Pages:
Author

Topic: [Btc-e.com] PARA Yükleme Yöntemleri? - page 4. (Read 27525 times)

newbie
Activity: 7
Merit: 0
November 27, 2013, 03:39:44 PM
Yandex money üzerine para yükledim, alfacashier üzerinde hesap açtım. Litecoin almak istiyorum ama bir kaç sorum var.

1- Yandex wallet ve Litecoin wallet ne oluyor tam olarak? Yandex money hesabımızdan mı bahsediyor? Litecoin wallet nerden edinebilirim?
2- Neden bir cüzdana ihtiyaç duyuyoruz? Sistemler bizim yerimize saklamıyor mu?
3- Alfacashier'da Yandex > BTC-E 0 USD görünüyor ve almak istediğimizde alamıyoruz. Başka bir yolu mu var acaba?

Newbie olduğum çok açık sanırım
sr. member
Activity: 896
Merit: 250
November 27, 2013, 02:42:29 PM
ona tam emin olmak lazım garanti bankası nakit çekim olarak değerlendiriyor diğer bankalarda öyle değerlendiriyordur muhtemelen siz bir bankanızın müşteri hizmetlerini arayıp sorsanız bizi de aydınlatsanız iyi olur aslında

Benim provizyonda öyle birşey görünmüyor yandex money şeklinde yazıyor. ortalığı bulandırmanın anlamı yok

hangi banka???

vakıfbank - world card
newbie
Activity: 42
November 27, 2013, 01:55:06 PM
Exchange in this direction is not available for your country  şeklinde uyarı veriyor.
Ülkeyi mi değiştirmek lazım.

Secilen degistirme yontemi yasadınız ulkede mevcut degil diyor.

Yav onu anladık da neden verdi onu anlamadık. Yandexden parayı geri mi çekelim napalım.

Turkiyeden bitcoin almak hem çok pahılı ve zor, internet banka sistemi berbar.
Ben hollanda`dan geliyorum, kardeşim hala orada.
Western union ile para gönderiyorum ona, oda oradan İDEAl diye instant buy sistemi var www.bitronic.nl alıp bitcoinları bana gonderiyor.
En hesabli saglam yontem bu.

BTC Turk fiyatları cok yuksek
newbie
November 27, 2013, 01:15:14 PM
ona tam emin olmak lazım garanti bankası nakit çekim olarak değerlendiriyor diğer bankalarda öyle değerlendiriyordur muhtemelen siz bir bankanızın müşteri hizmetlerini arayıp sorsanız bizi de aydınlatsanız iyi olur aslında

Benim provizyonda öyle birşey görünmüyor yandex money şeklinde yazıyor. ortalığı bulandırmanın anlamı yok

hangi banka???
full member
Activity: 224
Merit: 100
November 27, 2013, 01:09:43 PM
Exchange in this direction is not available for your country  şeklinde uyarı veriyor.

Yav onu anladık da neden verdi onu anlamadık. Yandexden parayı geri mi çekelim napalım.
newbie
November 27, 2013, 01:02:43 PM

sr. member
November 27, 2013, 12:58:34 PM

full member
Activity: 224
Merit: 100
November 27, 2013, 12:47:38 PM
newbie
November 27, 2013, 12:36:30 PM
sr. member
November 27, 2013, 12:31:39 PM
Arkadaşlar,

Kredi kartları bu tarz işlemleri nakit çekim olarak görür ve nakit çekim ücreti ve faiz işletir. Kar edecez derken zarar etmeyin Smiley.

nasıl yani bizim yandex money araclığı ile alfacashier dan yaptığımız döviz harcaması nakit çekim mi oluyor ? Angry
pap
newbie
Activity: 40
November 27, 2013, 11:51:46 AM
Üstadlar,
Alphacashier benden yüzde %8 komisyon istiyor yandexle bitcoin almak için daha önce başına gelen var mı acaba
member
Activity: 168
Merit: 10
November 27, 2013, 11:51:03 AM
Arkadaşlar,

Kredi kartları bu tarz işlemleri nakit çekim olarak görür ve nakit çekim ücreti ve faiz işletir. Kar edecez derken zarar etmeyin Smiley.
newbie
Activity: 3
November 27, 2013, 11:44:51 AM
mail şifren olabilir yada yandex cüzdanı oluşturduğunda şifre girmeni istedi oradaki şifreyi istiyor senden ?

cep numaramı cüzdan oluştururken kaydettiğim için ancak 3 gün sonra alabileceğim payment password ü. aktarım yapacak olan arkadaşlar bu konuya dikkat etsinler. 3 gün beklemek zorundayım şimdi. aşırı derecede saçma.
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
November 27, 2013, 11:44:27 AM
Arkadaşlar  yandex money ile 3303 ruble aldım.  alfacashier de de hesap açtım. yandexten alfa ya parayı nasıl aktarıyoruz bilen yardımcı olabilir mi (:

alfacashier üzerinden yandex > bitcoin

yani you give bölümden yandex seç daha sonra you recevire de sonra kaç ruble alacağını yaz daha sonra da yandex üzerine onay gelecek onayla direk olarak almış olursun.

teşekkür ederim. 

payment password istiyor. ben böyle birşey oluşturmadım yandexte.  unuttum seçeneğini seçiyorum ama hata veriyor. telefon numaramı yeni kaydettiğim için. sorun nedir acaba ?
payment şifresinde bende takılmıştım telefonunu yeni eklediysen 3 gün beklemen gerekiyor sıfırlama smsi istemek için
newbie
Activity: 15
November 27, 2013, 11:37:01 AM
arkadaşlar bir şey rica edeceğim yaptığınız ve sonuca ulaşan işlemlerin ekran görüntüsü ile paylaşırsanız çok iyi olur. hem bizim için kolay bir yöntem olur hem de yorum kirliliği önlenmiş olunur. teşekkürler.
member
Activity: 182
November 27, 2013, 11:27:36 AM
mail şifren olabilir yada yandex cüzdanı oluşturduğunda şifre girmeni istedi oradaki şifreyi istiyor senden ?
newbie
November 27, 2013, 11:24:55 AM
Arkadaşlar  yandex money ile 3303 ruble aldım.  alfacashier de de hesap açtım. yandexten alfa ya parayı nasıl aktarıyoruz bilen yardımcı olabilir mi (:

yani you give bölümden yandex seç daha sonra you recevire de sonra kaç ruble alacağını yaz daha sonra da yandex üzerine onay gelecek onayla direk olarak almış olursun.

teşekkür ederim. 

payment password istiyor. ben böyle birşey oluşturmadım yandexte.  unuttum seçeneğini seçiyorum ama hata veriyor. telefon numaramı yeni kaydettiğim için. sorun nedir acaba ?
member
Activity: 182
November 27, 2013, 11:16:18 AM

newbie
November 27, 2013, 11:02:03 AM
sr. member
November 27, 2013, 10:39:12 AM
işbankası ile işlem benimde tamamdır 45 dk önce  yandex cüzdana 3150 rub aldım daha sonra alfacashier de btc-e ye gönderim yaptım. hızlı oldu sadece alfacashier>btc-e gönderirken gönderirken 5 dk bekledi ne oldu filan derken baktım geçmiş Cheesy Cool

direk alfacashier den de btc alabiliyorsunuz. çok mu fark acaba ben gözden mi kaçırdım ?  Huh
Pages:
Jump to: