Pages:
Author

Topic: !! BTC 7800$ sınırını aşıp 9k ve 10k seviyelerine ulaşabilir mi? - page 2. (Read 1037 times)

member
Activity: 240
Merit: 10
her türlü hareketi gerçekleştirebilir ancak düşüş trendi halen bitti gibi görünmüyor.
full member
Activity: 770
Merit: 103
yazılanları okuduğumda herkesin ortak görüşü sanki btc nin artacağı yönünde. yolsonu artan diyende olmuş . peki benim anlamadığın neye dayanarak bu yorumlar yapılıyor ? lütfen beni de aydınlatın. sec kararı bile buradan ciddi bir ivme kazandıramaz. farklı bir şey gelmesi lazım bence
member
Activity: 280
Kripto piyasasında her an herşey olabiliyor, en son 9-10 k bandını mayıs ayında yakalamıştı tahminim eylül  ayında yeni bir yükseliş yakalayabilir, olmadı 2018 sonu için 10 k üzeri tahminim.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
Söyledikleriniz mümkün ancak piyasada büyük bir belirsizlik olduğu için yatırımcılar korkuya kapılıyor diye düşünüyorum hayırlısı olsun.
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
CAT.EX Exchange
Kan banyosunun sürmesi pazarı iyice zora soktu, herkesin beklemede kaldığı ortamda hacim büyümesi olmayacağından 10 k seviyesi uzak ta tünelin sonunda görünür.
member
Activity: 476
Merit: 31
Hala ulaşamadı sanırım bu gidişle de ulaşamayacak gibi duruyor ressmen Ocaktan beri sürekli kan kaybediyor piyasa allak bullak inşallah yakında bunları atlatırız
hero member
Activity: 756
Merit: 500
ulaşabilir neden ulaşamasın ileriki günlerde bu seviyelerde dolaşmasını umuyorum ben aslında 10k seviyelerinde zaten iyi şeylerin habercisi demektir.
full member
Activity: 158
Merit: 100
Bitcoin 30 Eylül'den önce tekrar 8 bin dolar seviyelerine ulaşacaktır ve kabul gelirse 16 bin dolara kadar ulaşacaktır fakat eğer kabul gelmezse önce 4 bin dolara kadar düşecek daha sonra 2019 senesinde yine 16 bin dolara ulaşacaktır.. Kısacası, Bitcoin'in uzun vadede her zaman kazandıracağını düşünüyorum sadece şu anki olumsuz gelişmeler Bitcoin'in değerlenmesini erteliyor.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
BTC 10.000 USD gelecek sene gelmeden yılbaşına olur benim fikrime göre. Pazar salına salına gideceği yer büyüme yeni ath seviyeleri. Uzun vadeli yatırım yapanların zengin olma şansı mevcut.
full member
Activity: 476
Tüm hayatını 6-8k arasında geçirecek değil tabiki o seviyelere ulaşıp oraları da aşacaktır, fakat bu nezaman olur bu yıl görür müyüz o konuda kesin yargıya varamayız bence.
full member
Activity: 672
Keşke 7800 seviyelerinde kalsaydı da bu değerleri görmeseydik. Yukarısından geçtim çümkü. Bu sene tekrar o fiyatları görebilecek miyiz çok merak ediyorum.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Btc bu aralar son hamlelerini yapıyor eylül sonuna doğru güzel şeyler yaşanabilir piyasada.
member
Activity: 504
Merit: 12
btc bir sürü kritik noktaları kırmış olması orta vadede yükseliş için sağlam dirence sahip olduğunun kanıtı sayılabilir aslında genel olarak.
member
Activity: 411
Merit: 21
Btc bence 6k seviyesinde sağlam destek buldu ve buradan aşağı salmıyor. Shortculara kaymak için arada 3-4yüz dolarlık ataklar yaparak eylül'e kadar 8k dolar seviyesine geri gelecektir ama altların hali perişan

Aynı şekilde düşünüyorum. 6000’den aşağı salınmadıkça kısa vadede çok güzel al satlarla eldeki coinlerin sayısını artırma durumu söz konusu. 9-10 bin seviyeleri için daha vakit var.
member
Activity: 546
sağlam dipler hep umutların en çok tükendiği yerlerde başlıyor. 7800 aşması kendiliğinden olmayacak. bir sebep aranmalı. 50 milyon dolarlık tether basılmış geçtiğimiz günlerde. sec haberinden sonra 200 milyon dolar basılmıştı. belki bu 7000'e götürür bizi. peki ya sonrasında?
full member
Activity: 742
Merit: 112
bitcoindeki ilk ciddi basamak 7000 ve 8600 dolar sırası ile bunların altından fiyatlamaya katılmak isteyen katılabilir tabi ama ben gerçekçi bakmayı uygun görüyorum. 6000 dolar altına düşmez ve sec den olumlu haber gelir ise bu fiyatların gerçeğe dönüşmesi bana daha olası geliyor.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Btc bence 6k seviyesinde sağlam destek buldu ve buradan aşağı salmıyor. Shortculara kaymak için arada 3-4yüz dolarlık ataklar yaparak eylül'e kadar 8k dolar seviyesine geri gelecektir ama altların hali perişan
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
Bu konuyla ilgili yine John McAfee'den enteresan bir görüş var, "herhangi bir 18 aylık dilim aldığınız zaman Bitcoin'in en az 100 % değer kazandığını görüceksiniz" dedi, ama asıl

doğru figür 36 ay yani her 36 aylık dilim içinde BTC dolar bazında en kötü ihtimalle 2x yaptı, buna göre bir yatırım penceresi belirleyebilirsiniz.
member
Activity: 518
Elbet ulaşacak. Hatta o fiyatıda geçer ama şuan çok erken bence. Yılsonuna doğru yükseleceğini umut ediyorum.
full member
Activity: 588
Merit: 125
şimdilik bunlar zor gözüküyor kendini tekrar salıyor bitcoin tekrar 4.5klara dönebilir bitcoin bu iki artış beklemek zor böyle gidip gelir daha sonrası ne olur bilmiyorum
Pages:
Jump to: