Pages:
Author

Topic: btc alımı SAMURAY34 İTİNE 80 LİRA KAPTIRDIM HIRSIZ ONUR BERKTAŞ - page 4. (Read 7601 times)

sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Bu formda bilmiyorum neden ama ticaret yapmak Gö* istiyor hele tanımadığınız bilmediğiniz bir üye ile ticaret yapmak akıl karı değil. R10 da bile kaç kez dolandırılma vakası oldu yani inanmayın böyle kişilere.

R10 buradan daha beter bir platform. R10 da bile dolandırma oldu demişsiniz bu forum ne çektiyse r10 profili linki atanlardan çekti zaten  Cheesy Ama bu kişilere inanmamak lazım bu konuda katılıyorum size
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
Bu formda bilmiyorum neden ama ticaret yapmak Gö* istiyor hele tanımadığınız bilmediğiniz bir üye ile ticaret yapmak akıl karı değil. R10 da bile kaç kez dolandırılma vakası oldu yani inanmayın böyle kişilere.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Okullar açılsa da kurtulsak bu veletlerden. Siber Suçlara gidin bir dilekçe suç duyurusu tamamdır.Ondan sonra bu dolandırıcı uğraşsın dursun. Bir de pişkinlik yapıyor komisyon 80 TL diye. Bu adam senin banka hesabına yollamadı mı ? Geri yollarsin olur biter .

Gerizekalınjn evladı ben mi yolla dedim bana para ben yek bir konuşmada bana gönder demiş iyim bilip bilmeden neyi konusuyorsun sen parça prça satış yapmadıgımı söyledim adam kafasına göre 80 lira gönderiyor benimde komisyon işlem ücretim 80 tl varsa itirazın siktir olup gidersin şikayetini edersin kafasına silahmı dayadım it olu it seni ben mi gönder demişim

Yaptığın hakaretleri aynen iade ediyorum.
80 TL lik bir komisyonu neye göre alıyorsunuz. Adama birşey vermemişsiniz ki .

Sadece örnek vererek anlatayım siz adama 1 btc satacaksınız diyelim. 10000 lira istiyorsunuz adam size  yanlışlıkla 800 lira yolladı. Bu benim komisyonum deyip 800 liranın üstüne mi yatmaniz lazım.
Ticaret ahlakı denen birşey var.Ama sizde ne ahlak ne de ticaret ahlakı olmadığı kesin.

Bu arada konuyu açan arkadaş parayı hangi banka hesabına yolladiysa bir söylesinde Şu müdür yardımcısıyla(!)  bir hesaplaşalım.Böyle bir müdür yardımcısı olduğunu da sanmıyorum ama bir bimere bakar.

Bitcointalkta hakaret serbest banlamıyorlar diye
küfürler havada uçuşuyor.

Ben hala bir velet olduğunu düşünüyorum.Bu arada konuyu açan arkadaşta suçsuz değil sen niye adamla ne kadar btc alacağını konuşmadan hemen parayı yolluyorsun.
hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
Ben bu arkadaşın öğretmen olduğuna inanıyorum neden derseniz güzel bir ders veriyor insanlara daha nasıl inanacaksınız allah aşkına

ne yapsın size başka öğretmen olduğunu kanıtlaması için

Bak Konu sahibi arkadaş aldı dersini bu öğretmen arkadaşımızda verdi dersini ders ücretinin parasınıda aldı

hala sorgulama yapmayın bu adama sorsanızda değişmez.

Baştan bişi söylemediği için dersi alan arkadaş 80 TL ye ders almış oldu

Bu öğretmen denilen arkadaş ise ders bitiminde al sana 80 TL ye ders verdim demiş.

şikayetçi isen ben sana söylemediğimi kanıtla diyor.

Konu sahibi arkadaşda atsın yazışmayı

Kısacası

Konu sahibi arkadaş en güzeli gidicek elindeki dekont ile konuşma kayıtlarıyla birlikte şikayetci olacak.

evet bende onu diyorum işte olsun olsun ki haklı çıksın

ben demişmiyim bana para gönder?
ben demişmiyim 80tl lik satışım var
ben defalarca dedimki parça satışım yok ! yok ! yok !

Komisyon alış veriş gerçekleştiğinde alınan bir aracılık ücretidir. Sen bir alış veriş gerçekleştirmemişsin.

Cheesy beynini yaktın.ahahaha .

aynen lan samuray 34 müdür yardımcısı öğretmen onur bilmem ne . alişveriş yok ortada neyin komisyonunu aliyosun.

bu arada konunun başinda ki üçkağitçi oldugumu  kanitlayin kimi dolandirmişim vs diyordun ya ona cevaben verdiğim linkteki arkadaşin ödemesini de yapmamişsin. neden kabul etmiyorsun  dolandirici oldugunu.üçkağıtçı şerefsiz bir insan oldugunu. aç bir köpek oldugunu neden diyemiyosun ki ?  milleti çarparken iyi paralari yerken iyi bunlari da söyle bence.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Ben bu arkadaşın öğretmen olduğuna inanıyorum neden derseniz güzel bir ders veriyor insanlara daha nasıl inanacaksınız allah aşkına

Bak Konu sahibi arkadaş aldı dersini bu öğretmen arkadaşımızda verdi dersini ders ücretinin parasınıda aldı

Bu öğretmen denilen arkadaş ise ders bitiminde al sana 80 TL ye ders verdim demiş.

Kısacası

Konu sahibi arkadaş en güzeli gidicek elindeki dekont ile konuşma kayıtlarıyla birlikte şikayetci olacak.

Komisyon alış veriş gerçekleştiğinde alınan bir aracılık ücretidir. Sen bir alış veriş gerçekleştirmemişsin.
member
Activity: 84
Merit: 10
BitCoin Satılır - Alınır

Kısacası

legendary
Activity: 1122
Merit: 1019
Bitcoin Trader

Kısacası

hero member
Activity: 728
Merit: 501
Gerçekten öğretmen olduğuna inanıyor musunuz siz bu arkadaşın Huh Çok iyimser bir düşünce olur bu arkadaşın eğitimci olduğunu düşünmek eğer gerçekten eğitimciyse gerçekten daha kötü.
sr. member
Merit: 306
Güzel ülkemin karaktersiz insanları zorunuZa giden şey nedir ? Benim işlem ücretim bu kadar
Ben bana pra gönder demedim
Ben 80 tl lik satış yapıyorum da demedim
Minimum 300 tl dediğimide söyledim atsın whatsap kayıtlarını

Sen adama önceden belirttin mi işlem ücreti olarak 80 türk lirası ücret aldığını  Huh Madem bu kadar haklısın konuşma kayıtlarını sen at foruma diyelim biz de samuray34 haklıymış diye sen de kurtul bu ithamlardan.

şikayeti olan adam kanıtını ekler şikayetim bu der benim bir derdim yok !
kendisine defalarca söyledim parça parça satışım yok minimum işlem tutarı 300tl diye
kendisi zaten btc tutarını belirtmedi borsadan karımı alıp gönderecem
e bunun neresi yanlış sen 20 liraya yaparsın ben 80e yapıyorum sanane ?

güzel kardeşim versene öğretmen oldugun okulun adını bir güzel zıplatalım seni , az biraz delikanlı olsana
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Ya samuray34 güzel kardeşim diyelim sen bir bakkala gittin dolaptan su aldın ödeme yapmadan içtin adama su için parayı sordun adam bin lira dedi böyle iş olur mu Huh Bu iş etik değil ve seni temin ederim yasalda değil.
member
BitCoin Satılır - Alınır
Güzel ülkemin karaktersiz insanları zorunuZa giden şey nedir ? Benim işlem ücretim bu kadar

Sen adama önceden belirttin mi işlem ücreti olarak 80 türk lirası ücret aldığını  Huh Madem bu kadar haklısın konuşma kayıtlarını sen at foruma diyelim biz de samuray34 haklıymış diye sen de kurtul bu ithamlardan.

şikayeti olan adam kanıtını ekler şikayetim bu der benim bir derdim yok !
kendisine defalarca söyledim parça parça satışım yok minimum işlem tutarı 300tl diye
kendisi zaten btc tutarını belirtmedi borsadan karımı alıp gönderecem
e bunun neresi yanlış sen 20 liraya yaparsın ben 80e yapıyorum sanane ?
sr. member
Activity: 546
Merit: 262

member
BitCoin Satılır - Alınır

ulan salak herif satmıyorsan geri ver parasını 300 tl de sana 80 tl komisyon mu verecek yani 300+80 tl şeklindemi anlaştınız eğer öyleyse sen atsana whp konuşmalarını mal herif sende yokmu ki onun atmasını bekliyorsun

Gerizekalı benim işlem ücretim 80 tl sanane ?
Şikayetci olan o eklesin ben gönder demişmiyim parça satışım olmadığını belirttim
sr. member
Activity: 505
Merit: 252

ulan salak herif satmıyorsan geri ver parasını 300 tl de sana 80 tl komisyon mu verecek yani 300+80 tl şeklindemi anlaştınız eğer öyleyse sen atsana whp konuşmalarını mal herif sende yokmu ki onun atmasını bekliyorsun
member
BitCoin Satılır - Alınır
sr. member
Activity: 476
Merit: 300
Adam zeytinyağı resmen. Türkiyede bunun gibiler zengin oluyor işte. Kandırcak birini hep buluyorlar.
Ama az çok demeyip kanıt varsa bunları süründürmek lazım.

yok be hocam nerden bunun gibiler zengin oluyor allahini seversen bunun gibiler işte burada 3 - 5 liraya milletten zılgıt yiyor küfür yiyor bunlar böyle insanlar işte yapacak bişi yok . bu adam mimli zaten bu forumda ve bunun gibi bikaç tane daha forumda daha öncede malüm olan sitede görmüştüm bir kere bu nickle ilgili işlem oradaki dolandirilan arkadaş  baya işin peşine düşmüştü ama bu tarz insanlar bu ülkede  hiçbir cezaya maruz kalmiyorlar ya ona yaniyorum. en azindan banka hesaplari bloke edilsin de kullanamasin dingil.
hero member
Activity: 1078
Merit: 537
Adam zeytinyağı resmen. Türkiyede bunun gibiler zengin oluyor işte. Kandırcak birini hep buluyorlar.
Ama az çok demeyip kanıt varsa bunları süründürmek lazım.
legendary
Activity: 1122
Merit: 1019
Bitcoin Trader
Adam haklı beyler

adam hakkı olan 80 TL yi komisyon olaak almış (kendince belirlediği komisyon ki Ben bile bu kadar komisyon almıorum helal olsun)

Adam btc istiyorsan ben aradaki komisyonu aldım kalan için btc istiyorsan onu geçeyim para gonder diyor

yani .... yine .... için para istiyorum meselesi Smiley
member
Activity: 70
Okullar açılsa da kurtulsak bu veletlerden. Siber Suçlara gidin bir dilekçe suç duyurusu tamamdır.Ondan sonra bu dolandırıcı uğraşsın dursun. Bir de pişkinlik yapıyor komisyon 80 TL diye. Bu adam senin banka hesabına yollamadı mı ? Geri yollarsin olur biter .

Okulunu başlatma ben müdür yardımcısıyım  it herif

Nacizane tavsiyem, yaptığınız saçmalıklar için özür dileyip dolandırdığınız kişilerle paralarını iade ederek anlaşma yoluna gitmeniz. Yoksa gerçekten başınız büyük belaya girecek. Yaşınızın oldukça ufak olduğunu tahmin edebiliyorum, hayat tecrübeniz bana göre oldukça az, şu an için belki değil ama ileride sicilinizin temiz olmaması toplumun büyük çoğunluğu tarafından dışlanmanıza sebep olacaktır. Çalışma alanlarınız bile sınırlı olacaktır.
sr. member
Merit: 306
şu okulunun ismini söylesene buradan zıplatalım seni sayin müdür yardımcısı , sonra görelim el mi yaman bey mi yaman diye
Pages:
Jump to: