ilk başlarda çok dikkat etmemiştim ama dbrain in kampanyası bitince baktım 14 haziran da token göndereceklermiş. anlamadığım bu vakte kadar neden bekleniyor. imzasına da katılmıştım. twitter ve facebook ta vardı. 14 mayıs olsa yine anlarım ama 14 haziran neyin hazırlığı anlamadım. şimdiye kadar imza kampanyalarında yüzüm bir kere gülmedi gitti.
Merhaba;
Dbrain henüz satışlarına dahi başlamadı, ertelemelerde bu tip sorunlar olacaktır. Bu sebeple tokenleriniz bizim escrowumuzdadır. Tokenlerinizi bu süre içerisinde zaten satamayacaksınız, puanlamadan sonra panelinizdede yazan tokenleriniz belirtilen tarihte cüzdanlarınıza gönderilecektir. Bizim için bir problem yok biz yollarız fakat bu seferde şirketlerin olası contract problemlerinde mağdur olabilirsiniz, mosslandda benzer problemle karşı karşıya kaldık üyelerimizin bu tip problemler yaşamasını istemediğimiz için bu şekilde bir politika belirleme kararı aldık.
İmza konusunda bildiğiniz gibi haftalık 15 post kuralı getirildi, bu sebeple 1 Mayısta bitecek kampanyalar için hafta 3 gün olacak. Sizden ricamız 15 postu 3 gün içinde tamamlamanız. Tamamlamadıysanız yarın gece 23:59:59a kadar tamamlayın lütfen postlarınızı. Dün biten kampanyalarda post aramadık, bu 3 günlük süresi kalan kampanyalarda eksik postları problem yapmayacağımızı da belirtmek istiyorum.
İlk dağıtımı Coolcousin ve Airpod olarak planlıyoruz.
Teşekkürler.
Merhabalar;
Benim haberim yoktu 15 post olayından, yeni denk geldim.
Ne zaman geçildi bu uygulamaya acaba?
Geçen haftaki postların durumunu filan göremediğimiz için soruyorum.
Bir de, rapor postlarının geçersiz olma durumu hakkında itirazlar geliyor mu? Bu konuda bir gelişme olabilir mi?