Pages:
Author

Topic: BTC Kasası Başlangıç 1000$ [DENEME] [BTC-E] - page 4. (Read 7239 times)

sr. member
Activity: 336
Merit: 250
BTC-E üzerinden yapılmaktadır hocam Smiley
full member
Activity: 182
Merit: 100
Söz konusu alımları kaldırdılar. Ben bu tarz satış emirlerini piyasayı baskılayıp, fiyatı küçük operasyonlarla 10-15 BTC aşağıya çekme ve sonrasında yeniden BTC alıp bu seferde yukkarı sinyali oluşturma şekliyle para kazanan büyük yatırıımcılar olduğunu düşünüyorum.

@to1ga
Birde hangi BTC marketin grafiğini yorumluyorsun söyleseydin daha iyi olurdu...
sr. member
Activity: 896
btc-e de şu an 718 USD'den 1000 adet 720 USD'den de 500 adet, 715 USD'den 300 küsür  btc satılıyor, direnç koydular  Angry zor yükselir

şu anki durum hemen hemen 1,25 Milyon Dolarlık satış
sr. member
732 den stop sinyali verdi.
sr. member
Başarılar.

Doların artışı grafiğe değil habere bağlı. Çok daha yukarıları görür ülkede bu siyasi kriz varken.
Teşekkür ederim
3 yıldır borsacıyım ne gazete okurum ne haber kanalı dinlerim nede KAP haberlerine bakarım hocam..
Haberler her zaman insanları yanıltır benim için tek gerçek indicatorlerim onlar bana hiç yalan söylemediler. Smiley
EFS
staff
Activity: 3822
Merit: 2123
Crypto Swap Exchange
Başarılar.

Doların artışı grafiğe değil habere bağlı. Çok daha yukarıları görür ülkede bu siyasi kriz varken.
sr. member
Activity: 896
mevzu ne anlamadım  Huh
sr. member
Dolar 2.04 2.05 lerdeyken 2.30 ları çok rahat görecek dediğim insanlar benle dalga geçti borsaya yumuldukça yumuldular şimdi fikrimi soruyor.. O insan burada kendini biliyor buda ona kapah olsun.. **** GRAFİKLER ASLA AMA ASLA YALAN SÖYLEMEZ.. **** Yarattığım indicatorlere ve bulduğum formasyonlarıma çok güveniyorum..

sr. member

İlk sinyalim saatlikte 732 dolardan düşmüş bulunmaktadır.
sr. member
Denediğim sistemlerim olumlu yanıt verince sizlerede kazandırabilme adına açtığım bir konudur bu.. Hayırlısı bakalım inşALLAH kazanabileceğiz..
Pages:
Jump to: