Pages:
Author

Topic: Bırakın şu zararına satmayın lafını ! - page 2. (Read 863 times)

full member
Activity: 630
Merit: 103
hodl neden sizce bu kadar popüler olarak her tarafta yayılıyor. tepeden satan bir spekülatör düşünelim. hodl yapın, satmayın diye diye müthiş zarar ettiriyor. iyice fiyatlar dibe geliyor ve bu saatten sonra ne kazanıcam zaten battım diyerek satıyor. zararda iseniz ne kadar zarar ettiğinize bakar ve gerekirse işlemi satar paraya geçersiniz. düşüyor, satma hodl yap. bu tamamen saçma. çünkü düşüşün ne kadar süreceğini kimse kestiremez. ayrıca size hodl yapın diyenler zarar ettiğinizi de karşılamaz, olan size olur.

katılmıyorum, hodl her zaman zarar ettirmez. kimse size hodl dediği zaman elinizdekileri uzun süre tutmak zorunda değilsiniz, kendiniz pozisyonunuzu değerlendirip mantıklı olan neyse onu yapacaksınız. eğer düşüşün devam edeceğini düşünüyorsanız satın ve dip fiyat olduğunu düşündüğünüz noktadan tekrar girin, zararınızı azaltın. ama satıp kurtulayım diye düşünürseniz aradan birkaç ay geçince 10 dolara sattığınız şeylerin 100 dolar olduğunu görüp ağlayabilirsiniz
member
Activity: 560
Merit: 11
hodl neden sizce bu kadar popüler olarak her tarafta yayılıyor. tepeden satan bir spekülatör düşünelim. hodl yapın, satmayın diye diye müthiş zarar ettiriyor. iyice fiyatlar dibe geliyor ve bu saatten sonra ne kazanıcam zaten battım diyerek satıyor. zararda iseniz ne kadar zarar ettiğinize bakar ve gerekirse işlemi satar paraya geçersiniz. düşüyor, satma hodl yap. bu tamamen saçma. çünkü düşüşün ne kadar süreceğini kimse kestiremez. ayrıca size hodl yapın diyenler zarar ettiğinizi de karşılamaz, olan size olur.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
Eğer ki yatırım yapılan dönemde foruma bakışmış olsa böyle zararlar olmaz
Hem satım dönemini beklemek lazım birazda
full member
Activity: 1358
Merit: 193
hiç birimiz neyin ne olacağını bilemeyiz. heleki kripto piyasasında. zarar kes yapabilmek tabiki önemli. ama ticaretin ana mantğı düşerken al yükselirken sat. fakat genel insan davranışı tam tersi istikamette.
işte buna karşıym.
member
Merit: 10
Kağıt para kripto para karşısında erimeye başladı, pazar 1 yıl önceye göre 2 kat hacimde bir sürü kişi bitcoin alıp satıyor sürekli yeni kararlar ile bitcoin ödeme kabulu yaşanıyor. Bence durum o kadar kötü değil, umudu yitirmeyin gidişat kripto paralar lehine.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Emin olmak ya da olamamak, bu büyük bir sorun, para piyasalarında kağıt üzerinde çok iyi hesaplamalar ve tahminler yapılır fakat piyasa her zaman aksi şekilde harekete de geçebilir. Küçük bir ihtimal de olsa yükseliş olabileceği ve kârın kaçabileceği hissi insanı büyük yanıltabiliyor.
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
büyük düşüş olduğu zaman kademeli satış yapılabilir. fiyatların her zaman çıkması gibi düşmesi mümkün. spekülasyon var olduğu sürece dalgalanma var olmaya devam eder. piyasa kapanmaz artmaya devam eder.
newbie
Bu asıl olarak aldığı dönemle alakalı coini ram zamanında almak lazım
newbie
Bitcoin bir kripto para birimi ve bunun ruhunda inip çıkmak var onun için biraz daha beklemek lazım mutlaka düze çıkacaktır
member
Activity: 196
Merit: 10
Herkes kendi fikrini özgürce söylemekte serbest aynı zamanda herkes kendi kararını kendi verebilir. Kripto paraların kullandığı teknoloji gelecek için tasarlandı bu nedenle beklentinin yüksek olması normal bence.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Zararına satış ta yapılabilir duruma göre  o an çok kazandıracak bir fırsat görürsün, zararda olduğunu satıp sermaye edersin ve böylece kara geçebilmek için güzel bir şans yakalarsın, bu fırsatı gören satar zaten, göremeyen de bekler.
full member
Activity: 434
Merit: 112
Geçmiş değerlere bakarak çok fazla kombinasyon kurabiliriz ve sonucunda milyarder bile oluruz ama hep bunlara bakıp bunlarla takılı kalırsak iyi işler yapabileceğimizi sanmıyorum. Gündemi sıkı takip etmemiz lazim başkaların takipleri ile bizi bilgilendirmelerini beklersek eğer daha çok zarar ederiz
full member
Activity: 602
Merit: 122
Zararina satmak oldukca sacma bence. Insanlarin vebalini almak olarak gorunebilir ama bu ise girdiysen sabredeceksin. Sonucta kimse kimsenin kazanmamasini arzulamaz. Herkes kazansin hatta elin gavuru degil benim halkim kazansin.

Zararına satmak bazen saçma olmayabilir de, örneğin 10 liraya aldığınız bir ürünü fiyatı düştüğü için 5 liraya satabilirsiniz eğer öngörüleriniz o ürünün fiyatının düşmeye devam edeceği yönündeyse satıp zararınızı durdurabilir ve hatta düştükçe yeniden alarak zararı minimize edebilirsiniz, burada önemli olan piyasayı koklayabilmek.
full member
Activity: 168
Merit: 100
Zararina satmak oldukca sacma bence. Insanlarin vebalini almak olarak gorunebilir ama bu ise girdiysen sabredeceksin. Sonucta kimse kimsenin kazanmamasini arzulamaz. Herkes kazansin hatta elin gavuru degil benim halkim kazansin.
,
zaten zararına satmanın saçma olduğun da herkes hemfikirdir diye tahmin ediyorum ama bu satışlar çoğu zaman satıldıktan bir süre sonra farkedilebiliyor yani bile bile zararına satış yapmak diye bir şey söz konusu değil
newbie
Activity: 238
member
Activity: 322
Merit: 12
Yatirim icin bu ise girenlerin tamami kendi akillariyla hareket etmeli bence. Cunku son dususlerle bircok insan kaybetmekte ve kazananlar hep zenginler.
newbie
Activity: 238
Herkes biribirine gaz vermeye çalışırken sözde bilirkişi rolü üstlenirken edilen zararın haddi hesabı yok , zor yollardan para kazanıp insanlar 3-5 kuruş yatırım yapıyorlar, bırakın kim ne yaparsa yapsın vebaline girmeyin .
full member
Activity: 288
Merit: 100
Tabiki de sürekliliği olmayan bir piyasa ve tabiki de herkesin kendine dair düşüncesi olacak. Burada kimse kimseyi yönlendirmemeli. Ya da kimse kimsenin söylediğine tüyo gözüyle bakmamalı. Satmayanlar için yada alım yapanlar için yükselmesini ummak ve bunun yükseleceğini dile getirmek doğal. Ben de yükseleceğini düşünüyorum ama bunun patlama noktasında bir yükseliş olmayacağı kanısındayım. Herkes dilediğini dile getirmekte serbest bence. Bundan kendine pay biçen sonucunu kendi düşünmeli. Milleti suçlamanın anlamı yok.
newbie
Activity: 53
bu tip yorumları gördükçe aklıma megaholdingciler geliyor bence karşıdaki adamı değilde kendilerini düşünüyorlar satış olursa kendileride kaybedeceği için satmayın diyorlar.
member
Activity: 350
Merit: 11
Sende haklısın, bu piyasada ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor.En güzeli kim ne yaparsa yapsın, kim satmak istiyorsa satsın , kim de almak istiyorsa alsın karışmamak lazım. Aylardan beri hodl dediler milleti fena zarar etmelerine sebep oldular.
Pages:
Jump to: