Pages:
Author

Topic: Bountyhive Token Takip Listesi - page 2. (Read 582 times)

legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
June 10, 2018, 06:18:54 PM
bountyhive çok seçici diye düşünüyordum ama son zamanlarda ben de hüsran yaşıyorum, neler olacak bilememekle beraber, şu bounty işlerinden de fena halde soğudum, amele gibi boşa çalışır olduk.

bitrust digitize dışında şu ankiler arasında da epeyce çöp var bence. sosyal medya hesaplarını dahi yönetemeyen projeler var.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
June 10, 2018, 05:53:45 PM
Bountyhive sitesinde güncelleme devam ediyor site henüz açılmadı, siteye girmeye çalışırken hata veriyor. Sanırım artık yavaş yavaş açılır bountyhive.
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
June 10, 2018, 12:05:01 PM
bountyhive çok seçici diye düşünüyordum ama son zamanlarda ben de hüsran yaşıyorum, neler olacak bilememekle beraber, şu bounty işlerinden de fena halde soğudum, amele gibi boşa çalışır olduk.
newbie
Activity: 6
Merit: 0
June 10, 2018, 07:55:00 AM
Elinize sağlık güzel paylaşım olmuş
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
June 10, 2018, 07:33:48 AM
emeğine sağlık hocam, siteden takip etmesi çok zor oluyordu projelerin bitişini
bakalım yeni spreadsheet uygulaması ne zaman gelecek, şeffaf olmadıklarından dolayı çok kullanıcı kaybetti bountyhive, yinede en sağlam bounty platformlarından biri bence.
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
June 10, 2018, 06:39:03 AM
Bountyhive'ın ödüllerinin az olduğundan yakınan arkadaşlara sadece twitter facebook yerine başka dallarda da varlık göstermelerini öneriyorum. Artık ister bountyhive olsun ister forum bountyleri olsun, sosyal medyalar genel olarak bir çorba parası getiriyor. Reddit medya imza gibi diğer dallarda ödüller ciddi farkediyor. Ayrıca ödüllerin azlığı önemli değil bence bir token'ın ederi önemli.
newbie
Activity: 84
June 09, 2018, 03:55:34 PM
güzel bir liste yapmışsınız gerçekten her ne kadar websitesinden bazı bilgileri görebiliyor olsakta ana bir sayfadan kontrol hoş olmuş
member
Activity: 504
Merit: 11
June 09, 2018, 02:42:28 PM
Hocam ellerine sağlık. Kampanyaları takip edenler için listeyi güncel tutmak gerekir ki, telegram grubundaki arkadaş sürekli güncelliyor ve bu nedenle de arkadaşların hemen hemen hepsi o listeyi kullanıyor. Senin listende Bitrust'ı da silebilirsin. İcoyu uzatma gibi bir durumları yokmuş, yani o kampanya da iptal...

Bountyhive platformunda henüz güncelleme başlamadı sanırım değil mi, şu anda siteye ulaşılıyor çünkü. Bu arada moosland tokenlerı gopax'a gelen var mı ?

Bountyhive sitesinde güncellemeler 1-2 saat içinde başlayacak ve yaklaşık 24 saat sürecek idi ve maalesef mossland gopax hesaplarına geçmemiş. Demek ki henüz C.tesi olmadı Smiley

sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
June 09, 2018, 02:20:12 PM
Bountyhive platformunda henüz güncelleme başlamadı sanırım değil mi, şu anda siteye ulaşılıyor çünkü. Bu arada moosland tokenlerı gopax'a gelen var mı ?
full member
Activity: 784
Merit: 120
June 09, 2018, 05:08:03 AM
Merhaba arkadaşlar,

Bountyhive'de listelenen tüm tokenler için bir liste hazırladım. Yenilik oldukça güncelleyeceğim.

Benim kaçırdığım bir durum olursa pm atarsanız yine hemen güncelleyebilirim listeyi.

Ayrıca Mossland gibi swap vb haberler olursa, bunlara da listede yer vermeye çalışacağım ki elinizdeki tokenları kaybetmeyin.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ZojoLiDhArlaunuJhHOlY6urYXuHoeJ5uuJEVWel91Y/

Kuşkusuz resmi kaynaklardan da tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler...

İptal olan projeler gözükmüyor burada. İlk başta yorum yapan arkadaşın dediği gibi telegram grubundaki arkadaş daha güncel yapmıştı. Ama eline sağlık
newbie
Activity: 155
June 09, 2018, 05:00:25 AM
Aynen bende telegramdaki listeyi görmüştüm ama sizinki de gayet güzel olmuş elinize sağlık. Umarım piyasa toparlanınca fiyatlanır ve herkesin eline az veya çok para gelir. Kenara attım bekliyorum hepsini.
member
Activity: 560
June 09, 2018, 01:36:27 AM
spreadsheet bu bounty programının en çok eleştirilen tarafıydı ve 2fa ile birlikte getireceklermiş. 2fa zorunlu olmaması gerek bende akıllı telefon var başkasında olmayabilir. sms ile doğrulama da yapılıyorsa sorun yok.

40 küsür programın kaç tanesi borsada işlemlere başladı bir, iki tane denk geldim sadece hepsini araştıramadım.
member
Activity: 322
Merit: 23
June 08, 2018, 04:11:53 PM
Kaliteli olmayan projeleri eliyoruz dedi telegram admini. Yeni güncelleme sonrası projeler eklenecekmiş. Ne kadar doğru yakında netleşir.
member
Activity: 933
Merit: 10
June 08, 2018, 02:52:26 PM
bountyhive'i sağda solda çok duydum sonunda bende dahil oldum girdim baktım 3 kampanya var şu an umarım yenileri eklenir.
full member
Activity: 420
Merit: 101
June 08, 2018, 01:23:42 PM
Güzel bir çalışma olmus eline sağlık hocam. bounthive token dağıtımını sorunsuz yapmasi çok güzel ama çoğu düzgün bir borsaya girmedi henüz. Baya token birikti burdan gelen ama borsaya girseler de kazanci realize edebilsek.
sr. member
Activity: 968
Merit: 250
June 08, 2018, 12:28:47 PM
Bountyhive güzel bir platform ama çok kalabalık oldu artık. Yeni bir bounty geldiği zaman 1 saat içinde girdin girdin giremezsen twitter, facebook ve reddit kampanyaları dolmuş oluyor.
Şu sıralar da yeni bounty gelmiyor.

Sadece 3 tane aktif kampanya olması işlerin biraz gerilediğini gösteriyor . Güzel bir sistem kurmuşlardı fakat  beğenilmedi sanırım .
member
Activity: 336
June 08, 2018, 11:29:08 AM
Bountyhive güzel bir platform ama çok kalabalık oldu artık. Yeni bir bounty geldiği zaman 1 saat içinde girdin girdin giremezsen twitter, facebook ve reddit kampanyaları dolmuş oluyor.
Şu sıralar da yeni bounty gelmiyor.
full member
Activity: 462
Merit: 100
June 08, 2018, 10:35:18 AM
Artık bountyhive nin bounty lerine katılmıyorum zaten son eklenen projeler gerçekten çok başarısızmış gibi geliyor bana üstelik son haftalarda nedense proje de eklenmiyor tabi arada tutanlar olabilir o bile yeter diyebilirsiniz sonuçta rapor falan derdiniz yok o yüzden sizi yönlendirmek istemiyorum sadece kendi fikrim bu.
sr. member
Activity: 504
Merit: 250
June 08, 2018, 10:09:46 AM
Herkes bhive’de şeffaflık olmadığını düşünüyor haklı olarak, listeler ortada değil insanlar aleni biçimde görmek istiyor neticede iyi kötü bir emek var ortada. Bunun dışından proje seçiminde biraz daha kaliteli işleri dikkate alırsalar çok daha fazla tercih edilecektir.
full member
Activity: 350
Merit: 105
June 08, 2018, 09:40:25 AM
ben bountyhive nin twitter ve facebook kampanyalarına katılıyordum ama katılan çok kişi olduğu için gelen tokenler çorba parası bile etmiyor. bountyhive nin resmi soru cevap başlığı ardı. özellikle spreadsheet konusunda çok eleştiri aldıkları için o başlığı kapattılar. spreadsheet lerde kişi hatasını görebilir. ne almış ne almamış. özellikle yaptığı yanlış. rt sayısı vesaire. mesela bana facebook kampanyasının çoğundan token gelmedi sebebi ise, benim profilimde insan fotoğrafı olamamasıymış. eğer spreadsheet olsaydı ben o hatayı zamanında düzeltirdim. neyse tatamemn gereksiz bir bounty sitesi. vaktini boşa geçirecekler uğraşsın. şimdiye kadar orada buluna bir tokenin sağlam bir borsaya girdiğini duymadım görmedim.

Şu an ico süreci bitip borsaya giren token var mı ?  6 ay oldu piyasa öleli tum sağlam icolar süre uzattı bunun bountyhive ile ilgisi yok ki. Ölü zamandayız yapcak bişey yok. Biz yapıyoruz olur mu olmaz mı orası ayrı konu.
Pages:
Jump to: