Pages:
Author

Topic: Btctalk neden yasak - page 8. (Read 2705 times)

member
Activity: 239
Merit: 14
March 20, 2018, 10:42:44 AM
vpn yasak mı değilmi
newbie
Activity: 79
Merit: 0
March 20, 2018, 10:33:57 AM
Ilgilenenler icin VPN ile bitcointalk giris hakkinda bazi tartismalar:

https://bitcointalksearch.org/topic/can-i-use-proxyvpn-to-browse-this-forum-2700175
full member
Activity: 616
Merit: 100
March 20, 2018, 10:19:16 AM
Ben de sıkıntı yaşadım bi ara Opera tarayıcının kendi VPN sini kullnadım sıkıntı oldu cyberghost kullandım sıkıntı oldu, şu anda psiphon kullanıyorum VPN için herhangibir sıkıntı yaşamıyorum.
newbie
Activity: 154
March 20, 2018, 09:00:05 AM
Dns gerçekten tek çare
full member
Activity: 308
March 19, 2018, 05:24:00 PM
Yasak değil hocam, tamamen DNS problemi bu, o yüzden çok da kurcalamamak lazım, yani yasak değil derken resmi bir yasak yok, türkiyede el altında kapatmalar da çok sık oluyor
member
Activity: 490
Merit: 10
SEND AND RECEIVE MONEY INSTANTLY
March 19, 2018, 03:53:25 PM
Yahu şu ülkeyi yöneten saçma kişilerden iyice tiksinmeye başladım dns ayarı yapılmada. Siteye giriş yapamadım vpn indirdim adamlar vpn i bile yasaklamış sonunda dns ayarlarını değiştirerek girmek zorunda kaldım

Telefon ile girmek buyuk sikinti, wifi ile tamam ama mobile cozum yok.
member
Activity: 61
March 19, 2018, 03:22:49 PM
ilginç bir durum ben de evden girerken problem yaşıyorum sebebi ise DNS, e tamam da türkcell hattım var mobilden giriyorum, o zaman sorun yaşamıyorum, yani yasaksa türkcell de yasalara bağlı, ona yasak olmuyor mu?
sr. member
Activity: 504
Merit: 256
March 18, 2018, 01:46:56 PM
Ben Gsm internetini laptopta paylaşıma açarak giriyorum. <>

İşte hocam ne hikmetse turcell veya superonline kullananlarda sıkıntı yok ama vadofone turknet tt net kullananlar giriş yapamıyor cidden ilginç..
newbie
Activity: 32
March 18, 2018, 12:20:37 PM
Dünyanın kullandıgı ve cok mantikli olan bir projenin haram gunah denilerek ustu kapatildigi icin
newbie
Activity: 52
March 15, 2018, 09:36:46 AM
Ben Gsm internetini laptopta paylaşıma açarak giriyorum. <>
member
Activity: 602
Merit: 12
March 15, 2018, 08:01:18 AM
Öyle bir saçma durum ki wifilerin hiç bir girmiyor.  Ama. Mobil. Turkcell Vodafone turktelekom giriyor. Anlamış değilim. Mahkeme kararı ile. Kapatilmada yok
newbie
Activity: 189
March 15, 2018, 05:02:40 AM
Bende telefondan girmiyorum arkadaşlar https://bitcointalk.org a. Hattım avea, avea hattı olup bu şekilde giriş yapamama gibi sorun yaşayanlar var mı?
member
Activity: 88
Merit: 12
March 14, 2018, 11:04:25 AM
Ban yeniyor arkadaşlar, neden yediğimi bende anlamamıştım,
Kasımda açtığım hesap ban yedi,
aralık sonu tekrar açtım oda ban yedi, hiç entry girmemiştim iki hesaptan sadece konuları okuyordum,
sonra modeme reset attım ve ocakta tekrar üye oldum sorunsuz devam ettim,
o hesaplar neden ban yedi anlamış değilim ama vpnde kullanmıyordum.

Şimdi girmiyorum o hesaplara hiç,
Girer çıkarım tekrar bu hesapla da girdiğimde sorun olur diye .

Ayrıca tek hesabım var ..

gerçi artık 3 tane ikisi banlı Smiley
şaka bir yana cidden gıcık bir durum.

Sadece bilgilenmek amaçlı bile tahammül yok diye kızmıştım, birde ilk adminler ban atıyor sanmıştım ama başka bir sorun var.
hala anlamış değilim, benim yediğim banlarda profil kapanmadı, mesaj giremezsiniz konulara diye bir uyarı vardı.
Birde btc hesabına, bir miktar btc göndermem için uyarı çıkıyordu.

Başka çeşit banlar var mı bilmediğim için belirtmek istedim.Belki komple profile erişimde engelleniyordur,
ama vpn kullanmadığım halde neden böyle bir sorun oldu cidden anlamadım ..
O yüzden siz yinede dns değiştirme haricinde vpn kullanmayın .

TR de erişimin yasak olması konusu ise hiç anlamadığım bir konu Smiley
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
March 14, 2018, 02:57:33 AM
ben yasak olduğunu 3g ile mobilden deneye kadar farketmemiştim. hali hazirda dns bilgisayarda ayarli olduğundan sorunsuz erişiyordum, bi gün telefondan erişemeyince çaktım olayı.
wikipedia nin yasak olduğu bi ülkedeyiz ne bekliyorsunuzki.
jr. member
Activity: 364
Merit: 5
March 14, 2018, 02:39:15 AM
ben de vpn kullanmadan sorunsuzca girebiliyorum . çiftlikbank gibi bir oluşum bütün tvlere bangır bangır reklam verdi onlara yasak yok , ama bitcointalk u farkedip yasaklamışlar . ilginç .
newbie
Activity: 153
March 14, 2018, 02:22:41 AM
hep dns ve vpn otomatik devrede olduğu için yasak olduğuna denk gelmedim  Roll Eyes
newbie
Activity: 4
March 13, 2018, 07:54:18 PM
cunku ozgur bir ulkede yasiyoruz
full member
Activity: 840
Merit: 103
March 13, 2018, 06:51:02 PM
Komplo teorisi değildir;
Mevcuttaki iktidar ilk geldiğinde ankarada bir birim kuruldu internet için. Girdiğimiz her site kayıt altına alınmaya başlandı. Bunu fetömü onlara akıl verdi onlarmı fetöye bilmiyoruz Smiley ikisi birlikte iktidardı nede olsa Smiley
Şu aralarda kim nerde ne yapmış hangi programı indirmiş hangi siteye girmiş rahatça bulunuyor. Hoş sistemi benzeri amerikadada var”mış”. O kısmının doğruluk payını bilmiyorum. Hız düşürmeyide yaparlar dns engellemeyide. Ama ben uzun zamandır bazı ağlardan giremiyorum.
Ör:vodafone mobil giriş yok
Avea mobil giriş yok
Turk telekom internet giriş yok
Superonline var
Gib gibi..
İmparatorluk geliyor naralar “korku inparatorluğunun” gelişi sanırım Smiley

Dediklerin doğru olmakla birlikte o birimin ne olduğunu bilmedikleri için bu hükümet kapattı darbeden sonra.
Hatta şöyle duyum var şimdi bu iktidara bağlı olan bilişim uzmanları eski adı tib olan yere giderler ve bağlantılara bakarlar incelerler derin inceleme ve nereye bağlı olduğunu bulamazlar  Grin
sonrada gene ayrı bir ekip inceler özet geçelim bağlantı özel kanalla direkt abd deniyor yani burdaki veriler adamlara aktarma bir nevi backdoor yapmışlar.ve binayı betonladılar dediler doğru yalan...
gerçi ben 2009-2010 dan beri full crack vpn kullanıyorum Grin
kafa rahat giremediğimiz yer yok yani. Cheesy
işte en kolay çözüm paralı vpn alın derim.İşte yazanlar varda free var onları kullanıyoruz sanmayaınki onlar tam koruma yapıyor onuda bilin yani onlarda maskeleme ya zayıf yada zayıftan öte.İyi forumlar herkese.
Tek vpnde bana gore guvenli degil bulundugun ulkenin sitelerini kullanirken ve o saatte o vpn i kullanan kullanicilar kontrol edildiginde aciga cikiyor
.
3. Defa yazıyorum tınlayan yok bidaha da yazmayacağım..  Turcell hatlı telefonlardan giriliyor ama vadofondan girilmiyor..  Bunda bi acaiblik yok muuu? 
bazilari dns uzerinden yasakliyor bazilari ip uzerinden veya telefon ayarlarindandir.
legendary
Activity: 1582
Merit: 1268
March 13, 2018, 05:43:52 PM
Evdeki internetimin servis sağlayıcısı superonline ve girerken sorun yaşamıyorum. Fakat ofisteki ttnet ile açılmıyor. Burada da bir farklılık var. Neye göre kime göre bu kısıtlamaları getiriyorlar merak ediyorum.
sr. member
Activity: 504
Merit: 256
March 13, 2018, 05:20:43 PM
3. Defa yazıyorum tınlayan yok bidaha da yazmayacağım..  Turcell hatlı telefonlardan giriliyor ama vadofondan girilmiyor..  Bunda bi acaiblik yok muuu? 
Pages:
Jump to: