Pages:
Author

Topic: Btc usul usul 5k altına düşebilir vaziyet almakta fayda var. - page 3. (Read 730 times)

member
Activity: 392
Merit: 11
O düşüş beklentisi azımsanmayacak bir kesimde mevcut ama genelde bu piyasada uzun zamandır kısa vadeli beklentiler karşılanmıyor. Tersi durum olsa şaşırmam.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Halvinge göre baktığımızda evet önde gidiyoruz uymuyor gibi önceki süreçlere o yüzden ben de düşüş bekliyorum ama biri gelir basar parayı düşüş beklentisi yalan olur. Kurumsal paranın ilgisi artmış vaziyette sonuçta.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
bitcoin su önümüzdeki kisa bir sürede su an ki 5800-5900 usdollar seviyelerinden 4800 seviyelerine düserse piyasa kan aglar...
bitcoinun o denli düsmesi, örnek vermek gerekirse waves'i 1,50-1,60, ethereum'u 100-120 seviyelerine ceker:)

olabilir mi? olabilir...
paralilar güzel seviyelerden yüklü alim yapabilirler... neyse, belli olmaz bu isler... bekleyelim, görelim..,
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Youtube üzerinde kripto paralar hakkında eğitim ve görüş içerikli bilgiler paylaşan bir ekonomist vardı. Adını ve kanalını hatırlarsam burayı editlerim...

Şöyle demişti geçen sene: "5 yıldır BTC topluyorum, fiyatı yükselse de düşse de her ay mutlaka alıyorum ve kar/zarar hesabı yapmadan biriktiriyorum." Adam bir bütçe ayırmış; mesela her ay 1000 TL'lik alıyor. Kaçtan aldığını umursamadan alışkanlık haline getirmiş ve elinde çok iyi bir miktar birikmiş şimdiye kadar. Muhtemelen halen almaya devam ediyordur. İstikrar abidesi bir abimiz...

Bence para olduktan sonra kumbara gibi düşünmek lazım. 5k altına sarkar bekleyeyim, 10k üstüne çıkarsa satayım diye düşünürken sinir-stres yaşıyoruz. Mümkün olan her seviyeden depolamak en doğrusu bence.
member
Activity: 630
Merit: 37
bitcoin düşünce altlar eriyor bitcoin yükselince altlar eriyor ben bu altların ta amına koyayım bu piyasa beni 10 sene yaşlandırdı düzenli olarak her hafta yatırım yapıyorum daha da düşmez umuduyla anasının amına kadar düşmeye niyetli bu altlar ne yapacağımı hiç bilmiyorum iyice bezdirdi bu aq piyasası şeytan diyor bağışla her şeyini çek git buralardan
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
Şu an görünen 6500.Geliyor gelmekte olan.Altlar ne olur hadi lan yeter bu kadar diyerek direnişemi geçerler bakacağız.Bana göre btc altcoinlerin toparlanmasına biraz fırsat verip yükselişine devam edecek.
hero member
Activity: 938
Merit: 501
Piyasa öyle laçka bir yer ki: derinlik diye birşey yok! adamların bir malı iyi bir fiyattan satması için çok yüksek marjlar yakalaması gerekiyor yani örneğin 10 dolar ortalamayı tutturabilmesi için 50-100'e kadar çıkması gerekebiliyor çünkü düşüş başladığında ürken yatırımcıya "aha burdan döner artık" dedirtmeleri gerekiyor. Bu psikolojiyle neler yapabildiklerini 2018'de çok iyi gördük ve anladık. Bu yıl ki taktik "ölü taklidi" yapmak! Yani BTC herhangi bir fiyata geliyor ki son zamanlarda 300-500 dolarlık artışlar oluyor, ardından 100-200 düşüyor sonra bir yerde dengeleniyor ve işlem sırası altcoinlere geliyor.

Diğer yandan altcoinlerin durumu hali hazırda zaten vahim, içler acısı! BTC'de tekrar bir düşüş yaşanırsa altcoinler daha kendisini toplamaya fırsat bulamadan hacimler abartılı düşer. Zaten birçok coin-token aylardır sürünüyor, bu defa tam bir varoluş mücadelesi vermeye başlarlar, üstüne delistler de olursa tam bir felaket olur altcoinler için...

Maalesef ben de böyle düşünüyorum. Burdan aşağı salarsa artık piyasanın kendisini toplaması çok daha zorlaşır, yeni bir kıyım olur özellikle altcoinler dediğiniz gibi tamamen perişan olur. Umarım burdan aşağı düşmeden Btc sağlam bir yükselişe devam eder.
jr. member
Activity: 257
Merit: 1
Bir yükseliş söneminde btc den kaçarsanız zarar edersiniz btc 5 k altına düşüyor diye çıkanlar dünkü hareketi sonrası ne demek istediğimi anlamıştır. Bu konuyu açan arkadaşta çıktıysa ki çıkmış görünüyor geçmiş olsun.
full member
Activity: 686
Merit: 101
Düşüş beklentileri artık yerini yükselişe bırakmaya başladı çok uzun bir düşüş ve uzun bir bekleyiş sürecinden sonra yeniden fiyatlanma geliyor. Doğru pozisyonda beklemek en az ayı da olduğu kadar önemli
sr. member
Activity: 814
Merit: 258
Ben de bitfinexin kendi bokunu temizlemek için bu kadar büyük bir ieo yaptığını düşünüyorum. Ancak ne olursa olsun 1 milyar dolar piyasaya bir can suyu verebilir. Ben aşağı yönlü olacağını düşünmüyorum

Bende aynı fikirdeyim nerdeyse 2 senedir piyasa bok püsür durumda kimsenin btc yi konuştuğu falanda yok piyasaya yeni oyuncular parasını silkecek yeni enayiler gerekli.
member
Activity: 588
Merit: 22
Sanki bu sefer geri adım atmıycak gibi.Ancak şu var.Bu sefer sağlam adımlarla gidiyor btc. 5800 seviyelerinden tekrar 5400-5500 aralığına sarkıp,oradan da 6300 seviyelerine gidecek bence.Son 2 aydır hep aynı hareketleri yapıyor çünkü
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Ben de bitfinexin kendi bokunu temizlemek için bu kadar büyük bir ieo yaptığını düşünüyorum. Ancak ne olursa olsun 1 milyar dolar piyasaya bir can suyu verebilir. Ben aşağı yönlü olacağını düşünmüyorum
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Evet arkadaşlar beklentim hala devam ediyor.4700 seviyesine inmeyen bir bitcoin ilerde ciddi problemlere yol açar.kar satışlarının gelmesi lazım.yoksa kafasını toplayamaz
member
Activity: 560
Merit: 16
Olay terse yatırmak ise eğer bu piyasa bunu gayet  iyi başarıyor.

Bu seferde öyle olacak gibi, ama bir çok insan artık akıllandı bu nedenle eski hareketleri ufak ufak beklememek gerek.
full member
Activity: 294
Merit: 193
Olay terse yatırmak ise eğer bu piyasa bunu gayet  iyi başarıyor.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
İçimden bir ses olmasin diyor ama bu piyasada her an herşey olabilir. Eğer bu yükseliş tether ile ilgili bir durum ise 5000 in altına sarkma olasılığı var. Umarım giderken arkasından altcoinleride düşürmez.
member
Activity: 742
Merit: 19
Btc'nin düşüşü zor gibi gözüküyor.Sağlam destek geliyor.Altcoinlerden çıkanlarda Btc'de pozisyon alıyor.Birileri satıyor birileri alıyor.Alım güçlü olduğu müddetçe yukarı artış devam eder.10-12 ay gibi bir zaman kalmış btc yarılanmasına bundan sonra öyle büyük düşüş beklemek bence hayal.Ufak düzeltmeler olur ancak.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
Bu arkadaş bunu dediğinde fiyat 5700 dü. Buraya not içmekte fayda var bulun bakalım ilerde fiyat yükselecek mi yoksa düşecek mi bana yükselecek gibi geliyor ve boşuna panik yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. Tamamen spekülatif bir düşünce
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
Piyasa öyle laçka bir yer ki: derinlik diye birşey yok! adamların bir malı iyi bir fiyattan satması için çok yüksek marjlar yakalaması gerekiyor yani örneğin 10 dolar ortalamayı tutturabilmesi için 50-100'e kadar çıkması gerekebiliyor çünkü düşüş başladığında ürken yatırımcıya "aha burdan döner artık" dedirtmeleri gerekiyor. Bu psikolojiyle neler yapabildiklerini 2018'de çok iyi gördük ve anladık. Bu yıl ki taktik "ölü taklidi" yapmak! Yani BTC herhangi bir fiyata geliyor ki son zamanlarda 300-500 dolarlık artışlar oluyor, ardından 100-200 düşüyor sonra bir yerde dengeleniyor ve işlem sırası altcoinlere geliyor.

Diğer yandan altcoinlerin durumu hali hazırda zaten vahim, içler acısı! BTC'de tekrar bir düşüş yaşanırsa altcoinler daha kendisini toplamaya fırsat bulamadan hacimler abartılı düşer. Zaten birçok coin-token aylardır sürünüyor, bu defa tam bir varoluş mücadelesi vermeye başlarlar, üstüne delistler de olursa tam bir felaket olur altcoinler için...
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
bitcoin hacimli bir şekilde artmaya devam ederek 6150 dolara kadar çıktı ve 4 aydır da yükselişte. zannetmiyorum düşüş yaşayacağını.
Pages:
Jump to: