Pages:
Author

Topic: !! BTC 7800$ sınırını aşıp 9k ve 10k seviyelerine ulaşabilir mi? - page 6. (Read 1037 times)

copper member
Activity: 224
Merit: 1
Bu konuda malesef sizin kadar ümitli değilim. İnşallah ben yanılırım ama bu yıl 25k ları göreceğini düşünmüyorum. Bir süre oynak bir şekilde hareket edecek ve daha sonra yükselişe geçeceğini düşünüyorum
newbie
Activity: 5
Merit: 0
ben kısa zamanda 9 k yı görebileceğimizi düşünüyorum
member
Activity: 406
Merit: 12
Bu şekilde duraklayarak yükselmesi günlük ortalamaları arttırması açısından pozitif bir yükseliş şekli. Ağustos ayı içinde 8.800 - 9.000 civarı görülebilir.
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
hızlı çıkış ufukta görünmüyor her ne kadar herkes sert yükseliş beklese de. btc istikrar içimde yükselsin tek istediğim bu sert çıkış sonrası hemen kar satışı geliyor elde çok btc bulunduranlar çıkışı satma fırsatı olarak görüyor.
member
Activity: 350
Merit: 10
W12 – Blockchain protocol
Yavaş yavaş yükselerek o seviyelere gelecektir. Ve daha sonrada o seviyeleri kırıp boğa sezonu gelecektir.  Şuan piyasa yine bir ay öncesine göre 2 bin dolar artmış durumda. Diğer ayda bir iki bin dolar daha artışa süper olur.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Asıl hedef 8600leri gecip sonrasında 9k direncini gecmesı, bunları yapabılırse ve oralarda kalmaya devam edebılırse sonrasında 10-11k dolar seviyelerıne cıkması beklenıyor umarım oyle olur.
newbie
Activity: 196
ben aşabileceğine inanıyorum ama şu aralar değil sanki, evet  bitcoin yükselişte ama 10K için yıl sonu ya da en iyi ekim ayını beklemek gerekecek gibi geliyor bana bilemiyorum
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
CAT.EX Exchange
Btc mutlaka 9k ve 10k seviyelerine gelip aşacak. yakın zamanda gerçekleşmesini bekliyorum. aslında BTC için 20k seviyesine gelmek bile zor değil, uygun koşullar oluştuğunda bir ay gibi kısa zamanda eski ath rakamlarına ulaşabilir.
member
Activity: 532
Merit: 29
Tekrar yükseliş trendine girdiğinde bitcoin için 9 bin ve 10 bin seviyeleri hiç de zor değil.

Umarım geçen günlerde gösterdiği gibi yükseliş eğilimini yeniden gösterir ve zorlanmadan 10 bin seviyesini geçer. Bu durum, aylar sonra piyasaya nefes alma fırsatı verecektir. Boğanın ayak seslerini özledik, gelsin artık.
full member
Activity: 378
Merit: 100
 bencede ulaşacak. çünkü artık ulaşmaması için bir neden yok. 8000 civarında tutunması önemli bir gelişme oldu. bundan sonraki hedef 10 bin
full member
Activity: 1176
Merit: 159
7800 desteğinden geri döndü hacim önceki günlere bayağı düştü halen ayı piyasasındayız eğer etf onayı gelmez ise 2018 yılı böyle devam eder.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Ulaşacağını düşünüyorum. Çünkü güçlü bir bekleyiş var ve desteği kırmaz kolay kolay. Önce 9k yı sonrasında 10k'yı görür ve ardından altlara geçer pump hareketi
member
Activity: 406
Ulaşabilir. İlk hedef 8.800 civarı kırılırsa sonraki hedef 11.500 buradan sonra iyi bir düzeltme gelir.
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Son iki günde 8500 sınırını aştıktan sonra 7900 dolara kadar düşdü. Ama şimdi 8200 dolara kadar yükseldi
member
Activity: 504
büyük ihtimal ile 10 k hedefini yakalayacak kısa zaman içerisinde büyük oranda sağlam bir boğa sezonu yakın bu aralar elindekinizi iyi değerlendirmenizde fayda var.
newbie
Activity: 252
sevgili canım kardeşim şahsen ben yakın zamanda 10000$ ulaşacağını düşünüyorum hata yıl sonu beklentim 25000$ dolar olacağını düşünüyorum altı binde alan arkadaşlar güzel kar edeceklerdir
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
Bugünkü Vinklevoss ETF önerisinin SEC tarafından reddi haberinin etkileri atlatır atlatılmaz, BTC yükselişine devam edecektir, sene bitmeden tekrar 10,000 USD'ı aşmasına

neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
bahsedilen seviyeyi aştı zaten şu aralar. ben daha fazla artış sergilemesinden ziyade eylül 24e kadar bu seviyede kalacağına inanıyorum 10k uzak şimdilik.
member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
bitcoin 30k dolarda dolur 300 dolarda her şey ihtimal dahilinde
newbie
Activity: 182
geçen akşam SEC tarafından etf işlemlerine onay verilmediği yani reddedildiği haberinden sonra bitcoin biraz sert düştü. gerçi şu vakitler toparlıyor gibi. 8000'in üzerine atarsa kendini biraz işimizi kolaylaştırır.
Pages:
Jump to: