Pages:
Author

Topic: Bountyhive Token Takip Listesi - page 4. (Read 582 times)

full member
Activity: 406
Merit: 102
June 07, 2018, 10:35:20 AM
Bountyhive da türk telegram kulanıcı bşr arkdasımız zaten listeleme yapıyordu neyse emegine saglık
full member
Activity: 686
Merit: 111
June 07, 2018, 10:01:29 AM
bu faydalı paylaşımınız için teşekkürler bilmeyen arkadaşlarımız olabilir. Kora network'ü bekliyorum ben sadece hesaplansa dağıtılsa ve borsaya girse çok iyi olacak Smiley
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
June 07, 2018, 09:55:48 AM
Bountyhivenin Türk telegram grubunda bir arkadaş ilk baştan beri liste yapıyor. Ben genelde onu kullanıyorum. Sizinde elinize sağlık

Aynen ben de telegram grubunda hazırlanmış bir liste var onu takip ediyorum başlangıç tarihi bitiş tarihi dağıtım tarihi var.  Sizin hazırladığınızda kampanyaları takip edenler için iyi olmuş.

Hocam o listenin linkini de elinizde varsa burada paylaşabilir misiniz? Herkes faydalansın. Teşekkürler.
member
Activity: 518
Merit: 10
June 07, 2018, 09:29:38 AM
Bountyhivenin Türk telegram grubunda bir arkadaş ilk baştan beri liste yapıyor. Ben genelde onu kullanıyorum. Sizinde elinize sağlık

Aynen ben de telegram grubunda hazırlanmış bir liste var onu takip ediyorum başlangıç tarihi bitiş tarihi dağıtım tarihi var.  Sizin hazırladığınızda kampanyaları takip edenler için iyi olmuş.
full member
Activity: 616
Merit: 100
June 07, 2018, 08:55:05 AM
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
June 07, 2018, 07:39:25 AM
Merhaba arkadaşlar,

Bountyhive'de listelenen tüm tokenler için bir liste hazırladım. Yenilik oldukça güncelleyeceğim.

Benim kaçırdığım bir durum olursa pm atarsanız yine hemen güncelleyebilirim listeyi.

Ayrıca Mossland gibi swap vb haberler olursa, bunlara da listede yer vermeye çalışacağım ki elinizdeki tokenları kaybetmeyin.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ZojoLiDhArlaunuJhHOlY6urYXuHoeJ5uuJEVWel91Y/

Kuşkusuz resmi kaynaklardan da tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler...
Pages:
Jump to: