Pages:
Author

Topic: Btc usul usul 5k altına düşebilir vaziyet almakta fayda var. - page 4. (Read 730 times)

member
Activity: 462
Merit: 42
btc 5k altına düşebilir vaziyet almakta fayda var denilmiş ama btc 6k ya gidiyor hacı, bir arkadaş yorumlarda yazmış zaten ben tam terisni düşünüyorum diye okeyto.
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
Bitcoinin sağı solu belli olmuyor.Ama gidişat şu an yükseğe doğru.Hala bu çıkışlar gerçekmi gibi insanı şüpheye düşürsede her artışda güven daha çok tazeleniyor.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Her şey mümkündür. Buradan kaptırıp yukarıya da gidebilir, kaptırıp 3.000'lere de inebilir. 5.300'de çok fazla kaldığında aşağı salacağını düşünüyordum, orada beni yanılttı. Aslında halving öncesi keskin düşüşler görmemiz gerekirdi. Şunun şurasında 1 seneden az kaldı. Adet artırmakta fayda var, ne olacağı belli olmaz bu aralar.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Ben şahsen düşeceğini zannetmiyorum.Küçük çaplı düşüş olabilir ama 5500'den aşağı kırması zor gibi.Eğer btc güven vermeye devam ederse alımlar gelmeye devam eder.İzleyelim bakalım neler olacak.

+1 Ben de böyle düşünüyorum; fakat teknik bir açıklamam yok yalnızca yatırımcı psikolojisinin o yönde olduğu düşüncem var. Hatta yakın zamanda 6-7k ları zorlayacağını düşünüyorum
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
Düşme ihtimali her zaman var.Robert Sluymer bitcoinin düşüşlerini kaçırmamalarını yatıımcılarına tavsiye etmiş.Boğanın 2019 ikinci yarısında başlayabileceğini söylemiş.Piyasa yavaş yavaş ısınıyor gibi.
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
Ben şahsen düşeceğini zannetmiyorum.Küçük çaplı düşüş olabilir ama 5500'den aşağı kırması zor gibi.Eğer btc güven vermeye devam ederse alımlar gelmeye devam eder.İzleyelim bakalım neler olacak.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Bitcoin için son bir düşüş bekliyorum.Böyle hararetli bir yükselişin düzeltmesi hala gelmedi.Sanırım 5k altına uğrayıp oradan tekrar yukarı çıkacak.hedef bölgem 4500 ile 4800 arasında bir yer.Bitcoin fiyatını artıran şey bitfinexteki tether olayıydı.Diğer borsalarla arasındaki makasın bu denli büyük olmasının sebebide budur.Bitfinex kendi tokenini çıkararak tetherdaki açığı kapatacak.Herşey bir tarafa btc ninde iyi bir düzeltmeyle daha da ileriye zıplamak için ivme kuvvetine ihtiyacı var.UNUTMAYIN HİÇBİRŞEY SOLUKSUZ YÜKSELMEZ.DAHA DEĞİL.HALVINGE DAHA VAR.ACELE ETMEK ZOR DURUMA DÜŞÜREBİLİR.ALTCOINLERE DALMAK İÇİN HALA ERKEN.YTD
Pages:
Jump to: