Pages:
Author

Topic: BTC Kasası Başlangıç 1000$ [DENEME] [BTC-E] - page 2. (Read 7239 times)

sr. member
Activity: 336
Merit: 250
23.60 dan LTC / 728 BTC ler bozuldu.. // LTC ye satış sinyali düşmedi ama BTC ye düştü..
member
Activity: 182
Merit: 10
Bilgilerinizden dolayı teşekkür ederim.
sr. member
Activity: 558
Merit: 251
şuan ltc 23,1 seviyesinde takıldı kaldı ne yukarı nede aşağı hareket ediyor. acaba geri 22-21 seviyesine çekilirmi

newbie
Activity: 26
Merit: 0
LTC kasamızı %7.5 arttırdı daha fazla açgözlülük yapmasakmı ?
22 seviyelerindeyken 22.50den sattım şuan 23.70 seviyelerinde şahsi fikrim sert düşüş beklemiyorum yarın 23.50-24.50 seviyelerinde kalacaktır.
sr. member
LTC kasamızı %7.5 arttırdı daha fazla açgözlülük yapmasakmı ?
newbie
Activity: 36
22 den aldıklarımızı bi 22.80 den versekmi acaba ya sat sinyali düşmedi ama tırsıyom eheh SmileySmiley
sende tırsarsan biz ne yapalım:)
sr. member
22 den aldıklarımızı bi 22.80 den versekmi acaba ya sat sinyali düşmedi ama tırsıyom eheh SmileySmiley
sr. member
açıkcası yatırımım yüklü olduğu için yazdıklarınızı uygulamaya çok cesaret edemedim ama etseydim baya bir karım olacaktı. yanlız yinede tebrik etmek istedim tahminlerinizin doğruluk oranı müthiş.

Teşekkürler Smiley
sr. member
Sat verdi amma velakin dersanedeyim yahu..
full member
Activity: 1358
Merit: 193
açıkcası yatırımım yüklü olduğu için yazdıklarınızı uygulamaya çok cesaret edemedim ama etseydim baya bir karım olacaktı. yanlız yinede tebrik etmek istedim tahminlerinizin doğruluk oranı müthiş.
newbie
Activity: 24
LTC için 22 dolardan alım sinyali geldi. Birazdan BTC içinde gelecektir.
hocam matrikse eklediler mi btc'yi sonuç alabildin mi?

maalesef

uyuduk artık ama ya böyle işlemmi olur abi aç şu makinayı da yarsın ortalığı peh ya
o değilde konuyu çözmeye çalışıyorum anlamadım:) ne o neyi ne zaman alacaksınız? biri anlatsın
sr. member

maalesef

uyuduk artık ama ya böyle işlemmi olur abi aç şu makinayı da yarsın ortalığı peh ya
newbie
Activity: 26
newbie
Activity: 19
ben 22.05 den aldım az miktarda. deneyelim bakalım Smiley
newbie
Activity: 32

Takipdeyim dostum.
Sistem al dediği zaman almak niyetindeyim  Smiley
sr. member
sr. member
705 den al diye sistem zorluyor ama alsammı almasam mı karar veremedim yahu..
newbie
Activity: 32
717 Sat sinyali düşmüş bulunmaktadır. Patron can sıkıyor Smiley Bugun acayip durgun hiç fiyatlamalarda asilik yok Smiley
+15$

Cumartesi günleri genelde sakin geçiyor dostum.
Ben de bir kaç haftadır gözlem yapıyorum. Genelde Cuma - Pazar arası sakin oluyor.
sr. member
717 Sat sinyali düşmüş bulunmaktadır. Patron can sıkıyor Smiley Bugun acayip durgun hiç fiyatlamalarda asilik yok Smiley
+15$

newbie
Activity: 19
saatlik RSI göstergeleri sat aralığında geziniyor. yaklaşık 3 saattir 724-732 bandında. böyle devam ederse saatlik al-sat işlemleri şuan için pek parlak gözükmüyor.

6 saatlik tablolara baktığımızda da iş bambaşka. uzun vadede işler iyi gidiyor gibi duruyor. dün yapılan ön görülere göre şu saatlerde beklentilerimiz 770-800 aralığıydı fakat o noktalara hiç gelemedi. 730 direnci kırılamadı bir türlü. izlemeye devam. benim görüş ve yorumlarım bunlar. siz neler düşünüyosunuz arkadaşlar?
Pages:
Jump to: