Müsait olduğunuz bigün adliyeye gidip forumdaki konuşmaların ekran görüntülerini, samuray oç nun hakaretini herşeyi savcıya delil olarak sunup şikayetçi olun. Meydanı bu itlere bırakmayın.
Karaktersiz orosbu çocugu sen ne konusuyon ? Söyleki sen neyi konusuyon
en kısa zamanda halledeceğim
Karaktersizin çocuğu annesiz seni tek bir kayıt elle avradını .. ses kayıtlarını ekle 80 liralık satışım var mı diye sana demedim mi parça satısım yok bunu yazıylada söylemedim mi anasını avradını dikdiğim
ulan 80 lirayı neye karşılık alıyorsun adi it, ulan bir de eskiden o kadar hayvan haklarıyla ilgili uğraştım, köpeklere ayıp oluyor,
lan köpek o paraya gün boyunca dökümhanede çalışanlar var, bir de anasına küfür ediyor adamın, var ya senin gibi genetik bozuklukluğu olanlar dayaktan da anlamaz. ahlaksız it.
senin ananın ammından şırıngayla kan alıp götünden sikerim bak bunu unutma
telefon numaram 0545 908 06 93 yüreğin varsa beni ararsın
bacını siktiğimin cocugu seni işlem ücretim 80 tl ?
bugün bir yurtdısı etf ücreti 45 tl ye denk gelior sanane benim ücretimde sananeeeeeeeeeeeeee
adam bitcoin almayı bilmiyor benden almak istiyor ücret 80 tl yahu senin ananı sikmek için 500 tl verdim geçen neyi haketti it seni gelmiş burda konuşuyorsun
ne kadar orosbu çocugu varsa bu forumda toplanmış adam buraya tek bir kanıt eklememiş ahkam kesiyorsunuz yahu aranızda ne konuşma geçti ne fiyattan ne kurdan anlaştınız diyen yok bu adam sana niye para gönderdi diyen yok bu adam ne kadar ücrete ne kadar bitcoin istedi diyen yok bu adama parça satışın varmı diyen yok gelmiş burda ana avrat birbimize sövüyoruz.
Karaktersizler olayı en başından anlatıyorum aksini iddaa ediyorsa koysun kanıtlarını
1. kur söylemedik 300tl lik 500tl lik bitcoin alacaktı
2. dediki parça parça yapalım yok dedim parça satışım yok
3.hesap no sitedi kafasına göre 80 tl gönderdi
4.gönderdim dedi dedim bu şekilde işlem yapmıyorum
5.tamam abi dedi 70 gönder dedimki üstünü tamamla 300e işlemi yapalım
6.abi 50tl gönder ozaman dedi dedim üstünü tammalarsın alırsın bitcoini
7.ardına anama küfretti şimdi gel bakalım bunun aksini iddaaa ediyorsa anam bacım olsun burda bir tane garibana gönderecem 80tl yi yemin ederim
8.3 gündür küfür ediyoruz birbimize 80tl için bugün bi aksam yemegi + sigara 80tl bunun için benden sizin bana küfür etmeye ne hakkınız var
1. watsapp yazılı konuşmada sadece hesap bilgilerini gönderdi.
2. sesli aramada ise parça parça yapmasak iyi olur ama yinede SİZ BİLİRSİNİZ dedi.
3. kaç tl attınız diye watsaptan sordu.
4. ardından sesli aramada niye 80 atıyorsun diye bağırmaya başladı.
5. bana geri eft yap 10 tl ücret kes dedim, hayır 300 daha gönder dedi.
TÜM FORUMA OROSPU ÇOCUĞU DİYOR
bende sana diyorumki bu konu altına yazan 10 larca üyenin en çelimsizi bile seni fiziki olarak 3 ile katlayıp 5 ile sikmezse bende birşey bilmiyorum.
bak bu konuyu yaklaşık 3 bin kişi görmüş. ne olur ne olmaz tesadüfen birine denk gelirsin,isminde biliniyor zaten,sonu senin için pek haz verici olmaz.
normalde küfür etmekten pek hoşlanmam ama herkese orospu çocuğu diyorsun.. galiba çocukken anneni başkalarının altında çok görmüşsün ve herkesi kendin gibi sanıyorsun.sen 80 tl ye bunu yapıyorsan 90 tl ye de anneni gözden çıkartabilecek bir köpeksin.