Keske...
bugun olmasa yarin yarin olmasa birgun elbet zengin olacaz bu isten Sizin hep böyle konularınızı görüyorum. Kaç BTC stokladınız da satmak için tetikte bekliyorsunuz bilmiyorum ama BTC'den "kısa vade"de zengin olmak için yanlış zamanı seçtin.
Benim tek temennim var o da bitcoinin dünyada olabildiğince yayılıp dolara alternatif olması, dola, ha bir de fiyatı sabitlensin namussuzun.
Bu arada bitcoinin dünyada yayılması için birşey yapıyor muyum? orası ayrı konu.. : )Ben durmadan alip satiyorum. Nerdeyse hergun. Bizim grupta bu konuda diger uyelerede genelde onerilerde bulunuyorum. Ben yatirimciyim. Elimdeki miktar az degil. Suana kadar oldukca para yaptigim oldu. Neredeyse hic zarar etmedim. Cunku dustugunde dahada ustune ekledim ve azicik ciktiginda gene kar yaptim. Neyse bu isin yontemleri cok. Ne demek istedigimi anlamissindir.
Bende tabiki BTC`nin dolar gibi yayilmasini isterim. Onu gunluk hayatta da kullanmak isterim ki maasimi bile BTC olarak almak uzereydim. Sonra dedim Turkiyede bu BTC`yi nerede harcayabilirim ki? Nakit olarak elime gecirmem bile bana masraflara mal olacak. Oysa suanda patronum bana her para gonderdiginde $40 masrafi kendisi oduyor. Yani suanda ulke BTC`de yetersiz oldugu icin gunluk kullanima baslayamadim. Ama elbette istiyorum.
Fakat demek istedigim su; ben bunu gunluk para olarak kullansamda kullanmasamda buna yatirimim devam edecek. Cunku bu dolar gibi, bence hem gelecegi olan bir yatirim araci hemde (umarim ilerde) harcayabilecegim bir para birimi.
Birde sunu soriyim, neden BTC`nin bir yatirim araci olmasina karsisiniz? Mesela altina bakalim. Artik suanda altin sadece bir yatirim araci denilebilecek kadar az kullaniliyor. Bunun kime ne zarari var? Tabiki BTC`nin para yerine gecebilecek ozellikle var ve bunlarin degeri bilinerek para yerine de kullanilmali ama yatirima da karsi cikilmamali bence.
Fiyatlarin zenginler tarafindan kontrol edildigi teorisine gelirsek;
Hangi piyasa zenginler tarafindan kontrol edilmiyor? Bu kacinilmaz bir gercektir ve her zaman olacaktir.
şu cümleye de bir kaynak göstersen iyi olur "-mış"lı "-miş"li cümleler de "balon"dan ibarettir.
Belli resmi bir kaynaktan bu haber yapilmadi. BTC`nin ilk yukselmeye basladigi zamanlarda forumlarda ve reddit te bu konuda sklikla konusmalar vardi. Ben bilmem kimden duydum, o da satoshi den duymus falan filan diye. Banada mantikli geldi acikcasi. Neden olmasin?
Tabiki bir yatirimci olarak fiyatin sabitlenmesini kessinlikle istemiyorum
En iyi para kaostan cikar