Pages:
Author

Topic: Bountyhive Token Takip Listesi - page 3. (Read 584 times)

newbie
Activity: 42
Merit: 0
June 08, 2018, 09:08:55 AM
uzun zamandır yeni kampanya almıyorlar.Kazanma ihtimali azda olda yinede insan bir umut bekliyordu ve çerez parasını çıkırtıyorsuk yine umarım yakın zamanda yine kampanyalar başlar
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
June 08, 2018, 09:01:33 AM
hocam mossland için 1/2 swap yazmışsınız. Duyuruyu bekleyin yazmışsınız oraya da tam olarak durum ne alemde nereden bilgi alabilir miyim?

Son durumda türkçe telegram hesaptan gönderin diye yazdıkları için ben gopax a yolladım. Açıkçası mossland yan çiziyor ve bountyhive ile aralarında anlaşmazlık var, bu da çözülemeyecek sanıyorum.
Tokenlar iptal olmaması için 1/2 swapa katılmanız gerekiyor gopax.com üzerinden.
full member
Activity: 434
Merit: 112
June 08, 2018, 08:48:37 AM
hocam mossland için 1/2 swap yazmışsınız. Duyuruyu bekleyin yazmışsınız oraya da tam olarak durum ne alemde nereden bilgi alabilir miyim?
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
June 08, 2018, 08:31:32 AM
Evet dediğiniz gibi yeni bir güncellemeden söz ediliyor sanırım güncellemeleri haftasonuna yetiştireceklerini söylüyorlardı. Bakalım nasıl güncelleştirmeler olacak sitede.
jr. member
Activity: 264
June 08, 2018, 07:12:16 AM
Yeni bir güncelleme haberi gerçekten de önemli bir gelişme olabilir sinyalleri veriyor. Şeffaflığın olmadığı bir platformdu ve bu çokça dikkat çekti. Umarım spredshet getirirler.
member
Activity: 140
Merit: 15
June 08, 2018, 03:11:18 AM
hocam elıne saglık cok kapsamlı bır tablo olmus. Umarım aynı sekılde guncellıgnı korur ve herkes faydalanır
member
Activity: 574
Merit: 14
June 08, 2018, 02:06:50 AM
bountyhive kaliteli platform haa az geliyor ödüller orası da şans tıpkı diğer bountylerde olduğu gibi. 40 küsür program çok kısa bilgi olmasına rağmen hepsini tek kalemde incelemeye yarayan tablo yapmış arkadaş. tablo içindeki bilgileri genişletir ve güncelliğini korur ise topic tutabilir.
full member
Activity: 602
Merit: 118
June 08, 2018, 01:29:34 AM
Bountyhive'ın ilk gününden şu ana kadar olan bütün kampanyaları bütün projeler boş işler malesef. Hiç biri bir işe yaramayan boş laflarla doldurulmuş projelerin bounty'leri.
Ekipler 3-5 eth ne toplarsak kafasında. Hive da aldığı paraya bakıyor haliyle.
Hiç birinin bir yere geleceğini sanmıyorum.
Ayrıca spreadsheet'siz bounty'lere artık katılmıyorum. Kimin eli kimin cebinde belli değil...

Aynen katılıyorum hocam, bountyhivede malı tepedekiler götürdü. Ben ve benim gibiler sadece orada dolgu malzemesi olduk. Dediğiniz gibi spreadsheet in olmaması büyük problemdi. Artık hiçbir kampanyasına katılmıyorum. Kullanımı kolaydi ama birşey kazanmadiktan sonra kolay olsa ne olmasa ne...
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
June 08, 2018, 01:18:36 AM
Bountyhive tasarım ve kullanım olarak güzel bir site ama maalesef içindeki kampanyalar pek iç açıcı değil. Gerçi son zamanlarda eskisi kadar başarılı olacak projeler görmek pek mümkün olmuyor.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
June 08, 2018, 12:56:30 AM
Bountyhive'ın ilk gününden şu ana kadar olan bütün kampanyaları bütün projeler boş işler malesef. Hiç biri bir işe yaramayan boş laflarla doldurulmuş projelerin bounty'leri.
Ekipler 3-5 eth ne toplarsak kafasında. Hive da aldığı paraya bakıyor haliyle.
Hiç birinin bir yere geleceğini sanmıyorum.
Ayrıca spreadsheet'siz bounty'lere artık katılmıyorum. Kimin eli kimin cebinde belli değil...
jr. member
Activity: 378
June 08, 2018, 12:16:05 AM
Yeni kampanya almıyor olmalarının sebebini merak ediyorum. Güven konusunda problem yaşandığı için köklü bir değişime mi gidecekler? Spreadsheetlerin görülebilir olacağı konuşuluyordu. Bunu yaparlarsa bounty hunterlar yeniden hive kullanmaya başlayabilir.

Bildiğim kadarıyla yeni 1-2 kampanya hazır, hatta forumda ilgili projenin bounty sayfasında yazıyormuş ama söylendiği gibi bazı güncellemelerden sonra açıklanacakmış. Ayrıca bundan sonra dahil edilecek projelerin daha detaylı seçileceği söyleniyor. Şimdiye kadar gelen bountylerden düzgün bir gelir elde edemedik gibi. Umarım düzelir. Özellikle AmaziX sosyal medya bountylerini durdurduktan sonra daha önemli olacak böyle siteler.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
June 07, 2018, 03:26:11 PM
Çok teşekkürler liste için güzel bir liste olmuş bence, başka bir arkadaşta yapıyordu Türkçe telegram grubundan ama bununda olması iyi olmuş. Tekrar teşekkürler.
member
Activity: 448
Merit: 33
June 07, 2018, 02:44:39 PM
Bugün açıkladılar, yeni kampanya almayışlarının sebebi, önemli site güncellemeleri. Bu hafta sonuna kadar siteyi güncelleyecekler ve önümüzdeki hafta yeniden kampanya almaya başlayacaklar.
Benim severek kullandığım bir site. Tek eksikleri şeffaf olmamaları ve katılımcı sayısının sınırlı olması.
Diğer arkadaşın hazırladığı listeyi kullanıyordum sizinki ona nazaran biraz daha detaylı. Elinize emeğinize sağlık. Biraz küçültürseniz harika olur. Teşekkürler
newbie
Activity: 7
Merit: 0
June 07, 2018, 02:11:15 PM
Teşekkürler
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
June 07, 2018, 01:28:32 PM
Yeni kampanya almıyor olmalarının sebebini merak ediyorum. Güven konusunda problem yaşandığı için köklü bir değişime mi gidecekler? Spreadsheetlerin görülebilir olacağı konuşuluyordu. Bunu yaparlarsa bounty hunterlar yeniden hive kullanmaya başlayabilir.
member
Activity: 322
Merit: 23
June 07, 2018, 01:04:19 PM
Liste çok güzel hazırlanmış eline sağlık. Son zamanlarda yeni kampanya eklenmedi nedense. Dağıtılan tokenlerin borsaya girmesi biraz zaman alacak gibi. Bountyseverler için iyi bir site. Bir kaç yenilik olacakmış bu hafta... Bakalım bekleyip göreceğiz.

1-2 aya kadar bounthiveninde akibeti netleşir. Ya tutulur ya da millet bırakır.
member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
June 07, 2018, 12:38:46 PM
Bounthive aslında piyasaya fırtına gibi girdi ama beklentilerin çok çok çok altında kaldı. Arkadaşın dediği gibi Türkçe telegram gruplarında sürekli güncelleyen bir arkadaş var ama senin de emeğine sağlık..
full member
Activity: 602
Merit: 118
June 07, 2018, 12:27:28 PM
ben bountyhive nin twitter ve facebook kampanyalarına katılıyordum ama katılan çok kişi olduğu için gelen tokenler çorba parası bile etmiyor. bountyhive nin resmi soru cevap başlığı ardı. özellikle spreadsheet konusunda çok eleştiri aldıkları için o başlığı kapattılar. spreadsheet lerde kişi hatasını görebilir. ne almış ne almamış. özellikle yaptığı yanlış. rt sayısı vesaire. mesela bana facebook kampanyasının çoğundan token gelmedi sebebi ise, benim profilimde insan fotoğrafı olamamasıymış. eğer spreadsheet olsaydı ben o hatayı zamanında düzeltirdim. neyse tatamemn gereksiz bir bounty sitesi. vaktini boşa geçirecekler uğraşsın. şimdiye kadar orada buluna bir tokenin sağlam bir borsaya girdiğini duymadım görmedim.
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
June 07, 2018, 11:13:55 AM
Bountyhive şu ana kadar yönettiği kampanyalarla çok büyük bir hayal kırıklığı yarattı.
Tokenlerin %80'inin bir borsaya girebilecekleri bile meçhul. Yakında balonları patlar.

aynen katılıyorum. borsalara girme ihtimali az olan bountylerden uzak durun bence zaman kaybından başka bir şey değil.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
June 07, 2018, 10:52:42 AM
Bountyhive şu ana kadar yönettiği kampanyalarla çok büyük bir hayal kırıklığı yarattı.
Tokenlerin %80'inin bir borsaya girebilecekleri bile meçhul. Yakında balonları patlar.
Pages:
Jump to: