Pages:
Author

Topic: 🔥🔥 Bountyhive Resmi Soru Cevap Alanı 🔥🔥 - page 9. (Read 6180 times)

jr. member
Activity: 58
Merit: 1
ben yeni kayıt oldum ve açıkçası çok faydalı buldum. . işinizi kolaylaştırıyor ve gözden kaçan projeleri buluyorsunuz .. ama baktım tüm projelerin bana göre olan kısımları hep dolu .. ama bundan sonra hep takipte olacağım.
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
bountyhivedeki imzalara katıldığımızda o hata sayılan stakeleri nereden kontrol edebilirz?
member
Activity: 406
Merit: 12
Benim gibi geç fark edenler için, halen katılım devam eden üç tane telegram kampanyası var.

Digitize Coin
Velix ID
SSOT Health
member
Activity: 98
Merit: 28
Iconic ve Skychain odemeleri 7 Nisan son gun olarak gorunuyordu. Bana gelen bir sey yok hala. Sorun nedir?
hocam, bu geceye kadar sayımları bitirip dağıtıma başlamayı planlıyorlar.
Tesekkurler cevabin icin Smiley
rica ederim.
full member
Activity: 434
Merit: 101
Iconic ve Skychain odemeleri 7 Nisan son gun olarak gorunuyordu. Bana gelen bir sey yok hala. Sorun nedir?
Tesekkurler cevabin icin Smiley
member
Activity: 98
Merit: 28
sr. member
Merit: 278
Müsadenizle birkaç kelam etmek isterim. Geçenler de 'Bountyhive' türkçe telegram grubuna girdim. Giriş amacım yönetimdeki beyefendiye birkaç bir şey sormaktı. Henüz bu başlıktan haberdar değildim. Sorduğum şey ise çeviri yapmak için resmi bir döküman beyan edilip edilmediğiydi. Lakin yönetimde ki 'Fatih' beydi sanırım cevap alamadan grup içerisinde bulunan üyelerin yaklaşık 10 kadarı içinde küfür barındırmayan fakat son derece rahatsız edici , moral bozucu hakaret vari söylemlerde bulundular. Talep edilirse gerekli ekran görüntülerini ilgili arkadaşa aktarabilirim. Samimi olmak gerekirse insanların bu denli artniyetli olmasına anlam veremiyorum. Bakınız ciddi yatırım alan, belirli bir kitleye ulaşmış projelerden bahsediyoruz, Ödül,para vs önemli değil , ben sırf cv de belirtmek adına çeviri yaparım dostlar. Bu beni ilgilendirir, benim türkiye şartlarında iyi derece de ingilizce bilgim de olabilir , bu da beni ilgilendirir esasında. Yardımcı olmanın dışında kişisel haklara,yetkinliklere saygılı olmalıyız zira kimse taktir beklememekte.

Burdan Fatih beye gerekse tüm bountyhive türk yönetimine sesleniyorum, grupta bu tarz söylemlere muamma verilmemeli, benim gibi dostlar maalesef uzak kalıyor bu yüzden.

Teşekkürler.

Kardesim derdini ne bu baslıkta nede telegram grubunda anlatamazsın malesef senle aynı seyi bende bir kampanyada yasamıstım kampanya bitti baktım 30 40 token vermişler ulan dedim gidip su arkadasa bir sorayım hani görevleri eksikmi yaptık acaba sonucta spreadsheet yayınlanmıyor adama rica edeyim bir baksın falan girdim gruba dedim
"fatih dostum böyle böyle bir kampayaya su zaman girdim bu kadar token gelmiş normalmi acaba yoksa ben görevleri tam yapamadımmı biraz az gibi bakma sansın varmıdır falan demeye kalmadı"

Hemen bountyhive yancıları basladılar yazmaya "begenmiyorsan girme günde 2 rt atiyon noldu kolunmu yoruldu bir junyor memberin isyanı" falan aldı chat basını gitti. Sonra buraya gelip aynı senin ki gibi durumu izah eden bir mesaj yazmıstım yine bounty hive yancıları yine aynı cevapları burdan dösedi. Hatta birkac arkadas bana destek cıkıp adam isyan cekmiyor durumu soruyor deyip yazmıslardı onlarada lince baslattılar.

Uzun lafın kısası koyunluk yönetim, o kadar icinize ruhunuza islemiski artık her yönetime soru soranı ahkam kesen isyan ceken falan zannediyorsunuz. İnsallah tez zamanda bu koyunluk piskolojisinden cıkarsınız hem bu bountyhive platformu rahat eder ordanda memlekete kadar uzanırda biraz ufkunuz acılır.
jr. member
Activity: 308
Bu ne ciddiyet ya insanlar dalga geçebilir şaka yapabilir ne olmuş yani, benle dalga geçtiler diye şikayette blunmak ayrıca komik bi durum bence. Bu durumla da ayrıca dalga geçilebilir, ben şimdiden şimdiden belirteyim üzülmeyin. Grin Grin Ciddi olmak gerekirse bence ekran görüntüleriyle birlikte savcılığa başvurun.
member
Activity: 252
Merit: 13
Müsadenizle birkaç kelam etmek isterim. Geçenler de 'Bountyhive' türkçe telegram grubuna girdim. Giriş amacım yönetimdeki beyefendiye birkaç bir şey sormaktı. Henüz bu başlıktan haberdar değildim. Sorduğum şey ise çeviri yapmak için resmi bir döküman beyan edilip edilmediğiydi. Lakin yönetimde ki 'Fatih' beydi sanırım cevap alamadan grup içerisinde bulunan üyelerin yaklaşık 10 kadarı içinde küfür barındırmayan fakat son derece rahatsız edici , moral bozucu hakaret vari söylemlerde bulundular. Talep edilirse gerekli ekran görüntülerini ilgili arkadaşa aktarabilirim. Samimi olmak gerekirse insanların bu denli artniyetli olmasına anlam veremiyorum. Bakınız ciddi yatırım alan, belirli bir kitleye ulaşmış projelerden bahsediyoruz, Ödül,para vs önemli değil , ben sırf cv de belirtmek adına çeviri yaparım dostlar. Bu beni ilgilendirir, benim türkiye şartlarında iyi derece de ingilizce bilgim de olabilir , bu da beni ilgilendirir esasında. Yardımcı olmanın dışında kişisel haklara,yetkinliklere saygılı olmalıyız zira kimse taktir beklememekte.

Burdan Fatih beye gerekse tüm bountyhive türk yönetimine sesleniyorum, grupta bu tarz söylemlere muamma verilmemeli, benim gibi dostlar maalesef uzak kalıyor bu yüzden.

Teşekkürler.

samimiyet kavramı ile rencide edici dediğiniz üslup birbiriyle ne kadar çelişiyor bu yoruma gülüp geçiyorum sadece. Gruba yeni katılan biri olarak öncelikle şu boş önyargınızı kırın. O gruptaki insanların çoğu telegram grubunun ilk açıldığı tarihten beri neredeyse oradalar ve aralarında ki samimiyet farklı herhangi bir telegram grubunda olamayacak kdar fazla. O konuşmayı hatırlıyorum ve aralarında bende vardım şaka niyetiyle yapılmış insanların gülmek için yaptığı basit bir konuydu Hoş size laf bile atılmadı geyiği kendi aramızda yaptık. Asıl İnsanların basit şeylere gebe kalıp birde üstüne afralı tafralı konuşması rahatsız edici bir durum. Biraz şu kafanızı dışarıya çıkarın sosyallik kavramının ve şaka kavramlarının ne demek olduğunu öğrenin. Son olarakta telegram grubunda kimse kimseyi ayırt etmeden, sorusu önemli önemsiz demeden birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. Gereksiz polemik yaratıp grubun huzurunu bozmaya hiç gerek yok.
full member
Merit: 101
member
Merit: 10
Mossland imzalarımızı yarın çıkarabilir miyiz, yoksa beklememiz gerekiyor mu?

Twitter ile alakalı abuk bir soru soracağım.
Katılımın az olması nedeniyle en yüksek payı 250-750 arasında takipçisi olan twitter hesapları almaz mı? (%10 ayrıldığını biliyorum)

Kampanya bittiği anda imza kampanyalarından çıkabilirsiniz. Herhangi bir uyarı beklemenize gerek yok. Finished Campaign olarak bountyhive panelinde programın görünmesine dikkat edin. Bitmemiş kampanyalardan son gün de olsa çıkmayın.

Twitter katılımı konusunda bir çok üyemiz bounty programlarına yeni girdiğinden takipçi sayıları tier 1 de. o sebeple ilk 3 tier hemen hemen birbirine yakın değerlerde ödüller verecektir.

Fatih hocam merhabalar.
Mossland Finished Campaign bölümüne taşındı. Başka imzaya geçmek istediğimde "Aynı anda iki imza kampanyasına katılamazsınız, lütfen yeni bir imza kampanyasına katılmak için öncekinin bitmesini bekleyin" benzeri bir mesaj veriyor.
jr. member
Activity: 294
fatih bey 7/24 orada değil er geç cevap veriyor hatta özelden yazın yine ilgileniyor argo hakaretvari konuşmalar için birşey diyemem isimlerini fatih beye verirseniz gerekli uyarıyı yapar saygılar.
newbie
Activity: 154
Merit: 0

Teşekkürler.

ben yaklaşık bir aydan fazladır gruptayım, ama şu ana kadar kiminse kimese karşı rahatsız edici, hakaret vari söylemlerde bulunduğunu görmemişim. öncelikle Fatih hoca, sonra ise grup üyeleri soruları severek yanıtlıyorlar. eğer sadece translate ile ilgili bişey yazıpta böyle bişeyle karşı-karşıya kaldıysanız, Fatih hocayla irtibata geçin. o icabına bakar.

bakın, arkadaşlar. şimdi yalakalık ediyor falan diyenler ola bilir. öncelikle biraz eski postları okusunlar, ne dediğimi anlarlar. iyiye iyi, kötüye de kötü demek gerekir. evet, bountyhive`in eksi yanları var, ama bu dediğinizle karşılaşmadım.
jr. member
Activity: 294
Merit: 5

Katılımın az olması nedeniyle en yüksek payı 250-750 arasında takipçisi olan twitter hesapları almaz mı? (%10 ayrıldığını biliyorum)

spreadsheet olsa sayıları görsek daha net cevap bulabiliriz aslında ona ama ben en yüksek o olacağını düşünmüyorum çünkü katılımcıların diğer yarısında giriş yapılırsa tieri bir alttan hesaplanıyor. yani 750-1500 kişi diğer yarıda 250-750 tierine dahil ediliyor.
newbie
Activity: 68
Merit: 0

Teşekkürler.
full member
Activity: 532
Merit: 151
Siteye bounty eklenince oluşan 502 hatasının çözülmesi güzel olmuş 2-3 saat bekliyorduk bir bountye girmek için ayrıca bounty katılımcısının da artırılması cabası Smiley
copper member
Activity: 476
Merit: 110

Kampanya bittiği anda imza kampanyalarından çıkabilirsiniz. Herhangi bir uyarı beklemenize gerek yok. Finished Campaign olarak bountyhive panelinde programın görünmesine dikkat edin. Bitmemiş kampanyalardan son gün de olsa çıkmayın.

Twitter katılımı konusunda bir çok üyemiz bounty programlarına yeni girdiğinden takipçi sayıları tier 1 de. o sebeple ilk 3 tier hemen hemen birbirine yakın değerlerde ödüller verecektir.
member
Activity: 154
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Arkadaşlar Bountyhive den maksimum verim nasış alırız?
Twitter kaç takipçi mantıklı?
Facebook yapılmalı mı ?
İmza kampanyasına girmeye değer mi tecrübeli arkadaşlar önemli noktalara değinirse sevinirim. Şimdiden 😊
Hocam yetkili değilim ama cevap verebileceğim sorular olduğunu görünce susarak geçmiyeyim dedim. İmza kampanyaları çok uğraştırıyor ama zaman zaman değecek şekilde kazandığın oluyor.
member

copper member
Activity: 476
Merit: 110

Diyelimki ben bir kampanyaya katıldım ve o an twitter takipçim 1490. 2 hafta sonra 1501 olursa hesaplama nasıl oluyor? O haftadan itibaren mi tier 3 oluyorum yoksa o kampanyaya katılırken ki takipçi mi baz alınıyor?

Tier durumu otomatik olarak artıp azalmaktadır, kampanya içerisinde tieriniz değişmekte kişi sayısındaki değişime göre. sizin yapmanız gereken aylık olarak Twitter Audit sistemiyle Twitter hesabınızı güncel tutmanız. Geriye kalan herşeyi sistemimiz çözecektir.

Scam projelar konusunda biz kontrollerimizi yapıyoruz. Proje, yol haritası, team, advisor vb. gibi durumları inceleyip doğruladığımızda alırız bünyemize projeyi. Projeler yatırım alamayabilir, bu projenin scam olduğu anlamına gelmez bunu da unutmayın.

Ayrıca projenin bounty için dağıtılacak tokenleri escrow sistemiyle bünyemizde olduğu için gönderilmeme gibi bir problemle karşı karşıya kalmıyoruz.
Pages:
Jump to: