Pages:
Author

Topic: BTC 3 yil icinde $10.000 olacak tahmini - page 8. (Read 28156 times)

legendary
Activity: 2310
Merit: 1422
September 16, 2015, 05:47:44 AM
Yıl tahmini vermek kolaydır ama onu tutturabilmek ustalık ister. Şu anda Bitcoin fiyatını 250$ ve kullanıcı sayısını 1 milyon olarak baz alırsak fiyatın 10.000$ olması için Bitcoin kullanımının dünya çapında 40 milyona çıkması gerektiği sonucuna varabiliriz.
full member
Activity: 346
Merit: 102
September 16, 2015, 05:05:17 AM
Bencede henüz gerçek fiyatını bulmuş değil. Kullanan insan sayısı günümüzde çok fazla değil. Yaygınlaşmaya başladıkça fiyatı kendini bulacak ve biraz daha sabitlenecektir diye düşünüyorum.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
September 16, 2015, 03:38:19 AM
btc en nihyaetinde gerçek fiyatında, madencilik de bir şey getirmediğine göre asıl fiyatını bulmuş diyebiliriz

Btc şu  anda gerçek fiyatında değil. Kullanan insan sayısı ve kullanım alanı arttıkça değeri artacaktır. Azalan Bitcoin arzı ile artan mal ve hizmet sayısı, bitcoin kullanımı arttıkça değerini de arttıracaktır.
legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
September 16, 2015, 02:01:08 AM
btc en nihyaetinde gerçek fiyatında, madencilik de bir şey getirmediğine göre asıl fiyatını bulmuş diyebiliriz
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
September 15, 2015, 04:19:42 PM
 1000$ bile uzak ihtimal şu anda bence.1000$ a ulaşması için bana göre en iyimser tahminle 3 yıl sürer ki onda bile çok ümidim yok.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
August 20, 2015, 03:10:49 AM
19.8.2015 Belirtilen miktarın çok altında, bekleyelim bakalım neler olacak...

Bu fiyatlar ancak dünya adaptasyonu sağlanırsa gerçekleşir. Birkaç milyon kişi kullanırsa 10 bin dolar olmaz. 30-40 milyon kişi kullanırsa, kredi kartları ve Paypal, Western Union kullanımından pay çalarsa bu fiyatlara çıkabilir.
hero member
Activity: 1666
Merit: 629
August 19, 2015, 02:52:44 PM
19.8.2015 Belirtilen miktarın çok altında, bekleyelim bakalım neler olacak...
sr. member
Activity: 266
Merit: 250
Infected Mushroom
Tespit güzel de, biraz yanlış zira her altcoin fiat exchange yapılabilir. Nerede mi? Buyrunuz: www.c-cex.com

dediğiniz şey teoride yapılabiliyor. ancak c-cex'e dolar yatırmaya kalkarsanız, bunun pratikte çok fazla kullanılmayacağını görebilirsiniz. yaklaşık %8-10'luk bir ücret var.
zaten bu nedenle c-cex hacimli bir borsa değil ve btc/usd değişim fiyatı yüksek. altcoinlerdeki alış-satış farklarına bakın, devasa açıklıklar var.

Ben dediğinize katılıyorum. Ama sonuçta teknik olarak c-cex'de olan bir çok coinin fiat exchange'i var, zira cryptsy de öyle. Ama fiat exchange'ın olması ona talebi arttıracak yeterli bir unsur değil. Marketin talep etmesi, kullanması lazım o coini. Zaten ondan sonra hacim olan exchangelerin de dikkatini çekiyor o coin. Tongue
hero member
Activity: 616
Merit: 503
@coaex - LBMA certified Gold & Silver
Tespit güzel de, biraz yanlış zira her altcoin fiat exchange yapılabilir. Nerede mi? Buyrunuz: www.c-cex.com

dediğiniz şey teoride yapılabiliyor. ancak c-cex'e dolar yatırmaya kalkarsanız, bunun pratikte çok fazla kullanılmayacağını görebilirsiniz. yaklaşık %8-10'luk bir ücret var.
zaten bu nedenle c-cex hacimli bir borsa değil ve btc/usd değişim fiyatı yüksek. altcoinlerdeki alış-satış farklarına bakın, devasa açıklıklar var.
hero member
ben hiç bir altcoinin piayasada uzun süre değerli kalabileceğini sanmıyorum
bitcoinin avantajı benzeri bir ödeme sistemi yoktu
şimdi ufak tefek farklılıklar hariç aynı mantıkla bir sürü para birimi
neden kullanılsın? neden populer olsun?
Daha bitcoin bile yeterince kullanılmıyor

neden kullanılsın sorusuna cevap: altcoinlerin daha hızlı transaction süreleri olabiliyor. bazıları fiat currency ile geçişle bağımsızlığını kazandı, sadece btc/altcoin değişimi olmuyor. dolayısıyla sirkülasyon artışı, bu da eşittir değer artışı. elbette ki bu, gerçek developerlara sahip altcoinler için geçerli bir durum. copy-paste developerlar ocak dışı.. darkcoin de gerçek developer'a sahip altcoinlerden biri. daha bugün bitcoin kodundaki bir hatayı darkcoin developer'ı evan duffield buldu. sonuçta birbirinden beslenen bir ekosistem bu.

Yazdıklarınızdan anladığım şey şu,
Coin dünyasını 2 lig yapmışınız,
1.lig USD karşılığı exchange i olan coinler btc, litecoin, doge, DASH Monero vs...
2.lig btc karşılığı exchange i olan altcoin ler

Yani bir altcoin in birinci lige çıkması için USD exchange i olması lazım diyorsunuz.
Tespit güzel. 😃

USD veya farklı bir döviz cinsinden piyasası olması da elbette ki tek başına yeterli değil.
Ödeme arabiriminin olması ve bunun teşvik edilmesi de önemli.
sr. member
Activity: 266
Infected Mushroom
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531

neden kullanılsın sorusuna cevap: altcoinlerin daha hızlı transaction süreleri olabiliyor. bazıları fiat currency ile geçişle bağımsızlığını kazandı, sadece btc/altcoin değişimi olmuyor. dolayısıyla sirkülasyon artışı, bu da eşittir değer artışı. elbette ki bu, gerçek developerlara sahip altcoinler için geçerli bir durum. copy-paste developerlar ocak dışı.. darkcoin de gerçek developer'a sahip altcoinlerden biri. daha bugün bitcoin kodundaki bir hatayı darkcoin developer'ı evan duffield buldu. sonuçta birbirinden beslenen bir ekosistem bu.

Yazdıklarınızdan anladığım şey şu,
Coin dünyasını 2 lig yapmışınız,
1.lig USD karşılığı exchange i olan coinler btc, litecoin, doge, DASH Monero vs...
2.lig btc karşılığı exchange i olan altcoin ler

Yani bir altcoin in birinci lige çıkması için USD exchange i olması lazım diyorsunuz.
Tespit güzel. 😃

sr. member
Activity: 472
Merit: 254
Anlik Coin Fiyatlari BTCkur.com
Herkes zaten o umutlaya olursa diye yatirimda bulunuyor ki zaten bu yatirimi yapanlarin cogunlugu 10 bin dolari beklemeyecek bile. 3000-5000 oldugu zaman herkes satar zaten Smiley
hero member
Activity: 840
Merit: 1000
olmamasi icin bir neden yok, block yarilanmasina da az kaldi..
sr. member
Activity: 321
ya olursa
hero member
January 23, 2015, 09:47:08 AM

full member
Activity: 238
Merit: 100
January 21, 2015, 07:11:23 AM
full member
Activity: 344
Merit: 134
January 21, 2015, 06:39:33 AM
Darkcoin e 0.50 dolarken girmiştim. sadece 2-3 hafta önce bu coin i bulmuş olsaydım 0.10 dolardan alabilirdim. o dönemde darkcoin forumuna bakarsan insanlar 10binlerce coin i yok paraya sattılar. instamining olduğu her yerde yazıyor zaten gizli saklı birşey değil.kaldı ki aradan 1 yıl geçti fiyat son 6 aydır diplerde. coin bence düzgün bir şekilde dağıldı. tabi ki geçen sene yazın yaşanan pump sırasında 10-15 dolardan alan arkadaşlar var. ancak serbest piyasa sonuçta yapacak birşey yok. anlamsız ltc bile o dönem 50 dolara kadar yükseldi. sonuç olarak crypto piyasasından herkes bir şekilde gol yedi. bundan sonraki mesele hangi coin hangi yeniliği getiriyor, hangi faydayı sağlıyor ona bakmak lazım. birbirinin kopyası coinlerin zamanı geçti. 1.5 senedir olan biten şeyler yüzünden insanlar bu piyasaya girmek istemiyorlar. bu kadar olaydan sonra yenilikçi ve fayda sağlayan coinlerin hayatta kalacağına inanıyorum. bana göre darkcoin bunlardan biridir.
hero member
Activity: 503
Merit: 500
Na Zdorovie!
January 03, 2015, 11:10:48 PM
Darkcoin ltcden dahamı değerli sizce yatırım yapılırmı veya beklemekmi lazım çünkü bekledikçe lokmayı kaybediyoruz

Darkcoin InstantX diye bir tech uzerinde calisiyor. Bittigi zaman, transaction time 10-20 saniye arasi olacak. Yani Cryptonun en buyuk sorunu olan odemelerin cok zaman almasi sorununu cozecek. Bu sekilde kredi kartindan daha hizla sekilde odeme yapilabilecek. Bir muddet piyasa bu seviyede devam eder. Biraz duser cikar. Ama testnette denemeler baslayinca fiyat artar. O yuzden yakindan takip edip, testnet te olumlu gelismeler gordugun zaman, toplamaya basla. Ama su an satis fazla yok. Yavastan toplarsan uygun fiyata alabilirsin. Benim tahminimce 0.006 den 0.009 surlarina cikmasi olagan. Ama tabi butun bunlar herseyin iyi gitti varsayimi ile yapilmis bir tahmin. O yuzden darkcoin announcement treadini iyi takip et, ayrica https://darkcointalk.org/ daki gelismeleride takip et. Ozellikle development update kismini.

Ben Darkcoin' e inancımı kaybettim be arkadaşım. Bir yandan çok düzgün bir şekilde geliştirilirken diğer yandan her announcement' den sonra satış geliyor. Büyük instamining var bu coinde. Zaten DGW, bir diğer adıyla "Zorluk derecesi 75' den düşükse yağdır" formülü bunun en büyük kanıtıdır. Darkcoin' in Xcoin olduğu günlerde Evan' in ne kadar tokat attığını herhangi bir chain' den rahatlıkla görebilirsiniz.

Darksend limiti kaldırıldığından bu yana güncellemeler satış ile birleşip, fiyat yükselecekken direnç oluşturuluyor. Neden mi ?

Geliştiriciler, özellikle Evan instamining' den çıkarttığı Darkcoin' leri paşa paşa satıyor.

InstantX yayınlanana kadarki her güncellemede de bu böyle olacak. Zaten InstantX' de mükemmel bir fikir değil ki ? Hızlı para gönderimi yapmak istiyorsanız alternatifi var. Bakınız: Ripple, Stellar.

Bu konuda Evan dahil kimse de suçlanamaz. Olayın doğası bu ve adam dürüst çalışıp hak ediyor zaten.

Eski, günlük 6000 BTC' lik hacimler de artık hayal oldu ki bana göre Darkcoin' den edilecek kar %50' yi geçmez bundan sonra. Şahsen kaybım büyük benim.
sr. member
Activity: 328
January 01, 2015, 12:19:39 AM
Darkcoin ltcden dahamı değerli sizce yatırım yapılırmı veya beklemekmi lazım çünkü bekledikçe lokmayı kaybediyoruz

Darkcoin InstantX diye bir tech uzerinde calisiyor. Bittigi zaman, transaction time 10-20 saniye arasi olacak. Yani Cryptonun en buyuk sorunu olan odemelerin cok zaman almasi sorununu cozecek. Bu sekilde kredi kartindan daha hizla sekilde odeme yapilabilecek. Bir muddet piyasa bu seviyede devam eder. Biraz duser cikar. Ama testnette denemeler baslayinca fiyat artar. O yuzden yakindan takip edip, testnet te olumlu gelismeler gordugun zaman, toplamaya basla. Ama su an satis fazla yok. Yavastan toplarsan uygun fiyata alabilirsin. Benim tahminimce 0.006 den 0.009 surlarina cikmasi olagan. Ama tabi butun bunlar herseyin iyi gitti varsayimi ile yapilmis bir tahmin. O yuzden darkcoin announcement treadini iyi takip et, ayrica https://darkcointalk.org/ daki gelismeleride takip et. Ozellikle development update kismini.
bilgi için saolun
Pages:
Jump to: