Pages:
Author

Topic: 🔥🔥 Bountyhive Resmi Soru Cevap Alanı 🔥🔥 - page 24. (Read 6180 times)

sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
Dropil'den ne kadar kazandığın sisteme yüklenmiş arkadaşlar bakabilirsiniz. Dağıtım da bugün başlayacakmış. "View My Entries" kısmından bakabilirsiniz.
copper member
Activity: 476
Merit: 110
dostum merhaba bir sorum olucaktı facebook kampanyalarına girmek istiyorum bountyhive da örneğin GymRewards projesinde facebook istediği 2 gönderi paylaşımımı yoksa 2 tane orjinal mesajmı yada ikisinidemi istiyo cevaplarsan sevınırım

Merhaba. Günde maksimum 1 paylaşım, haftada 2 paylaşım yeterli. ICO neyi paylaştıysa o gönderiyi paylaşabilirsiniz. Eğer o hafta 2 paylaşım yapılmadıysa siz kendi cümlelerinizle @icoresmisayasını etiketleyerek orijinal mesaj yazın. Genelde haftada 2 paylaşım yapıyor zaten resmi sayfalar, pek gerek kalmıyor. 
member
Activity: 378
Merit: 55
twitterda 250 takipciyi birkaç gun once gectim. Audit'i nereden yapip linkini nereye veriyoruz bunu hic anlamadim. Bir de 250 takipci sinirini bilmedigim icin bitcoinus twitter kampanyasina girmisim 20 Şubat'ta bunu nasil iptal edecegim? Bunun yuzunden telegram odulu de yanar mi?

telegram yanmaz rahat ol. sen takipçi sayını arttır öncelikle. sonra da twitteraudit yaz google a tepede boşluk olacak oraya twitter adını yaz. sana ne kadar fake ne kadar gerçek takipçin var yazacak. tepede ki ( yani adres çubuğunun ordaki adresi kopyala isteyen yere ver. ilk sefer ücretsiz sonrakilerden ücret istiyor. o bakımdan takipçi sayını baya bi arttırdıktan sonra yapmanı tavsiye ederim.

tesekkurler.
ben gecen haftalarda bu siteyi kullanmisim. parali oldugunu bilmiyordum. takipci sayisina da mi bu auditten bakiyorlar. veya bu sitenin alternatifi yok mu?
kotu oldu.

bazı airdroplar takipçi sayısı için twitter audit istiyor. sadece oradan yapıyorsun bende takipçi sayısını arttırmadan yaptım şimdi takipçi kasıyorum mecburen bir sonra ki sefer para verip audit yapacağız ya da bir yolunu bulacağız..

benim konuya twitter username'yi yazarsan ben kontrol edebilirim ben online olmasam bile online audit sahibi arkadaşlar kontrol ediyorlar.
member
Activity: 378
Merit: 55
dostum merhaba bir sorum olucaktı facebook kampanyalarına girmek istiyorum bountyhive da örneğin GymRewards projesinde facebook istediği 2 gönderi paylaşımımı yoksa 2 tane orjinal mesajmı yada ikisinidemi istiyo cevaplarsan sevınırım

haftalık 2 tane repost yapman yeterli. fakat o hafta resmi post atılmamışsa 2 tane senin kendi postlarınla bunu 2 'ye tamamlamalısın. @sayfaismini eklemeyi unutma ama
member
Activity: 364
Merit: 10
member
Activity: 532
Merit: 12
twitterda 250 takipciyi birkaç gun once gectim. Audit'i nereden yapip linkini nereye veriyoruz bunu hic anlamadim. Bir de 250 takipci sinirini bilmedigim icin bitcoinus twitter kampanyasina girmisim 20 Şubat'ta bunu nasil iptal edecegim? Bunun yuzunden telegram odulu de yanar mi?

telegram yanmaz rahat ol. sen takipçi sayını arttır öncelikle. sonra da twitteraudit yaz google a tepede boşluk olacak oraya twitter adını yaz. sana ne kadar fake ne kadar gerçek takipçin var yazacak. tepede ki ( yani adres çubuğunun ordaki adresi kopyala isteyen yere ver. ilk sefer ücretsiz sonrakilerden ücret istiyor. o bakımdan takipçi sayını baya bi arttırdıktan sonra yapmanı tavsiye ederim.

tesekkurler.
ben gecen haftalarda bu siteyi kullanmisim. parali oldugunu bilmiyordum. takipci sayisina da mi bu auditten bakiyorlar. veya bu sitenin alternatifi yok mu?
kotu oldu.

bazı airdroplar takipçi sayısı için twitter audit istiyor. sadece oradan yapıyorsun bende takipçi sayısını arttırmadan yaptım şimdi takipçi kasıyorum mecburen bir sonra ki sefer para verip audit yapacağız ya da bir yolunu bulacağız..
jr. member
Activity: 308
Merit: 1
Site gayet güzel düşünülmüş ve kaliteli olmuş tebrikler. Entryleri kontrol edebilmeyi de ayarlayabilirseniz daha iyi olur.
copper member
Merhabalar. Telegram grubundan destek isteyin, audit için pro satın almış olan arkadaşlar yardımcı olmaya çalışıyor.
member
Activity: 336
Merit: 13

tesekkurler.
kotu oldu.
full member
Activity: 602
Merit: 118

member
Activity: 336
Merit: 13
jr. member
Activity: 420

Yeni Programımız Swapy Network başlamıştır. Bol kazançlar dileriz.

Hocam sistemde göremedim. Ne zaman görülmeye başlar acaba?
Bir de çok sağolun telegramda twitter audit ile ilgili çok çabuk yardımcı oldular. Smiley

Linki ekledim. Rica ederim bol kazançlar.

teşekkür ederim çok sağolun
copper member

Bir de çok sağolun telegramda twitter audit ile ilgili çok çabuk yardımcı oldular. Smiley

Linki ekledim. Rica ederim bol kazançlar.
jr. member

copper member

jr. member
Activity: 126
Merit: 4
Güzel bir platform olmuş . Şu stake işini de çözerlerse daha da güzel olacak inş.
jr. member
Activity: 210
Merit: 3
bountyhive de kampanya bittikten 7 gün sonra dağıtım oluyor bir önceki gece ne kadar token kazandığınızı görebiliyorsunuz hesabınızda.

Bountyhive de rapor yok, tamamen sistemimiz inceliyor. Dediğiniz gibi retweetlemeniz yeterli.

Dropilin bountysi bugün sonlanmış sanırım. Kazandığımız tokenleri hesabımızın neresinden görüyoruz?

Dağıtım ayın 13 ünde başlayacakmış, yani 13 martta belli olur hangi bounty türünden ne kadar kazandığınız. Onu da my campaigns seçeneğinden dropil-> view my entries butonuna bastığınızda göreceksiniz.
member
Activity: 322
Merit: 23
bountyhive de kampanya bittikten 7 gün sonra dağıtım oluyor bir önceki gece ne kadar token kazandığınızı görebiliyorsunuz hesabınızda.

Bountyhive de rapor yok, tamamen sistemimiz inceliyor. Dediğiniz gibi retweetlemeniz yeterli.

Dropilin bountysi bugün sonlanmış sanırım. Kazandığımız tokenleri hesabımızın neresinden görüyoruz?
jr. member
Hocam ben mesela pindify de facebook ve twitter etkinliklerini yaptım. Sadece telegramı kabul etmiş. Bunun sebebi nedir? Facebook ve twitter görevlerini yapıyorum. Lütfen yardımcı olun. Hatam varsa düzelteyim. Mesela twitter denetimi ne demek?

Pindify Twitter Ödülüne kaydoldunuz, ancak doğrulama sırasında Twitter Denetimi yapmadınız. Bir dahaki sefere, lütfen Twitter Denetiminizi ayda bir kez güncelleyin, 5 $!

Facebook konusunda hesabınızın herkese açık olarak ayarlanmadığından dolayı herhangi bir ödül alamamışsınız. Kurallarda hesapların public olmasıyla alakalı uyarılar var, bundan sonrakilerde ödül alabilmeniz için hesabınızı public yapmanız gerekiyor.

Twitter konusunda ise twitter auditinizin eski, ya da olmadığından bahsetmiş. Twitter auditleri güncel istiyorlar, en kötü ihtimalle ayda 1 kez güncellemenizi istiyor Bountyhive.

Teşekkür ederim hocam uzun zamandır açık hesaplar ve düzenli girip paylaşım yapıyorum. Çok teşekkür ederim.
Facebook adresim herkese açık hocam ve twitter adresim 2010 yılında beri açık olan bir hesap Smiley auditi dediğiniz ne oluyor onu bilmiyorum ama

Facebok arkadaşlarınız herkese açık ve paylaşımlarınızda herkese açık olmadığı için sistemimiz paylaşımlarınızı görememiştir. Audit konusunda da telegram kanalımızdan destek alın, audit konusunda yardımcı olan arkadaşlar var.
full member
Activity: 490
Merit: 105
ben açıkçası ilk başlarda pek anlamamıştım ve güvenmemiştim ama ilk biten bountysinden sonra gelen tokenler beni sevindirdi açıkçası
Pages:
Jump to: