Pages:
Author

Topic: btc alımı SAMURAY34 İTİNE 80 LİRA KAPTIRDIM HIRSIZ ONUR BERKTAŞ - page 7. (Read 7601 times)

sr. member
Activity: 294
Merit: 250
Geçmiş olsun hocam, keşke alışverişten önce biraz araştırma yapsaydınız. En iyisi borsaları kullanmak kafanız rahat olur.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
Ben bu şerefsize zaten negatifi basmıştım. Keşke bi kontrol etseydiniz.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Bile bile lades olmuşsun birader konuda yazdık bu adam müdür yardımcısı olamaz, bir müdür yardımcısı insanlara küfür etmez, memur biri bu kadar rahat davranamaz, dolandırıcı olmayan adam kanıtları koyar dedik. Su iç artık birde git dilekçeni verde senin gibi başkalarının canınıda yakmasın.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Benim bir arkadaşta bundan hesap satın almayı planlıyormuş bana escrow olur musun dedi.Dedim beni kabul etmeyebilir ama forumda güvenilir isimleri öner onları kabul eder etmemiş dedim sakın alışveriş yapma demek cidden dolandırıcıymış vay be yazık günah.
legendary
Activity: 1122
Merit: 1019
Bitcoin Trader
Abicim adam müdür yardımcısı ya yapmaz Smiley)

ulen varya ne diyim bu tur adamlara

oncelikle konu sahibi arkadaş geçmiş olsun diyorum.

Devamında gerek konu üzerinden çoğu kişi escrow u belirtmiş

devamında bu adamın burada konusu mevcuttu

hiç bakmadın mı

full member
Activity: 154
Merit: 100
ONUR BERKTAŞ
0545 908 0693
BU ŞEREFSİZDİ

Bu adam dolandırıcılıkdan fişlenmiş zaten keşke cepno sorgulama yapsaydınız. Ama şikayette bulunursanız telekomdan yer tesbiti ve kanıtlarla ödemenizi fazlasıyla geri alırsınız.
legendary
Activity: 2240
Merit: 1112
LLP Programming & Electronics
Şu konuda ki  müdür  yardımcısı değil mi o   Wink

https://bitcointalksearch.org/topic/silinsin-2042136
sr. member
Activity: 505
Merit: 252
geçmiş olsun hocam başlığa kişinin gerçek adını yazda hocam google da arattığınızda dolandırıcı olarak ismi çıksın
newbie
Activity: 34
Merit: 0
Merhaba,

Öncelikle geçmiş olsun. Yaşadığın olayı basit bir şekilde kağıda dökerek ikamet ettiğin şehirde yer alan cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunabilirsin. Parayı gönderdiğin banka dekontu ve özel mesajların çıktısını da eklemeyi unutma. Daha fazla yardıma ihtiyaç duyarsan bana özel mesaj atarak ulaşabilirsin.

Edit:
Şöyle bir konu var kendisi ile ilgili, doğrudur yanlıştır bilemem tabii.
https://forum.donanimhaber.com/dikkat--116076669

member
Activity: 61
Merit: 10
80 tl mi çaldı samuray 34
o benim 18 saatlik çalışmamdı
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Yenisiniz diye hatırlatmakk istedim forumda hangi kurdan istediğinizi belirtin bence bu arada skype üzerinden sakın al/sat yapmayın forumda güvenilir üyelerin nickleriyle skype oluşturulup dolandırıcılık yapılıyor dikkatli olmak lazım bunlara karşı.
hero member
Activity: 953
Merit: 504
Forumda güven kazanmış insanlar haricinde Tanımadığınız insanlarla escrowsuz işlem yapmayın. İyi alışverişler
member
Activity: 61
Merit: 10
300-500 tl lik btc alınacaktır.
ödeme işbank.
sadece güvenilir üyelerden alınacak.
iletişim dm.
Pages:
Jump to: