Pages:
Author

Topic: Btc usul usul 5k altına düşebilir vaziyet almakta fayda var. - page 2. (Read 732 times)

member
Activity: 742
Merit: 19
Aynen btc usul usul bugün 6900 dolara vurdu.Ve çıkışı devam ediyor BTC'nin.Şu saatten sonra BTC'nin düşmesi zor.Burada önemli olan altcoinlerin durumu.Altcoinlerde yükseliş ne zaman başlayacak bunu öngörmek gerekir.O yüzden altcoinleri takip etmeye devam.
full member
Activity: 784
Merit: 120
Açıkçası sana katılmıyorum. Bitcoin yavaş yavaş yükselmeye devam ediyor ve edecektir. Küçük doz düşmelerin yanı sıra 5 bin dolar altına inmeyeceği kanısındayım. Çünkü halving yaklaşıyor. Halving olduğu zaman Bitcoin yine bir yükselişe geçecek daha sonra da sanırım düşüş olur ama ne kadar olur bilemiyorum.
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
Yav yine mi hüsran.. Gerçi bize bile artık normal geliyor 5k' nın altına düşmüş çıkmış. Ne olacaksa olsun abi yıldım artık valla. Sanki boğa gelse de kimsede hal kalmayacak gibi görünüyor. O kadar bezdirdiler ki insanları yani artık diyecek pek bir şey yok.. Hayırlısı olsun bakalım hepimiz için.
jr. member
Activity: 378
Merit: 3
Sanki o düşüş 5k altında değil de 6 bin dolarlarda olacak gibi görünüyor yükseliş hızına baktığımızda. Neredeyse soluklanmıyor bile.
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
ALtlarla bitcoinin beraber yükselmemesi bitcoinin ralliye başladığını gösterir o yüzden ben pozitif bakıyorum bu duruma. Yükseliş hızlandıkça geri çekilme düzeltme ihtimali fazlalaşıyor.
member
Activity: 434
Merit: 16
Şu altlarda artık BTC ile doğru orantılı yükselmeye başlasa iyi olacak ya.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Artık buralardan düşmesi lazım.Soluksuz düzeltmesiz bir bitcoin bizi çok fena terste bırakır ben söyleyeyim.Altların kan ağlamasıda zaten piyasada hala anormal şeylerin döndüğüne kanıttır.Binance hack palavrasıda cabası.
jr. member
Activity: 238
Merit: 1
Bitcoin çok hızlı yükseliş gösterdi.MarketCap 185 Milyar $a kadar çıkmış durumda.Buradan yukarıya doğru hareket bende beklemiyorum artık düşüş başlayabilir.
full member
Activity: 1386
Merit: 116
Ne düşmesi soluksuz yukarıya doğru çıkmaya devam ediyor bir çok kişi terste kalmış sanırım. Kendi adıma umarım bu yukarı doğru giden trend 10k üstüne kadar atar kendini.Zira bu piyasanın bitcoinin yükselmesine çok ihtiyacı var.
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
Bana da öyle geliyordu ama binance olayına rağmen yükselmeye devam etmesi bu düşüncemi ortadan kaldırdı.
jr. member
Activity: 266
Btc 7k'ya doğru gidiyor.Altcoinler böyle düşüşe devam ederse bu kaçınılmaz gibi gözüküyor.İyice güç toplugor btc.Altcoinler ise her gün kan kaybediyor.Bakalım ne olacak sonumuz.
jr. member
Activity: 280
Normalde böyle olmamalıydı.Btc 19k'ya giderken altcoinlerde tarihi ath''lar yapmıştı.Beraber çıkmışlardı.Şimdi btc altcoinleri fena eziyor.Ne kadar ezecek belli değil.Altcoin piyasası hala düzelmemiş bunu söyleyebiliriz şu anda.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
Bu arkadaş bunu dediğinde fiyat 5700 dü. Buraya not içmekte fayda var bulun bakalım ilerde fiyat yükselecek mi yoksa düşecek mi bana yükselecek gibi geliyor ve boşuna panik yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. Tamamen spekülatif bir düşünce

tarihe not düşmek adına bunu yazmıştım, şu anda btc 6k sınırını aştı..
hero member
Activity: 938
Merit: 501
Nazar değdirmeyelim BTC gayet güzel bir kararlılıkta yükselişini sürdürüyor Grin 6k’nın üzerinde biraz tutunduktan sonra artık gerisi daha rahat gelir diye umuyorum. Hiç bozmadan yükselişi sürdürse biraz keyfimize bakarız ama bu arada altlar sürünmeye devam ediyor tabi..
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
BTC 6150 civarında yükselişini sürdürüyor.Altcoinler bir türlü bu yükselişe ayak uyduramadılar.BTC niye yükselir btc alımlarının artmasından dolayı.Soru şu ne zaman altcoinlere geçiş başlar.Altcoinlerin düşüşünün durması geçişlerin başlamasıyla mümkün.Şu anda öyle bir geçiş görülmüyor.Altcoinlerin hacimleri de iyice düştü.Takip etmeye devam.Bu piyasa da her an herşey olabilir.
jr. member
Activity: 532
Şuan bitcoin 6k dolar olmuş ve üsul üsul yükselecek bence. Bu seferki boğa uzun süre devam edecek inşAllah
member
Activity: 332
Merit: 22
Turkish Translator
Açıkcası benim de böyle bir beklentim yok. Kar satışları olabilir fakat hazır 6k'yı geçmişken 5k'nın altına inmesi çok olası değil. Geçmiş her zaman kendini tekrarlamak zorunda da değil.
member
Activity: 910
Merit: 12
Ben bu aşamadan sonra Bitcoin fiyatının önümüzdeki aylarda tekrardan 5000 doların altına düşeceğini pek tahmin etmiyorum. Piyasanın artık yavaş yavaş yükseliş trendine girdiği ve önümüzdeki süreçte de Bitcoin fiyatındaki bu yükselişin devam edeceğini düşünüyorum.
full member
Activity: 602
Merit: 100
Ciddi bir kırılma olmadıktan sonra ben aşağı yönlü bir hareketlenme beklemiyorum, uzun vadede yükseliş trendi var ama yine bir silkeleme operasyonu olması da muhtemel.
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
Halvinge göre baktığımızda evet önde gidiyoruz uymuyor gibi önceki süreçlere o yüzden ben de düşüş bekliyorum ama biri gelir basar parayı düşüş beklentisi yalan olur. Kurumsal paranın ilgisi artmış vaziyette sonuçta.

Önceki döneme göre suanda kripto piyasasinda kurtlarin ve milyonerlerin sayisi daha cok.
Yani 2017 öncesi halving olsada suanki kadar dolasan cok para yoktu.
Kaldiki sadece Binance borsasinin üyü sayisi, daha önceki kripto borsalarinin üye sayisindan daha fazla.
Buda, bu halving'de pozisyonlarini yatirimcilar daha erken almis olabilir.
Ben 4800 altina düsüp oradan 10k ya kadar deneyecektir bu yil diye düsünüyorum.
Pesinden 2019 yili icin bir cok altcoin'in ölüme demek olur buda. Tabiki sirketler kendileri, kendi tokenlerine likide saglamazlarsa.
Pages:
Jump to: