Pages:
Author

Topic: BTC Kasası Başlangıç 1000$ [DENEME] [BTC-E] - page 3. (Read 7239 times)

member
Activity: 182
Merit: 10

Güzel bilgiler teşekkür ederiz. Wink
sr. member
Activity: 336
Merit: 250
Dün gece 1 de yattım rüyamda işime yarayacak çok önemli bir kod gördüm kalktım ve hemen uyguladım saat 5 gibi yattım..
Sonuç ortada dipten mal alabiliyorum..
İnşALLAH kazanacağız hepimiz..
Dersaneye gitmem gerekiyor..
12 ye kadar yokum Smiley
sr. member
Teşekkürler Smiley
Birisi büyük miktarda BTC almış olmaliki patronu sinirlendirmiş boş boş indicatörleri şişirip duruyor. Saat 06:00 da 706 dan alım sinyalim düşmüş
newbie
Activity: 36
Merit: 0
ilgiyle takip ediyorum
teşekkür ederim vakit ayırıp yaptığınız bilgilendirmelere

to1ga sağolsun şuana kadar yaptığı analizler ortada... kurduğu sistemi pek anlatmasada iyi iş çıkardığı kesin. hedefe 1000 dedi bindirdi bizi bir alamete Smiley
tekrardan teşekkürler
dün mesajı birkaç saat evvel görmüş olsam 738 den btc almamış olacaktım Smiley
ama en azından şimdi biraz umudum var Smiley
newbie
Activity: 19
ilgiyle takip ediyorum

to1ga sağolsun şuana kadar yaptığı analizler ortada... kurduğu sistemi pek anlatmasada iyi iş çıkardığı kesin. hedefe 1000 dedi bindirdi bizi bir alamete Smiley
newbie
Activity: 36
ilgiyle takip ediyorum
newbie
bende 708'e sat koymuştum.şimdi kaldırdım daha yukarı koymayı planlıyorum fakat endişelerim var.senin ön görün nedir?

Valla benim sisteme hala daha al sinyali düşmedi.. saatliğe göre fena yukarı fırlıcak ama.. Sabaha bi 750 - 800 arası görmüş olacaktır muhtemelen..

ben biraz erken birazda acemice davranıp alım yaptım dediğim gibi. kendi hesaplarıma göre de 708 diye düşündüm ilk hedefi fakat az önce üzerine çıktı. şimdiki hedef 720.

bende sabaha iyi bir rakamla girmesini bekliyorum ama 800'ü bulur mu endişeliyim. iyi bir yükseliş yakalansa bile 750 seviyelerinde sağlam direnç olur diye düşünüyorum. biraz analitik biraz hissiyatla devam bakalım Smiley
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
He işte düşmemesi için direnç,çıkması için destek aynı şey Grin
sr. member
695$ da ciddi dirençler var.

695 de destek vardır hocam Smiley
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
695$ da ciddi dirençler var.
sr. member
bende 708'e sat koymuştum.şimdi kaldırdım daha yukarı koymayı planlıyorum fakat endişelerim var.senin ön görün nedir?

Valla benim sisteme hala daha al sinyali düşmedi.. saatliğe göre fena yukarı fırlıcak ama.. Sabaha bi 750 - 800 arası görmüş olacaktır muhtemelen..
newbie
sr. member
15 likler 700 den alım sinyalim onaylanmış daha garantiye almak için 30 luğu bekliyorum.
full member
Activity: 224
Merit: 100
hangi dilde konuşuyoz biraz daha net konuşalım Smiley
newbie
685 küsürlerden girdim 675 gibi stop loss düşünüyorum. 700 üzerine çıkarsa yürür gibi geliyor bakalım hayırlısı...
newbie
aynı fikirdeyim bu noktalarda güçlü dirençler var takipteyim sürekli. risk alıp almama konusunda gidip geliyorum.
sr. member
685 ve düşmeye devam edicek gibi duruyor. 670'den de aşağı inmesi durumunda 600'lerin altına iner diye düşünüyorum.

Yukarı güçlü vuracakta o noktayı yakalamaya çalışıyorum..
newbie
685 ve düşmeye devam edicek gibi duruyor. 670'den de aşağı inmesi durumunda 600'lerin altına iner diye düşünüyorum.
sr. member
692 den alıyorum. 689 stop yapmama sebebiyet verir.
newbie
700 desteğide aşağı doğru kırıldı kırılacak gibi duruyor. sizce durum nasıl devam eder düşünceleriniz neler arkadaşlar.
Pages:
Jump to: