Pages:
Author

Topic: Btctalk neden yasak - page 3. (Read 2705 times)

newbie
Activity: 238
Merit: 0
July 06, 2018, 05:37:56 PM
Heralde DNS problemi gibi hocam, bence bizimkiler bilerek bir oyun yapıyorlar bizim halkımıza yasal olmayan bir şekilde engelliyorlar
newbie
Activity: 79
July 06, 2018, 01:39:59 PM
Çünkü biz bunu kendimiz istiyoruz.
jr. member
Activity: 182
Merit: 3
July 05, 2018, 10:02:57 AM
Evdeki internetim ve mobildeki internetim ile Dns girerek Bitcointalk forumuna giriş yapabiliyorum. Şaka gibi. Eskiden bu Dns denen naneye hiç gerek yoktu. Kim engelliyor? Neden engelliyor? Anlamış değilim. Vay arkadaş! Bilgiye ulaşmamızada mı engel koyuyorlar artık. Hiç hoş değil böyle şeyler.

hangi icraatların mantıklı bir temeli var. Hangi icraatlar bizim yaşam kalitemizi yükseltmeye yönelik.
Ben sorgulamıyorum artık bu abilerimizi. mantıklı bir cevap bulmak çok zor.
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
July 05, 2018, 07:01:38 AM
hocam galiba yasak değil, ama yasal olmayan şekilde bir yasaklama söz konusu olabilir, yani mahkeme ile yasal olarak değil de, direk el altından yapıyorlar gibi
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
July 05, 2018, 03:29:06 AM
Evdeki internetim ve mobildeki internetim ile Dns girerek Bitcointalk forumuna giriş yapabiliyorum. Şaka gibi. Eskiden bu Dns denen naneye hiç gerek yoktu. Kim engelliyor? Neden engelliyor? Anlamış değilim. Vay arkadaş! Bilgiye ulaşmamızada mı engel koyuyorlar artık. Hiç hoş değil böyle şeyler.
newbie
Activity: 3
July 05, 2018, 03:20:34 AM
Tam manasıyla yasak değil dns ile giriliyor.
newbie
Activity: 98
July 05, 2018, 02:20:54 AM
Ben de yeni başladığımda bir ara vazgeçmiştim girmeye çalışmaktan. Sonradan ayrıntıları öğrendikçe girmek kolaylaştı. Ama hala cep telefonundan giremiyorum bir şekilde kısıtlanmış durumda
newbie
Activity: 84
July 05, 2018, 01:20:39 AM
ben bazı iplerden girebiliyorum bazılarından giremiyorum...
sr. member
Activity: 504
Merit: 256
July 04, 2018, 10:09:23 PM
Turkcell hattımdan giris yapılıyor ama vadofone dan yapılmıor güler misin ağlar mısın…
jr. member
Activity: 84
Merit: 1
June 29, 2018, 11:42:45 AM
Sıkıntı yaşayan arkadaşlar 1 aydır browsec ile giriyorum harika bi uygulama şu ana kadar hiç bit sıkıntı çıkartmadı bana bitcointalka her defasında sorunsuz girdim google playden indirebilirsiniz.
legendary
Activity: 1445
Merit: 1000
June 29, 2018, 07:40:39 AM
Vikipedi yasaktı ülkede bu forum neden yasak olmasın.

Hocam ilber ortaylı, teketek eğitim programını izleyin. Wikipedia'nın ne kadar yanlış bilgiler içerdiğini anlatıyor. Wikipedia'yı sorgulayacak, doğruluğunu araştıracak hiçbir makam yok. Yazar olursun gidersin üzerinde değişiklik yaparsın. Herkesin değiştirebileceği online ansiklopedi içi çarpıtmalar ile dolu.

ha bu arada bitcointalk forum yasak değil dns ayarı ile sorunsuz giriş yapanlar var.
Evet, Wikipedia kusursuz bir bilgi kaynağı değil ve hassas konularda ciddi şekilde manipülatif söylemler dönebiliyor. Fakat bu Wikipedia'nın yasaklanması için bir neden değil. Wikipedia halen gündelik bilgiler için çok sık kullanılan güzel bir kaynak. Zaten bir konuyu derinlemesine öğrenmek isteyen birisi, Wikipedia ile yetinmeyecektir, kaynaklara yönelecektir.

Bir bilgi kaynağına erişimi engellemek hiçbir şekilde haklı olamaz.
legendary
Activity: 1890
Merit: 1727
Be A Hope
June 29, 2018, 02:07:44 AM
Ben özellikle uydu nette cepte iken bağlanamıyorum. Mobil neti açmak zorunda kalıyorum. Bir dönem sadece vpn ile girebiliyorduk foruma. Böyle durumlarda Türkiyede yapturımlar ve tavır mı başlıyor diye endişeleniyor insan.
jr. member
Activity: 252
June 28, 2018, 12:17:45 PM
bence bu işin içinde bir bit yeniği var, yani bu adamlar bunu yasakladılar, fakat elimizde hiç bir kanıt yok yasakladıklarına dair, resmen oyunlar oynuyorlar bize
newbie
Activity: 182
June 28, 2018, 11:43:51 AM
dns kullanıp login olmada sorun yaşayanlar var. ttnet ve diğer iss lerde bunu engelleyecek gelişme var mı takip edin. yurt dışı vpn ile garanti girersiniz siteye ama Türkiye ip si ile zaten sorunsuz giriliyor.
newbie
Activity: 280
June 28, 2018, 11:39:29 AM
Hocam yasak değil, ama nedense bir DNS problemi var google dns yapınca sorun olmuyor, VPN gerektirmeden giriliyor, ama kim bilir neden
KTM
jr. member
Activity: 158
June 28, 2018, 09:18:42 AM
Ülkede yasak olmayan site yokki vikipediayı yasaklayan zihniyet her siteyi yasaklar malesef
jr. member
Activity: 112
Merit: 2
June 28, 2018, 05:08:55 AM
Ben süperonline wifi ile sıkıntısız giriyorum ama telefondan kime sorduysam vpnsiz giremiyor mahkeme kararı ile yasaklayamazlar diye düşünüyorum sadece bazı dnslerden erişimi kesmişler
newbie
Activity: 41
June 27, 2018, 03:16:20 PM
Bizi şimdiden büyük yasağa alıştırıyor olabilirler. En sonunda hep yasakladık alan satan üreten herkes haindir teröristtir demezlerse iyidir.
member
Activity: 322
Merit: 14
June 27, 2018, 06:31:16 AM

Wikipedia herkesin güncelleme yapabildiği, eklemeler yapabildiği online bir ansiklopedi. Hatalı çok fazla bilgi olmasından dolayı yasaklanmıştı zaten. Ha o noktada da basitine kaçıldı. Hatalar incelenip süzgeçten geçirilip düzeltilmesi varken toptan yasaklandı. Doğru bilgilerden de mahrum kalmış olduk. 

yasaklanması da btt'ya özel bir şey değil. bulunduğu bant toptan engellendi o sırada btt'de gitti tabi.

dns değiştirebilirsiniz veya browsec işinizi görür.
newbie
Activity: 168
June 27, 2018, 02:04:04 AM

Hocam ilber ortaylı, teketek eğitim programını izleyin. Wikipedia'nın ne kadar yanlış bilgiler içerdiğini anlatıyor. Wikipedia'yı sorgulayacak, doğruluğunu araştıracak hiçbir makam yok. Yazar olursun gidersin üzerinde değişiklik yaparsın. Herkesin değiştirebileceği online ansiklopedi içi çarpıtmalar ile dolu.

ha bu arada bitcointalk forum yasak değil dns ayarı ile sorunsuz giriş yapanlar var.
Pages:
Jump to: