. Bu projede toplam dağıtılacak ödül 3600 ETH olacak ve kampanya katılım sayıları bu sebeple 6000-7000 kişi arasında değişiyor. Düşük ödüllü programlarda katılım sayıları 3000lerle sınırlandırılıyor. Kontrol edebilirsiniz panelinizden.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
copper member

Yeni programımız İShook listelenmiştir. https://bountyhive.io adresinden kampanyaya katılabilirsiniz.
full member
Activity: 602
Merit: 118
dropil şuanda forkdelta ya da etherdelta da var bana da 5400 adet geldi aşağı yukarı küsuratını hatırlamıyorum. ama şuan için fiyatı bence çok düşük o kadar uğraştığıma bence değmedi şimdilik. tamamını satış yerine yazdım ve tutan fiyatı0.012 eth. bende bu fiyata satmak istemedim ama toplam miktarının 30 milyar adet olduğunu görünce moralim bozuldu. çünkü uzun bir süre değerlenmesini beklemek lazım bana toplam da 1 eth bile yapsa yeter o fiyata kadar bekleyeceğim. ödemelerin çabuk gelmesi çok iyi özellik. ama gerçekte o kadar mı hakettim orası meçhul. spreadsheet olsa çok iyi olurdu...
full member
Activity: 490
Merit: 105
kampanyaların raposuz olması size katılımcı çeken en büyük etmen olduğu için bu fikrin çok iyi olması hoşumuza gitti ve davam edecez umarım uzun bir süre.
copper member
Merhabalar. Telegram grubundan destek isteyin, audit için pro satın almış olan arkadaşlar yardımcı olmaya çalışıyor.

audit rapor linkini nereye girmemiz gerekiyor? o konuda da yardimci olabilir misiniz?

Merhabalar audit linkini sistem otomatik olarak kontrol edecek. Hiçbirşey yapmanıza gerek yok.

Dropil Tidex borsasında listelendi sadece. Diğer DROP farklı, Yobitte başka bir token DROP koduyla işlem görüyor.

waybesuricata, size de çok teşekkür ederim. Elimden geldiği kadar tüm Türkiye üyelerine yardımcı olmaya çalışıyorum.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
Dropil kampanyasında da ödemeler zamanında, hızlı bir şekilde ve belirtildiği miktarda yapıldı. Bountyhive ekibine teşekkür ederiz. Buradan soruları cevaplayan vipganyan'a da teşekkürler.
member
Activity: 336
Merit: 13
Arkadaslar dropil'in yobit ve tidex'te listelendigi dogru mu? fiyati ne bilen var mi? bana da telegramdan gelmis.
member
Activity: 336
Merit: 13
Merhabalar. Telegram grubundan destek isteyin, audit için pro satın almış olan arkadaşlar yardımcı olmaya çalışıyor.

audit rapor linkini nereye girmemiz gerekiyor? o konuda da yardimci olabilir misiniz?
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
Dropil icoya katılmıştım. bir miktar da buradan geldi bu sabah, güzel oldu.
Bounty kampanyaları genelde raporlamaya dayalı olduğu için fazla vakit alıyor. bountyhive ise otomatik yaptığı için çok daha mantıklı geliyor bana.

İlk katıldığım kampanyadan böyle bir sonuç alınca devam etmek kaçınılmaz. Teşekkürler.

full member
Activity: 280
Merit: 102
Kazandığımız coinleri göstermesi güzel olmuş , adaletli olmayabilir fakat raporlama istemiş olsalardı hiç birinin bountysine girmezdim .
Pages:
Jump to: