Pages:
Author

Topic: Bırakın şu zararına satmayın lafını ! - page 3. (Read 863 times)

hero member
Activity: 728
Merit: 501
Dibin dibi vardır hocam.Kripto para piyasasında biraz olsun tecrübesi olanlar bunu zaten bir çok kez yaşamıştır.Bugün wepower konusunda bu fiyattan satanlar enayidir yazmış bir arkadaş.Rütbesine baktım hero member ve çok şaşırdım acaba sadece forumda mı bulundu bunca zaman diye düşünürken hesabı satın almış olduğunu anladım. Grin
hero member
Activity: 1532
Merit: 560
Bitcoin düşüşünü alım fırsatı olarak görenler bir daha düşünsün aynen bu başlığı açıp, bekleyemeyecek durumda olanların girmemesi gerektiğini yazdık, herkese gaz verip zarar ettirenler ne düşünüyor merak ediyorum. Eninde sonunda yükselecek elbette, 50 dolar da olsa satmayacaksınız tabi ki, kolay ekmek yok, sabır bu işin sırrı.
hero member
Activity: 910
Merit: 503
Öyle bir şeye değinmişsin ki tamamen insanın ne beklediği ve kriptolara nasıl odaklandığına bağlı. Hiçbirimiz geleceği görmediğimiz gibi yarın sabahı bile tahmin edemiyoruz ama yine de bu piyasa direnemeyenleri silkeleyerek yola devam edecek, şimdiye kadar olduğu gibi.
jr. member
Activity: 280
Merit: 4
hocam neden bırakalım? zararına satılır mı bir şey, zararına satan zarar eder bu kadar basit.
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Zararına satmayalım elbette fakat bazı durumlarda daha fazla zarar etmemek için küçük bir zararı gözden çıkarıp satmakta fayda var. İnadına zarar etmemek için beklemek daha fazla zarara sebep olabiliyor. Yeri geldiğinde zararına satmak en mantıklı davranış olabilir.
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
Bence yanlı düşünüyorsun genel olarak piyasaya baktığında tüm altcoinlerin yeşil olduğu zamanlar oluyor eğer çok acil değilse zararına satmak yanlış birşey tabi çok çöp bir proje değilse
member
Activity: 322
Merit: 16
Elbette kimseyi dinlemek zorunda değilsiniz. Sizler düşünebilen insanlarıniz. Diğer insanların fikirleri ile bir düşünce yapısı oluşturacaksiniz ama onları taklit etmemek lazım. Adam fikrini sunar. Sen satarsan sat onun umrunda olmaz
member
Activity: 88
Merit: 12
Trader gibi mevzuya bakıyorsun sanırım,
böyle bakan adam için, kimseye sat yada satmayın demek manasız.

Ama siz bu işin başlangıcını biraz unutuyorsunuz gibi geliyor, ilk yıllarında kimse parasını dolar çevirip girmedi bu teknolojinin içine.
Teknolojiye ve devrimine gönül vermiş adam her zaman için satmayın der o yüzden, o adam için satmamak mantıklıdır.

Sen tüm elinde ki avucundakini satıp bitcoin aldıysan, satoshinin ne suçu var ? Smiley biraz akıllı olun ya ..
Sistemin içinde hayatınızı riske atmayacak ve bir nevi hobi ve zevkle var olmayı deneyin,
stres olmaz ve üzülmezsiniz.

ayrıca zaman borsanın en etkili ilacıdır, illa trader olarak bakacaksanız da böyle bakın ..

hem, sağlığınız kaç bitcoin eder, düşündünüz mü ?
dolayısıyla, sen sağlığını bozacak şekilde bel bağlamışsan blockchaine, hata sende oluyor,
sat yada satmayın diyen adamsa, zurnanın son deliği .

Biraz farklı bakarsanız, kimseye de yatırım tavsiyesi veriyormuş gözüyle bakmazsınız, kimseye sat yada satma dedi diye kızmazsınız.
Konu çok basit aslında ama biraz bakış açısında ki sorun, kendi yola çıkışından kaynaklı olduğunu anlamalı insan.

bir sürü paranoyak tip türemiş, adama sat düşer bence diyorsun abi alttan mı toplayacaksın diyor Smiley
çıkar bence diyorsun sende kaç tane var diyor,  al birini çarp ötekine ..

full member
Activity: 686
Merit: 104
zararına satmayın diyenlerin çoğu zararına satış yapmıştır ama başkaları bu hataya düşmesin diye söylerler genelde, kötü bir hamle çünkü, panik sabırsızık heyecan tahammülsüzlük bunları doğuruyor
full member
Activity: 420
Merit: 100
bir kaç girdiğim altcoinde cidddi zararlar edip çıktım. bundan sonraki portföyüm aldığım satoshi miktarından kar etmeden çıkmamak. ne kadar düşürse düşsen bekleyeceğim, hedeflediğim kar miktarına geldiğinde satıp çıkacağım
full member
Activity: 316
Merit: 100
February 06, 2018, 05:40:25 AM
Bekleyen yatırımcılar yeşil ekranları görmeye başladı. Garanti veren yok. Ekonominin kurallarını anlamayanlar çok ağladı. Gün sermayeyi arttırma günüdür. Herkes strateji kursun.
sr. member
Activity: 616
Merit: 250
February 05, 2018, 09:52:21 AM
Hocam valla yazdığın çoğu şeye katılıyorum, insanlar körü körüne tutunuyorlar halbuki hiçbir şeyin garantisi yok ve bu piyasada maalesef dibin dibini görmek de var. Öte yandan piyasa birgün yine şenlenip bereketlenecektir.  Ben kendi adıma beklemeyi tercih ediyorum duruma göre ve elimdeki coine göre yön veriyorum, herkes kendi yönünü çizmeli.
member
Activity: 70
Merit: 10
February 05, 2018, 09:37:47 AM
Bütün yatırımcılar aynı doğrultuda hareket etmez. Kimi çıkacak kimi bekleyecektir. Neticede kimi doğru karar verdiğine zaman karar verecek. Ezbere pozisyon alınmaz.
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
February 05, 2018, 09:17:02 AM
Zararına satmanın en doğru sebebi daha fazla düşecektir ve yeterli nakit yoktur o zaman için onun için eğer biraz daha düşeceğinden eminseniz düştüğünde yeniden alıp zararınızı azaltmak ve kazancınızı daha da katlamak için alınan fiyatın altına satılabilir. Aksi halde ne diye satasın ki oldukça güvenilir bence uzun vade de.
member
Activity: 154
February 05, 2018, 06:17:20 AM
Zararına satmayıp ne yapalım. Sepetin erimesine göz yummak doğru olmaz, çıkacağız sonra 0.20 usd ye sattığımız coini 0.05 usd den geri alacağız. Hacim olarak x4 yapmış oluruz.
member
Activity: 98
February 05, 2018, 05:06:58 AM
Bitcoin fiyatı 8000 doların altına görünce satıp kaçmamak pek çok yatırımcı içindir zor karar. Panik havasıyla fud satışları çoktan oldu zaten, ekranlara baktıkça insanların morali bozuluyor.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
February 05, 2018, 01:20:43 AM
Herkes gibi bende 15 ten sonra daha fazla düşeceğini beklemiyordum . Ve bundan sonra da dusmemesini temenni edip daha fazla kâr sağlayacağımizi düşünüyorum
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
February 04, 2018, 05:36:53 PM
Her hafta yeni rekorlar kırıyor ama hep dibe doğru.Sıfırlanana kadar duracağı yok gibi sanki hadi hayrlısı
newbie
Activity: 182
Merit: 0
February 04, 2018, 07:15:12 AM
Kesinlikle kimse geleceği gördüğü için söylemiyor sadece bitcoinin geçmişini ele alarak bu şekilde bir kaç yorum yapan kişi var sadece bu da seni direk olarak etkilemesin sonuç olarak senin paran ve kimse sana sat satma diyemez dese de her zaman son söz sende zaten.
member
Activity: 84
February 04, 2018, 03:51:12 AM
Fiyatların fazla üzerine durmayın. Yeni Teknolojinin hayatımıza getirdiği yeniliklere güvenlik ve hız ve az masraf anlamında yapacağı gelişmelere kafa yorun. Fiyatlar iner bazen çıkar para kazanmak en sonda gelir.
Pages:
Jump to: