Müsadenizle birkaç kelam etmek isterim. Geçenler de 'Bountyhive' türkçe telegram grubuna girdim. Giriş amacım yönetimdeki beyefendiye birkaç bir şey sormaktı. Henüz bu başlıktan haberdar değildim. Sorduğum şey ise çeviri yapmak için resmi bir döküman beyan edilip edilmediğiydi. Lakin yönetimde ki 'Fatih' beydi sanırım cevap alamadan grup içerisinde bulunan üyelerin yaklaşık 10 kadarı içinde küfür barındırmayan fakat son derece rahatsız edici , moral bozucu hakaret vari söylemlerde bulundular. Talep edilirse gerekli ekran görüntülerini ilgili arkadaşa aktarabilirim. Samimi olmak gerekirse insanların bu denli artniyetli olmasına anlam veremiyorum. Bakınız ciddi yatırım alan, belirli bir kitleye ulaşmış projelerden bahsediyoruz, Ödül,para vs önemli değil , ben sırf cv de belirtmek adına çeviri yaparım dostlar. Bu beni ilgilendirir, benim türkiye şartlarında iyi derece de ingilizce bilgim de olabilir , bu da beni ilgilendirir esasında. Yardımcı olmanın dışında kişisel haklara,yetkinliklere saygılı olmalıyız zira kimse taktir beklememekte.
Burdan Fatih beye gerekse tüm bountyhive türk yönetimine sesleniyorum, grupta bu tarz söylemlere muamma verilmemeli, benim gibi dostlar maalesef uzak kalıyor bu yüzden.
Teşekkürler.
Kardesim derdini ne bu baslıkta nede telegram grubunda anlatamazsın malesef senle aynı seyi bende bir kampanyada yasamıstım kampanya bitti baktım 30 40 token vermişler ulan dedim gidip su arkadasa bir sorayım hani görevleri eksikmi yaptık acaba sonucta spreadsheet yayınlanmıyor adama rica edeyim bir baksın falan girdim gruba dedim
"fatih dostum böyle böyle bir kampayaya su zaman girdim bu kadar token gelmiş normalmi acaba yoksa ben görevleri tam yapamadımmı biraz az gibi bakma sansın varmıdır falan demeye kalmadı"
Hemen bountyhive yancıları basladılar yazmaya "begenmiyorsan girme günde 2 rt atiyon noldu kolunmu yoruldu bir junyor memberin isyanı" falan aldı chat basını gitti. Sonra buraya gelip aynı senin ki gibi durumu izah eden bir mesaj yazmıstım yine bounty hive yancıları yine aynı cevapları burdan dösedi. Hatta birkac arkadas bana destek cıkıp adam isyan cekmiyor durumu soruyor deyip yazmıslardı onlarada lince baslattılar.
Uzun lafın kısası koyunluk yönetim, o kadar icinize ruhunuza islemiski artık her yönetime soru soranı ahkam kesen isyan ceken falan zannediyorsunuz. İnsallah tez zamanda bu koyunluk piskolojisinden cıkarsınız hem bu bountyhive platformu rahat eder ordanda memlekete kadar uzanırda biraz ufkunuz acılır.