Pages:
Author

Topic: !! BTC 7800$ sınırını aşıp 9k ve 10k seviyelerine ulaşabilir mi? - page 8. (Read 1037 times)

member
Activity: 182
Merit: 10
Tabi ki ulaşabilir. Bitcoinin hedefi 10000$. Benim tahminime göre en az bir yıl içinde 20000 i gecip yeni rekorlara koşacaktır.
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
şu eft konusu ve altlardan çıkıp btcye geçiş bitcoine iyi bir ivme kazandırdı. düşmesi için pek bir sebep de görülmüyor. neden olmasın?
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Böyle dinlene dinlene gitmesinde bir sakınca yok.altlar toparlansın sonra btc artsın sonra tekrar altlara bir toparlanma fırsatı versin.Çok sert yükselişler paniğe yol açıyor altcoinlerde.Ani dumplar oluyor buda piyasayı bozuyor.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Valla o sınırı aştı da 8200 civarlarında takılıyor kendi halinde cancagızım  Grin eğer 10k sınırını aşarsa bence psikolojik direnci de aşmış olacaktır.
member
Activity: 378
Merit: 11
8600-8800 için sınır diyorlar zaten 8500 den sonra düzeltme yapıldı ve tekrar yükselişe geçecektir. Bence agustos bitmesine yakın 10k üzerine kendisi atacaktır
jr. member
Activity: 448
Merit: 2
8000 oldu 8600 kırmasını bekliyoruz kırdığında kısa zamanda 10000 kapısına dayanır dayanmasına da önemli bir psikolojik sınır. Orayı geçer mi geçerse nasıl geçer muamma.
full member
Activity: 378
Merit: 102
Asıl hedef 9k, oralara çıkabilirse ordan da 11k beklentisi var. Ne kadar olcak bilemiyoruz bunlar tahmin sadece tabi, akümülasyon dönemi bir süre daha altlar için devam edicek diye konuşuluyor.
full member
Activity: 448
Merit: 124
beklentileri karşılayan ETF haberi de gelirse eylül ayında 10k ları görmemiz içten bile değil gibi gözüküyor zaman gösterecek tabi doğru olanı.
newbie
Activity: 280
Merit: 0
hocam inşallah valla beklentimiz o yönde, iyi yerlere gelmesini diliyorum ben bitcoinin, ki bence iyi yerlere de gelecek
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
son 4 haftanın 3 haftasında yükseliş görülüyor, totalde ayda %50 gibi bir artış oldu, önümüzdeki ay da %50 artsa 12-13k olur. necmettin batırel gibi söylersek "bi %50 daha bi %50 daha.." Cheesy
ya tamam her zaman doğrusal artacak diyen yok ancak inadına inadına "artmayacak düşecek bitecek ölecek" diyenlere de fazla kulak asmamak lazım...adama sorsan artacağına inanıyor ama "belirsiz bir gelecekte mitolojik bir hareketmiş" gibi inanıyor. iki tane ihtimal var ya artacak ya düşecek, şahsen artmasından yanayım
full member
Activity: 392
Merit: 100
Şu 8500ü geçse bir, sonrasında 10kya yolculuk olur inş 9kyı da aşabilirse, fakat yine döndü yükseldikten sonra şu 2-3 gün içinde umarım beklediğimiz olur yoksa yine düşmesi muhtemel görünüyor.
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
BTC 8500 sinirini yokladikdan sonra 8100 dolar şuanda. gerileme olmazsa hedef 9000 dolar!
member
Activity: 336
Metahash
Buradan iyice toparlanip yukarilara gider bencede ama piyasada ne zaman bu sekilde artis olsa pesinden haberler kotu gelmeye basliyor. Sosyal alanlarda haber vs yerlerde cikmasi lazim ki tekrar gecen seneki hareketi tekrar etsin
newbie
Activity: 252
vallah sevgili canım kardeşim bence 9 kat ile 10k arası az bile bence artık btc kimse tutamaz yavaş yavaş dirençleri kıra kıra gidecektir ben boğa ayının geldiğini düşünüyorum artk
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Arkadaşlar sizi de anlamak mümkün değil. Ya da bu piyasaya çok yenisiniz. Çünkü bu hep böyle gider; önce bitcoin çıkar, sonra para oradan altlara akar. Azıcık sabredip bekleyin.
member
Activity: 194
Bence 8000 dolar uzerinde bu haftayi bitirirse ve haftasonu sacma sapan bir haber gelmezse onumuzdeki hafta 10000dolar olur ve artik sezon degisimi basladi demektir
newbie
Activity: 84
Bugunu gordukten sonra ulasabilir ve ulasti demek guzel oldu. Ama ben hep altcoinlerde oldugum icin degisen bir durum olmadi. Btc olarak zarar usd olarak ayni kaldi hesabim
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
bence asıl sorulması gereken BTC 10 k olur mu sorusu değil. asıl sorulması gereken BTC 10 k olursa altlar nasıl tepki verecek. görünen o ki, BTC 200 dolarlık hareket yapsa bile altlar kan kusmaya başlıyor. nasıl pozisyon alacağımızı şaşırdık. altlarda tonla zararda olan arkadaşlar var

Aynen katılıyorum. Bitcoin ne yaparsa yapsın altlar olumsuz tepki veriyor. En azından altlar toparlasa iyi olacak.
member
Activity: 462
Dün uzun zamandır yaşamadığımız kadar yülsek bi talep vardı bitcoine şu an bir miktar düşüş söz konusu düzeltme çok normal 8k seviyesinden umarım 8800-9200 dirençlerine gideriz.
full member
Activity: 462
Merit: 107
gunluk grafikte ma200 8650 seviyelerine denk geliyor. eger orayi da gecip tutunursa bir ath daha gelebilir diye dusunuyorum. ancak o yukselis gelirse altlar dibinde dibine girecektir.
Pages:
Jump to: