Profilinizde - trust göremiyorum. Lauda'nın attığı - trustlar yetkisi elinden alındığı için bountylerde görünmüyor diye biliyorum.
Tercüme ve imza kampanyalarında - trustlu üyeler kabul edilmiyor. Konu ile ilgili direk colorlesskle iletişime geçmenizi ve bu fotoğrafı göndermenizi rica ediyorum.
Türkçe bölümünde sadece Pazar Alanı'nda trust puanları görünür. Default Trust'ta aslında olmaması gereken birkaç isim olduğu için trustın renginden çok içeriğine bakılmalı. Twn ile mentalpanda'nın farklı kişiler olduğunu forumda bilmeyen yoktur. Kendisi, aslında güvenilir olmadığı halde DT'de bulunan forumun kanser üyelerinden birinden, haksız bir negative trust yemiş.
Yazılan yazılar trustın görünmediği bölümlerde de kabul edildiği için bunun kampanyaya olumsuz bir etkisi olmayacaktır. Kabul edilmesinde bir sakınca olmaması gerektiğini düşünüyorum.
1Eth altı da çekebilirsiniz öyle bir sınır yok, kaldırdık o limiti. Kaldırılmış bir sistemi tekrar işleme koyduk, 0.01 Eth, 0.0075 Eth olarak güncellendi. Çekim verin gönderilecektir.
"You need at least 1 ETH in order to withdraw!"
Hala aynı uyarı geliyor. Ayrıca kazanılmış miktarların düşürülmesi doğru olmamış. Ref sisteminden bir beklentim yok, sadece bu uygulama bana doğru gelmediğinden paylaşmak istedim.
Bu konuda hatalı açıklama mı yaptınız? Hala withdraw için en az 1 ETH gerekli uyarısı geliyor.
Ben - trustın sebebini inceledim ve arkadaşlara da konuyu belirteceğim. Twn sizden ricam konuyu yukarıda belirttiğim gibi size yolladığım
resimle birlikte Colorlessk'e yazmanız. Neticede son kararı verecek olan odur. Kurallarda açık olarak imza kampanyası için bu durumun yazmadığını belirtmeyi unutmayın.
Referans kampanyası ile ilgili bana sorduğunuz soruyu hatırlıyorum. O gün bir Türk arkadaşımıza 0.9 ethereum ödeme yapıldı, gönderimden önceki hesaplamada 1.03 ethereum görünüyordu ref ödülü. Fakat bazı kampanyalarda hata olduğu için güncellenmek zorunda kaldı. Daha önce çekim talebi verildiği için bu miktar üyemize siz bana soruyu sorduğunuz gün gönderildi mağduriyet yaşanmaması açısından. Ben de bu transferi gördüğümde limitin kaldırılıp kaldırılmadığı bilgisini başka bir ülke adminine sordum ve kaldırıldı demek ki cevabını aldıktan sonra size bilgi olarak yazdım.
Benim hatalı bilgi vermemden kaynaklanıyor konu, limit hala 1 Ethereum. Ayrıca çekimin 0.5 Ethereuma düşürülmesi için talepler olduğunu arkadaşlara da yazdım. Ama henüz durum ile ilgili bir cevap gelmedi.